Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפעם לי מגיע מזל טוב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו להוסיף, הגועל נפש זה אנשים שיוצאים כמו הדוסים מהצבא, על לא סיבה רפואית אמיתית

לדעתי אין פסול בהורדת פרופיל מקרבי ללא קרבי, לי היה פרופיל 72 הקב"א שלי גם כן כמו של "הילד", הרגשתי שאני לא אוכל לנצל את מה שאני יודע בתותחנים, ושאני לא אצליח לעשות שירות קרבי כמו שצריך - אז הלכתי והורדתי פרופיל ל-64 על סיבה רפואית אמיתית נטו (כאבי ברכיים בריצות מתמשכות)

אין כל פסול בשירות לא קרבי - יש אפילו שתורמים בו יותר, אבל פסול הוא לא לשרת בכלל ללא הצדקה

יובל.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין שום גועל נפש להוריד פרופיל או לא לשרת בגלל בעיה רפואית\נפשית\אחרת

אבל להתגאות בלא לעשות צבא או באיך דפקתי את המערכת זה באמת מגעיל

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אני יכול להוריד פרופיל ועכשיו יש לי 72 ואני לא מתכוון להוריד למרות שיש לי מספיק סיבות מצדיקות להוריד

אני לא יכול לרוץ 100 מטר בלי להתמוטט

יש לי אלרגיות לכל מיני שטויות ואסטמה

ואני נשאר אם מה שיש לי

שריון הינה אני בא :?

Vw Polo GTI

פורסם
אני יכול להוריד פרופיל ועכשיו יש לי 72 ואני לא מתכוון להוריד למרות שיש לי מספיק סיבות מצדיקות להוריד

אני לא יכול לרוץ 100 מטר בלי להתמוטט

יש לי אלרגיות לכל מיני שטויות ואסטמה

ואני נשאר אם מה שיש לי

שריון הינה אני בא :?

אף אחד פה לא דיבר על לעשות דברים מעבר ליכולת. וגם אם אתה מוסגל ללכת לקרבי, אתה ממש לא חייב אם אתה לא רוצה.

ואני מציע לך דווקא כן להוריד פרופיל, כי אתה יכול לסכן את המצב הבריאותי שלך ולגרום נזק בלתי הפיך. קח את זה לתשומת לבך.

ואם תהיה נחוש בדעתך לשנות פרופיל, ובפנים אתה יודע שזו סיבה מוצדקת, אז אין שום סיבה שלא תשיג את מה שאתה רוצה/צריך.

בהצלחה

גיא.

פורסם
משהו להוסיף, הגועל נפש זה אנשים שיוצאים כמו הדוסים מהצבא, על לא סיבה רפואית אמיתית...וגו

תשמע, אני מכיר אישית כמה וכמה חרדים ונכון שלא חסר סתלבטנים ושב"בניקים שבאמת זורקים זין, אבל מצד שני לא חסר גם אנשים שיושבים בישיבות ולומדים גמרא, הלכה וכו.

האנשים האלה לא הולכים לצבא בגלל שחשוב להם ללמוד תורה ובגלל שהם פוחדים מפריקת עול וכד' בצבא. הם מאמינים שלימוד תורה חשוב לא פחות משירות בצבא, וגם אני מאמין בזה בכל ליבי, למרות שאני לא שומר מצוות. אני שמח שעשרות אלפי חרדים יושבים בישיבות ולומדים תורה כי אני מאמין שזה שומר עלי לא פחות מחבר שלי שמשרת בגולני ומהחבר שמתפז"ם בנ"מ.

(הייתי חייב להגיד את זה למרות שבטח יפציצו אותי עכשיו.. :wink: )

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

וואי וואי וואי אתם מדברים פה על זה שאתם מורידים פורפיל וכל מיני דברים כאלה כי עוד חצי שנה או שנה אתם תתגיסו...

אבל ביינתים מי שמתגייס פה ביום ראשון זה אני ודרך אגב זה גם יוצא היום הולדת שלי אז קיבלתי חתיכת מתנה ליום הולדת !!

אז מי שהולך לתיכון פה בזמן הקרוב זה אני !!!! :twisted:

דרך אגב פרופיל 97

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
וואי וואי וואי אתם מדברים פה על זה שאתם מורידים פורפיל וכל מיני דברים כאלה כי עוד חצי שנה או שנה אתם תתגיסו...

אבל ביינתים מי שמתגייס פה ביום ראשון זה אני ודרך אגב זה גם יוצא היום הולדת שלי אז קיבלתי חתיכת מתנה ליום הולדת !!

אז מי שהולך לתיכון פה בזמן הקרוב זה אני !!!! :twisted:

דרך אגב פרופיל 97

אני מתגייס יום שלישי הקרוב, עם פרופיל 97, אבל אני כבר יודע איפה אני הולך להיות

בחיל האוויר, הולך לעבוד על כמה (עשרות אלפי) מטוסי F16 , יום שלישי אני רק בא

לבקו"ם, ויום ראשון הבא, אני כבר בבסיס נבטים ככל הנראה.

אבל אין לי על מה להתלונן

פורסם

אח... אתם לא יודעים מה מצפה לכם..

דוגמא : חבר שלי יצא מהצבא על פרופיל 21 רפואי.. כעבור שנתיים סיים תואר ראשון במדעי במחשב, הוא מנסה להתקבל לעבודה ו- דוחים אותו..

זה לא שהוא לא מקבל זימונים לראיונות.. ברגע שהמראיין שומע שהוא יצא על 21 (וזה עוד רפואי - וזה לא אמור להחשב כל-כך) הוא דחה אותו על הסף..

לפי דעתי צריך לשרת בצבא , אם אפשר בתפקיד שאתה מעוניין בו - אם לא , אז איפה שדוחפים אותך. אם אפשר לצאת אז יוצאים בדרך אלגנטית.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אומנם פורום מכוניות וזה... אבל...

לדעתי, לא מכובד ולא ברמה כל ההורדות פרופיל האלה. נקודה.

פתאום כל מי שנפצע בגן שושי בגיל 4 מוציא בעיות הליכה, מי ישמע כולם פה נכים.

נקבע לכם פרופיל ע"פ הנתונים שהראתם בזימונים, אם באמת היו בעיות מיוחדות, הייתם מראים אותם שם.

קיבלתם פרופיל, תעשו את הכי טוב איתו, גם אם זה אומר שהכי טוב יהיה לצבא/מדינה ולא לכם אישית.

קצת פחות אגואיסטיות.

...וכן, ה"ילד" אני פחות מעריך אותך (לא שזה משנה לך משהו), במיוחד לאחר שהתגאת על הורדת פרופיל, לא משנה לכמה. גם את הגאון השני עם 24.

תן לצבא להחליט אם תהיה שיריונר טוב או לא.

תאמין לי שאני הייתי בצבא במקום הכי רחוק שמישהו כאן, שראה אותי, יכול לדמיין שהייתי.

כולה 1.70 ,משקל של חצי קילו ביום טוב, אופי שלא מתאים ליחידות לוחמות (נודניק ששואל הרבה שאלות).

אבל בכל זאת עשיתי שירות צבאי קרבי מלא, גם כשהמניאקים שלחו אותי לטייל בלבנון עם טיל "טאו" על הגב :shock: .

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
משהו להוסיף, הגועל נפש זה אנשים שיוצאים כמו הדוסים מהצבא, על לא סיבה רפואית אמיתית...וגו

תשמע, אני מכיר אישית כמה וכמה חרדים ונכון שלא חסר סתלבטנים ושב"בניקים שבאמת זורקים זין, אבל מצד שני לא חסר גם אנשים שיושבים בישיבות ולומדים גמרא, הלכה וכו.

האנשים האלה לא הולכים לצבא בגלל שחשוב להם ללמוד תורה ובגלל שהם פוחדים מפריקת עול וכד' בצבא. הם מאמינים שלימוד תורה חשוב לא פחות משירות בצבא, וגם אני מאמין בזה בכל ליבי, למרות שאני לא שומר מצוות. אני שמח שעשרות אלפי חרדים יושבים בישיבות ולומדים תורה כי אני מאמין שזה שומר עלי לא פחות מחבר שלי שמשרת בגולני ומהחבר שמתפז"ם בנ"מ.

וואלה?

בוא, תעשה את המילואים שלי גם.

אני אלמד תורה ואשמור עליך מהבית.

פורסם

וואלה?

בוא, תעשה את המילואים שלי גם.

אני אלמד תורה ואשמור עליך מהבית.

מה שנכון נכון.

אנשים לא מבינים שה-3 שנים צבא זה סה"כ טירונות לקראת המילואים.

אח"כ עד גיל 45-50 צריך לטחון חודש בשנה ....

הלומדי תורה האלה הם אוכלי חינם , יונקים כסף מהמדינה ולא מחזירים שומדבר בתמורה.

מקווה ששינוי יעשו סוף לפרזיטיות הזאת.

עד כאן פוליטיקה.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמו אייל והאחרים - גועל נפש.

להתגאות בטח ובטח שאין לך במה.

בוא אני יספר לך משהו. אתמול בלילה אני ועוד 40 חברה בגילאי י'א-י'ב היינו במסע של 15 ק"מ עם אלונקות עמוסות ב-70 קילו חול. 10 איש לכל אלונקה. והכל כחלק מההכנה הגופנית לצבא כדי לתרום כמה שיותר מעצמנו ולו בקצת למדינה שלנו. ואם לא לזה אז על מנת לספק לעצמנו אתגר ולצאת מנצחים עם חיוך ענק ושפשפת, ולמה אתה בטח שואל אז אני יענה לך - ככה. תקרא לזה מאצ'ואיזם מפגר או סתם אגו מנופח אבל לסחוב אלונקה בשטח ולדעת שברגע שאתה מרים את היד חבר שלך מחליף אותך או שאם מישהו נופל 3 חברה ירוצו להרים אותו ולעזור לו.

אלה חברה שאם לא יקבלו את הזימון מיום סיירות לקומנדו או ליחידה הלב שלהם ישבר והם יבכו כמו ילדים. אלה חברה שיש להם מטרה בחיים וזו לשרת את המדינה שהם אוהבים, וזה למרות המשכורת הגועלית והתנאים החרא. למה? כי זה החובה שלהם ושל כל אזרח במדינה.

אז אתה הולך ומזייף פרופיל על כאבים בשיער כשאתה על אפוד. כולך יצאת "גבר". באמת 100 ח"ח לך שאתה הולך ומתגאה בזה שהלכת ודפקת את המדינה ואתה יכול לשבת בבית בזמן שחברה אחרים טוחנים ומשרתים כמו כל אזרח שומר חוק.

:mm_yeah::mm_yeah:

ראלימן,

מילא היית שומר בשושו.

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
1. לא קב"ן ולא כלום!!! - רפואי בלבד!!

2. בקשר ל24, לא רציתי 24!

3. זה מה שרציתי - להגדיל את הסיכוי.

4. אמרתי משהו על זה שאני "מיוחד"?, אני יודע טוב מאוד שלהרבה מאוד אנשים יש 56..!!

5. אמרתי שאני הולך לאיים בהתאבדות?!?? :shock: .. גינתי את דבריו..!!

קיצר אני לא המניאק..

:mad:

אהאהא וזהו, אין יותר סיפורים אישיים בפורום :wink: ..

אהאה ועוד משהו.. ליאור? אני מחכה לתגובה, בלעת לשון?

אז קודם כל אני לא בלעתי את הלשון אלא הפסקתי להתייחס לשטויות שדיברת.

אני אישית מחשיב את זה כגועל נפש יש לי חברים שעשו כל מה שאפשר כדי לנסות ולעבור יום סיירות בהצלחה ולהתגאות בזה :!::!::!:

ואתה מתגאה בזה שאתה מוריד פרופיל בגלל שאתה אוהב מחשבים :?::!:

אני יגיד לך עוד פעם שלדעתי זה גועל נפש :!:

• תוכן חדש...