Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזכור.

NirLevi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סבו של סבי, ישראל חזן (בן אברהם), שנרצח ע"י ערבים ערב פרוץ מאורעות 1936

אח סבתי, לוחם האצ"ל, שלמה ברודו (בן יצחק), שנפל בקרב על יהודיה (יהוד)

אח סבי, טייס חיל האוויר, סגן אליעזר חזן (בן מרדכי), שנפל בתאונת אימונים

יהי זכרם וזכר כל הנופלים ברוך

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כואב הלב,כל שנה ביום הזה ליבי נקרע ואני עם דמעות בעיניים כל היום,לצערי השנה לא יצא לי להשתתף במשלחת של הגדוד למשפחות השכולות.

נזכור ונאהב לנצח.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

ת'כלס, היום היחיד שבו אני גאה להיות ישראלי.

דקת הדומיה, כשכולם נעצרים לתת כבוד לאלו שאינם יותר, מרגשת מאוד.

יהי זכרם ברוך.

פורסם
יהיה זכרם ברוך. השם יקום דמם :-(

אני מסתייג מאוד משלושת המילים האחרונות שלך. הוא לא נקם את דמם של אף אחד. גם לא של ששת המיליונים. הוא לא מרחם על אף אחד, רק על ילדי הגן.

הלב נקרע לגזרים, הדמעות נשפכות ללא מעצורים לנוכח המראות הקשים של ההורים שהקריבו את היקר להם מכל. רק כאשר הופכים להורים ומבינים את כל ההשקעה וההקרבה שנותנים בכדי לגדל ילד מבינים את גודל האבידה.

אין כאב יותר גדול משל הורים שאיבדו את ילדם. אין כאב יותר גדול משל אמא שאיבדה את ילד\ה שנשאה אותו\ה ברחמה.

אנשים שהקריבו הכל בכדי שאנו נוכל לחיות ולהיות מה שהם לא היו.

אל תקחו את חייכם כמובן מאליו, לא את העובדה שיש לכם חברים, בנות זוג, ילדים, משפחה, בית ושלווה. זה לא בא בחינם. הם שילמו מחיר יקר בעבור זה.

יהי זכרם ברוך וחקוק על ליבנו לעד.

http://www.youtube.com/watch?v=kEXAss9XaDA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

את קרובים והיקרים לי אני זוכר יום יום. ביום הזה אני מכבד את זכר שאר הנופלים ומוריד בפניהם את הכובע בתודה והערכה שבזכותם אני חי כאדם חופשי במדינה שלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הנה הסיפור המצמרר מאחורי אחד השירים העצובים שיש.

http://www.youtube.com/watch?v=IAzPIDKyFKo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=ysjrd64paKU דרך יוטיוב

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

" בלי לזלזל באומץ שבו אנשים מתו, אל לנו לשכוח את אותם מעשי גבורה שבהם אנשים חיים. האומץ של אלה החיים הוא לעיתים קרובות מחזה פחות דרמטי מאשר האומץ של הרגע האחרון. אבל, זה לא פחות תערובת מרהיבה של ניצחון וטרגדיה. אדם עושה את מה שהוא צריך למרות ההשלכות האישיות, למרות המכשולים, למרות הסכנות ולחצים כי זהו הבסיס של המוסר האנושי. בכל זירה של החיים בה היחיד עלול לפגוש את האתגר של האומץ, מה שלא יהיו המחיר שיהיה עליו לשלם. באם הוא עוקב אחר מצפונו. איבוד חבריו,איבוד הונו, איבוד שביעות הרצון שלו ואפילו את הערכה העצמית שלו בעיני חבירו. כל אדם חייב להחליט לעצמו את הדרך שבה יבחר. סיפורי אומץ בעבר יכולים להגדיר את המרכיבים שהם ילמדו,הם יכולים להציע תקווה, הם יכולים לספק השראה אבל הם לא יכולים ללמד מהו האומץ בעצמו. בשביל זה על כל אדם להביט לתוך תוכה של נשמתו שלו".

ג'ון פרנסיס קנדי, 1956

" אני מאמין שהחיים בעיקרם אינם אוסף השעות והימים בין לידתו של אדם למותו, אלא התוכן שאנו יוצקים לתוכם. הביטוי היותר חזק של היקום איננו זרימת הזמן לאורך חייו של אדם, אלא אוסף החותמות שהוא מטביע על הסובבים אותו מכח אישיותו ומעשיו - ואוסף החתימות שהעולם מטביע בו - דרך רגישותו ופתיחותו לגוונים היותר דקים של גילויי החיים".

יהונתן נתניהו נפל במבצע אנטבה 1976.

פורסם
אני מסתייג מאוד משלושת המילים האחרונות שלך. הוא לא נקם את דמם של אף אחד. גם לא של ששת המיליונים. הוא לא מרחם על אף אחד, רק על ילדי הגן.

זו זכותך להסתייג,אך הכל עניין של אמונה ודרך חשיבה. אני לא אפתח כאן שירשור ויכוחים נגד הדיעה שלך מפאת כבוד ליום הזה.

פורסם
זו זכותך להסתייג,אך הכל עניין של אמונה ודרך חשיבה. אני לא אפתח כאן שירשור ויכוחים נגד הדיעה שלך מפאת כבוד ליום הזה.

אין יום ראוי יותר מזה להשאיר את אלוהים מחוץ לתמונה ולא לערב אותו בכל הזדמנות.

אל מלא רחמים

מילים: יהודה עמיחי

אל מלא רחמים,

אלמלא האל מלא רחמים

היו הרחמים בעולם ולא רק בו.

אני, שקטפתי פרחים בהר

והסתכלתי אל כל העמקים,

אני, שהבאתי גוויות מן הגבעות,

יודע לספר שהעולם ריק מרחמים.

אני שהייתי מלך המלח ליד הים,

שעמדתי בלי החלטה מול חלוני,

שספרתי צעדי מלאכים,

שלבי הרים משקלות כאב

בתחרויות הנוראות.

אני שמשתמש רק בחלק קטן

מן המילים במלון.

אני, שמוכרח לפתור חידות בעל כורחי,

יודע כי אלמלא האל מלא רחמים

היו הרחמים בעולם

ולא רק בו.

• תוכן חדש...