Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפעם לי מגיע מזל טוב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

basss ירדן איזה בעסההההה !!!!!!!

תשמעו חבר'ה הוא אפילו הסתפר במיוחד לצבא ואתם לא יודעים איזה מכוער הוא יצא ! תצטרפו אליי ותרשמו בהודעה

חחחחח ירדן איזה באסה !!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
basss ירדן איזה בעסההההה !!!!!!!

תשמעו חבר'ה הוא אפילו הסתפר במיוחד לצבא ואתם לא יודעים איזה מכוער הוא יצא ! תצטרפו אליי ותרשמו בהודעה

חחחחח ירדן איזה באסה !!!!!!!!

בואנה אלתר אתה מלשיין!!! :lol:

כן באסה לי וחרא לי אבל גם את זה אני ייעבור!

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
כמו אייל והאחרים - גועל נפש.

להתגאות בטח ובטח שאין לך במה.

בוא אני יספר לך משהו. אתמול בלילה אני ועוד 40 חברה בגילאי י'א-י'ב היינו במסע של 15 ק"מ עם אלונקות עמוסות ב-70 קילו חול. 10 איש לכל אלונקה. והכל כחלק מההכנה הגופנית לצבא כדי לתרום כמה שיותר מעצמנו ולו בקצת למדינה שלנו. ואם לא לזה אז על מנת לספק לעצמנו אתגר ולצאת מנצחים עם חיוך ענק ושפשפת, ולמה אתה בטח שואל אז אני יענה לך - ככה. תקרא לזה מאצ'ואיזם מפגר או סתם אגו מנופח אבל לסחוב אלונקה בשטח ולדעת שברגע שאתה מרים את היד חבר שלך מחליף אותך או שאם מישהו נופל 3 חברה ירוצו להרים אותו ולעזור לו.

אלה חברה שאם לא יקבלו את הזימון מיום סיירות לקומנדו או ליחידה הלב שלהם ישבר והם יבכו כמו ילדים. אלה חברה שיש להם מטרה בחיים וזו לשרת את המדינה שהם אוהבים, וזה למרות המשכורת הגועלית והתנאים החרא. למה? כי זה החובה שלהם ושל כל אזרח במדינה.

אז אתה הולך ומזייף פרופיל על כאבים בשיער כשאתה על אפוד. כולך יצאת "גבר". באמת 100 ח"ח לך שאתה הולך ומתגאה בזה שהלכת ודפקת את המדינה ואתה יכול לשבת בבית בזמן שחברה אחרים טוחנים ומשרתים כמו כל אזרח שומר חוק.

:mm_yeah::mm_yeah:

ראלימן,

מילא היית שומר בשושו.

יפה יפה, באמת סיפור קורע לב.. (3 מהחברים הכי טובים שלי עברו את אותו תהליך אחד מטכל, שני קומנדו ושלישי לא סיים)

אבל אתה בא בהתנשאת שכזאת ומכריז שאני הלכתי וזייפתי פרופיל??

יש לך בכלל רשיון? - מה אתה יודע על צבא בכלל?

לא עבדתי על אף אחד ובטח שלא על המדינה שלי..

הצגתי בדיוק מה שאני יכול לתת.

מלוקק, אני לא העבריין שאתה מחפש..

ואני גם לא אהיה "כלי" שלך , בשביל שתוכל להתחבב על שאר חברי הפורום..

כל השורות שאמרת זה פשוט העתקה של דעותיהם של אחרים - ואתה בטח שואל איך אני יודע?

אז בוא אתה, ואני אספר לך משהו, אתה לא חווית את השירות הצבאי, אתה לא יודע מה זה, אתה רק יכול לשאר, וללמוד על בסיס נסיונם של אחרים. וברוב טיפשותך אתה מטיף על סמך זה.

וד"א גם אני לא יודע מה יהיה, אני רק יכול לנחש מה יכול לצפות.. ואני לא בא ומטיף לאנשים..

אתה פשוט בדיחה בשבילי.!

כל מה שאמרתי, ו-כ-ל מה שאמרתי היה שהורדתי את הפרופיל ל-45.

לא אמרתי באיזה אופן, לא אמרתי גם למה.

רק אמרתי שהורדתי, ובדרך חוקית לחלוטין.

ותאמין לי שאם הייתי יכול להיות קרבי, הייתי טייס.

אז קודם כל אני לא בלעתי את הלשון אלא הפסקתי להתייחס לשטויות שדיברת.

אני אישית מחשיב את זה כגועל נפש יש לי חברים שעשו כל מה שאפשר כדי לנסות ולעבור יום סיירות בהצלחה ולהתגאות בזה

ואתה מתגאה בזה שאתה מוריד פרופיל בגלל שאתה אוהב מחשבים

אני יגיד לך עוד פעם שלדעתי זה גועל נפש

אני מוכן לשים עם כל אחד פה כסף, שזה אותו מקרה של ראלימלוקקימן.

התגייסת?

בוא וצטט אותי, תאיר לי את עייני ואת אוזניי, ותגיד לי בדיוק איפה התגאתי בזה "שאני הורדתי פרופיל רק בגלל שאני אוהב מחשבים"??

אתה אשכרה חיי בסרט !! :roll:

מה קורה פה לאנשים??

אהא למרות שאתה רשמת הרבה שטויות יש משהו אחד שצדקת בו, התגאתי בזה שהורדתי את הפרופיל.

התגאתי כי עכשיו אני יודע שאני אוכל לתרום למדינה שלי הרבה יותר מאשר עם הפרופיל הקודם!

אין לי משהו אישי נגד כל אחד מכם, אבל חברה, GROW UP!

תקראו טוב מה אנשים רושמים..

אין פה אנשים נגדכם, ואת אוכלי החינם תוכלו למצוא במקום אחד ויחיד. והוא בפוליטיקה.

בהצלחה, אדם.

פורסם

לא באתי והטפתי, הצגתי את דעתי. זה פורום לא?

אתה באת בהערה של מגיע לך מזל טוב כי הצלחת להוריד פרופיל והסיבה? שמורה אצלך בסוד..

נו באמת אם זה לא לבוא ולהתלונן על שבר באוזן אז מה כן?

אני אומנם לא חוויתי את הצבא אבל אני יודע שמה שלא יהיה חוק זה חוק ובמיוחד החוק הזה. אני לא מדבר עכשיו על זה שאני אזרח שומר חוק תמיד, כן גם אני עובר לפעמים באדום. אני מדבר על החוק המאד מסוים הזה של 36 חודשי שירות למדינה שלך. אם זה היחס שאתה נותן למדינה שלך אחרי שהיא סיפקה לך חינוך חינם במשך 12 שנה? אם אתה תהפוך למובטל (חו"ח) מי יממן אותך? אני יכול להמשיך ולמנות דברים שהמדינה עושה בשבילךף בדיוק באותה דרך שאתה יכול לטעון שהמדינה כביכול דפקה אותך. ולא אני לא מלוקק, אני רק חושב שלשרת על המדינה ולהגן עליה זה אחד הזכויות שיש לנו, ואם אתה הולך ומשנה פרופיל ועוד מתגאה בזה לדעתי אתה בנאדם די ילדותי, וסליחה על הביטוי.

ברצינות - גם אם אתה לא רוצה לשרת וגם אם אתה חושב שלא מגיע למדינה שירות וגם אם אתה חושב שזה לא כזה חשוב וגם אם זה לא נותן לך לגאווה - שמעת פעם את המשפט : " בחיים עושים דברים שלא כל כך רוצים." ולמה? כי חייבים. אני לא מדבר על להיות עכשיו סיירת מטכ"ל או לשרת אפילו בקרבי אבל המינימום שאתה יכול לעשות זה לא להוריד פרופיל בכוונה ולא כי יש לך בעיות רפואיות כי פשוט אין לך זין לשרת. אז סליחה אם אני עושה ממך דוג' וזה אני אומר לך בכנות, פשוט שיש לי דיעות מאד מסוימות כלפי אנשים שברחו משירות מסוים ואז הלכו והתגאו בזה.

יש בפורום כמה שיצאו מהצבא על 24 אבל אני לא רואה אותם יוצאים במחולות על זה או אפילו מתגאים בזה, להיפך הם שומרים על שקט ומנסים לנצל את הזמן בצורה הכי טובה.

אם תפרט איך שינית פרופיל. אם זה היה בגלל בעיה רפואית אמיתית אני מוריד את הכובע ואומר לך לא להתייחס לכל מה שכתבתי בת'רד. אם זה היה בדרכים לא ממש כשרות אז אני חושב שכבר הבנת.

אני לא בא חו"ח להתנשאות עליך אני רק אומר את דעתי בנושא וזכותך לא להסכים. רק בוא נשמור על הדיון הרחק מפסים אישיים.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
הורדתי את הפרופיל ל-45!

ודחיתי את הגיוס בחודש!!!!! :p:multi::silly::lol::shock::D

מצטער, לא מעניין\אכפת לי.

פעם הבאה באמת שמור "ידיעות" כאלה איתך או שתף באופן פרטי את מי שתרצה.

טל.

פורסם
לא באתי והטפתי, הצגתי את דעתי. זה פורום לא?

אתה באת בהערה של מגיע לך מזל טוב כי הצלחת להוריד פרופיל והסיבה? שמורה אצלך בסוד..

נו באמת אם זה לא לבוא ולהתלונן על שבר באוזן אז מה כן?

אני אומנם לא חוויתי את הצבא אבל אני יודע שמה שלא יהיה חוק זה חוק ובמיוחד החוק הזה. אני לא מדבר עכשיו על זה שאני אזרח שומר חוק תמיד, כן גם אני עובר לפעמים באדום. אני מדבר על החוק המאד מסוים הזה של 36 חודשי שירות למדינה שלך. אם זה היחס שאתה נותן למדינה שלך אחרי שהיא סיפקה לך חינוך חינם במשך 12 שנה? אם אתה תהפוך למובטל (חו"ח) מי יממן אותך? אני יכול להמשיך ולמנות דברים שהמדינה עושה בשבילךף בדיוק באותה דרך שאתה יכול לטעון שהמדינה כביכול דפקה אותך. ולא אני לא מלוקק, אני רק חושב שלשרת על המדינה ולהגן עליה זה אחד הזכויות שיש לנו, ואם אתה הולך ומשנה פרופיל ועוד מתגאה בזה לדעתי אתה בנאדם די ילדותי, וסליחה על הביטוי.

ברצינות - גם אם אתה לא רוצה לשרת וגם אם אתה חושב שלא מגיע למדינה שירות וגם אם אתה חושב שזה לא כזה חשוב וגם אם זה לא נותן לך לגאווה - שמעת פעם את המשפט : " בחיים עושים דברים שלא כל כך רוצים." ולמה? כי חייבים. אני לא מדבר על להיות עכשיו סיירת מטכ"ל או לשרת אפילו בקרבי אבל המינימום שאתה יכול לעשות זה לא להוריד פרופיל בכוונה ולא כי יש לך בעיות רפואיות כי פשוט אין לך זין לשרת. אז סליחה אם אני עושה ממך דוג' וזה אני אומר לך בכנות, פשוט שיש לי דיעות מאד מסוימות כלפי אנשים שברחו משירות מסוים ואז הלכו והתגאו בזה.

יש בפורום כמה שיצאו מהצבא על 24 אבל אני לא רואה אותם יוצאים במחולות על זה או אפילו מתגאים בזה, להיפך הם שומרים על שקט ומנסים לנצל את הזמן בצורה הכי טובה.

אם תפרט איך שינית פרופיל. אם זה היה בגלל בעיה רפואית אמיתית אני מוריד את הכובע ואומר לך לא להתייחס לכל מה שכתבתי בת'רד. אם זה היה בדרכים לא ממש כשרות אז אני חושב שכבר הבנת.

אני לא בא חו"ח להתנשאות עליך אני רק אומר את דעתי בנושא וזכותך לא להסכים. רק בוא נשמור על הדיון הרחק מפסים אישיים.

ראלימן

ראלימן, אתה בכלל לא הבנת את הנקודה.

אני רוצה לשרת בצבא, ואני אשרת בצבא.

הפרופיל הורד בעקבות משהו אמיתי.

בעיה רפואית אמיתית לחלוטין.

אני אשלח לך פירוט בה"פ.

טל, אחלה, סבבה, צודק.

פעם הבאה אני לא אפרסם דברים כאלה...

:roll:

פורסם

חבל שלא הגזמתם אנשים!

הבנאדם בחר בחירה מסוימת וזאת זכותו המלאה.

אפילו אם הסיבה שבגינה עשה (או לא עשה) אי אילו מעשים היא מוצדקת או לא, אתם בטח שלא תהיו אלו שיטיפו לו מוסר, ולא משנה אם אתם קב"ניסטים או שאתם קצינים בשייטת.

בזמננו היום כשישנו מצב מדיני עמום שצופה עתיד לא ברור, ומצב חברתי קשה ומעורפל שמורכב מ1001 מגזרים אוכלי חינם שלא תורמים מאומה לכלל, אני חושב שלכל אזרח ישראלי מצפוני שמורה הזכות לעשות כמעט כל מעשה שהוא רק רוצה על מנת להשיג שירות "נוח" (תקראו לזה איך שאתם רק רוצים) יותר בצבא.

מי אתם ש"תעריכו אותי פחות" בגלל שלא בא לי לשמור על איזה יהודי אמריקאי דתי פנאטי בעל נטיות התאבדותיות ומאניות אשר חי מתרומות של מיליונרים מחו"ל בקרוואן על איזה גבעה צחיחה בשם אידיאולוגיה מופרכת ומגלומנית???

האם אתם תהיו אלו שתבשרו למשפחתי על מותי ב"מהלך שמירה על המולדת"?????

אני אומר את זה בתור אחד ש:

א. יש לו פרופיל 72.

ב. שירת שירות מלא.

ב. עושה מילואים מעל 30 יום בשנה.

ד. משלם מיסים מלאים ממשכורת עלובה למדי ולא חתם אבטלה יום אחד מימיו (וכן, זה עוד חולי של החברה שלנו).

מי אתם?!?!?! :mad:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
משהו להוסיף, הגועל נפש זה אנשים שיוצאים כמו הדוסים מהצבא, על לא סיבה רפואית אמיתית...וגו

תשמע, אני מכיר אישית כמה וכמה חרדים ונכון שלא חסר סתלבטנים ושב"בניקים שבאמת זורקים זין, אבל מצד שני לא חסר גם אנשים שיושבים בישיבות ולומדים גמרא, הלכה וכו.

האנשים האלה לא הולכים לצבא בגלל שחשוב להם ללמוד תורה ובגלל שהם פוחדים מפריקת עול וכד' בצבא. הם מאמינים שלימוד תורה חשוב לא פחות משירות בצבא, וגם אני מאמין בזה בכל ליבי, למרות שאני לא שומר מצוות. אני שמח שעשרות אלפי חרדים יושבים בישיבות ולומדים תורה כי אני מאמין שזה שומר עלי לא פחות מחבר שלי שמשרת בגולני ומהחבר שמתפז"ם בנ"מ.

(הייתי חייב להגיד את זה למרות שבטח יפציצו אותי עכשיו.. :wink: )

באמת כתבת שטות. אתה מצפה שלא יפציצו אותך?

אתה שמח שעשרות אלפי חרדים יושבים בישיבות, משתמשים בכסף שאזרחי המדינה משלמי המיסים משלמים, כי אתה חושב שהם שומרים עלינו לא פחות מאלו אשר כן עושים צבא? עכשיו אתה מוזמן להסביר לי מדוע אתה חושב ככה. (לפני שאני מתחיל אפילו להפציץ אותך :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אולי מספיק עם הדיון הטיפשי הזה??

הרי שום דבר לא ישתנה , נכון ??

תמיד יהיו אנשים שירצו ככה, ואנשים שיחליטו לעשות ככה..

ואנחנו (ההגיונים שבינינו) לא נוכל לעשות כלום..

אז לפי דעתי חבל להתאמץ בשכנועים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

דיון לא טיפשי בעליל.

המצב בארץ חרבנה ועם גישה כזאת הוא רק יהפוך ליותר ויותר גרוע.

עד שלא יהיה פה יותר כלום - גם ל"לא הגיוניים" וגם ל"הגיוניים" שבינינו.

בכלל, על אקטיביזם שמעת???

בשבילך, עדיף שתפסיק לטמון את הראש בחול.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

דבר ראשון אם אכן מסיבה אמיתית אז כמו שאמרתי דברי משמשים בתור דעה לעולם ולא כביקורת כלפיך.

ולישי, אני לא ביקרתי את זכותו או אי זכותו של אדם לבחור בשירות יותר "נוח" מה שכן הפריע לי שהגענו למצב שאפשר להתגאות בזה שהורדת פרופיל על כלום וברחת משירות. לדעתי אין מה להתגאות בזה, בטח ובטח שלא "מזל טוב".

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
דיון לא טיפשי בעליל.

המצב בארץ חרבנה ועם גישה כזאת הוא רק יהפוך ליותר ויותר גרוע.

עד שלא יהיה פה יותר כלום - גם ל"לא הגיוניים" וגם ל"הגיוניים" שבינינו.

בכלל, על אקטיביזם שמעת???

בשבילך, עדיף שתפסיק לטמון את הראש בחול.

מה אתה מנסה לתקן את העולם ?? לא תצליח - המון ניסו..

עכשיו אני יודע מה תגיד, אם לא אנחנו אז מי, או צריך להתחיל ממשהו ,או עוד משפטים בסטייל הזה..

אם כל אחד יעצור לרגע ובאמת יחשוב על טובת הזולת ולא רק על עצמו- המצב ישתפר.

אבל כמו שאני רואה את זה כרגע, אף אחד לא מעוניין בזה - כל אחד דואג לתחת שלו , גם אתה , גם אני ועוד מיליוני אנשים.

כולנו יכולים להיות יפיי נפש כשרוצים..

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בדיוק בגלל גישה כזאת - המצב נראה היום כמו שהוא נראה.

יפה נפש..? כבר כינו אותי בשמות יותר גרועים... :roll:

פורסם

רק אני נדפקתי הא? :(

אני כל ש-נ-ה! מקבל דחייה מהצבא.....כ-ל ש-נ-ה גיל 18 19 20...חודשיים אחרי היום הולדת לועדה רפואית מסריחה..ומקבל עוד דחייה בגיל 21 הסיפור יגמר..ואני לא עשיתי צבא.

אז הכל ביגלל מי? ביגלל אותה בחורה שניכנסה בי שרכבתי באופנוע :mad::x

עם אבא טייס קרב..27 שנה ועם כל הקשרים שהם תאמת לא שווים כלום.

גם אני רציתי להיות טייס גם אני רציתי להיות באיזה יחידת מחשבים.. :(

טוב נו לא נורא. :roll:

פורסם
משהו להוסיף, הגועל נפש זה אנשים שיוצאים כמו הדוסים מהצבא, על לא סיבה רפואית אמיתית...וגו

תשמע, אני מכיר אישית כמה וכמה חרדים ונכון שלא חסר סתלבטנים ושב"בניקים שבאמת זורקים זין, אבל מצד שני לא חסר גם אנשים שיושבים בישיבות ולומדים גמרא, הלכה וכו.

האנשים האלה לא הולכים לצבא בגלל שחשוב להם ללמוד תורה ובגלל שהם פוחדים מפריקת עול וכד' בצבא. הם מאמינים שלימוד תורה חשוב לא פחות משירות בצבא, וגם אני מאמין בזה בכל ליבי, למרות שאני לא שומר מצוות. אני שמח שעשרות אלפי חרדים יושבים בישיבות ולומדים תורה כי אני מאמין שזה שומר עלי לא פחות מחבר שלי שמשרת בגולני ומהחבר שמתפז"ם בנ"מ.

(הייתי חייב להגיד את זה למרות שבטח יפציצו אותי עכשיו.. :wink: )

באמת כתבת שטות. אתה מצפה שלא יפציצו אותך?

אתה שמח שעשרות אלפי חרדים יושבים בישיבות, משתמשים בכסף שאזרחי המדינה משלמי המיסים משלמים, כי אתה חושב שהם שומרים עלינו לא פחות מאלו אשר כן עושים צבא? עכשיו אתה מוזמן להסביר לי מדוע אתה חושב ככה. (לפני שאני מתחיל אפילו להפציץ אותך :wink: )

רוני

בשבלכם זה שטות, בשבילי לא. כי אני מאמין שיש כח ללימוד תורה הזה,

וזה לא סתם נצלנים מניאקים שחיים על חשבוננו.

ענין של אמונה.

(ודרך אגב, יש קצת שכן משרתים-הנח"ל החרדי..)

בקשר לפרטים הקטנים(מיסים, הקצבות ואנערף) אני לא אדבר כי אני לא יודע בדיוק.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...