Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(רכישת) פיאט פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

שמי שי, בן 23

לאחר בדיקות רבות, הגעתי להחלטה וברצוני לרכוש פיאט פונטו.

כרגע אני מתלבט איזה שנתון לקנות.

ההתלבטות היא בין שנת יצור 2005-2006

ל 2002-3003

ההבדלים במחיר הוא באיזור ב 5-6 אלף שקל, עלות שהיא קריטית עבורי ואצטרך לקחת עבורה הלוואה מהבנק.

בגדול אני חושב שההבדל בין השנתונים הוא לא כזה קריטיף בעיקר אם אמצא 2002 עם קיל' נמוך ( 120 אלף )

שמשתווה לרכבים בשנות 2005 .

אני חושס שהסיכוי של השנתונים השונים להתקלקל הוא פחות או יותר אותו דבר, רכב מ 2005 ישן אומנם לא כמו 2002 אבל ישן מספיק על מנת שישנה סבירות לא נמוכה שיהיו לו תקלות.

לקנות רכב אני חייב, האם לקנות את המינמום, כך שאם יקרה משהו יהיה "לא נורא" או להשקיע עוד טיפה ולקבל משהו יותר טוב.

ואן כן, מה יותר טוב בגרסת 2005- 2006 מגרסת 2002 לדוגמא.

כל הטקסט מתייחס לפיאט פונטו ספייס

תודה לכל מי שיכול לעזור

פורסם

מבחינת מכנית זה אותו רכב,חיצונית עבר כמה שיינוים וגם בפנים.לא משהו קריטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי,

אם הייתי מוכר הייתי מציע לך את הספייס שלי (2002 עם 125 אלף ק"מ)...

לעיניינך, אם בכל זאת תבחר באופציה של הספייס מהשנתון הזה, וודא שהיא שמורה היטב, עם יד נמוכה וק"מ נמוך, וטופלה כראוי...

אני מדגיש - טופלה כראוי !

הרכב הזה יכול להחזיק שנים בלי תקלות, כל עוד הוא *מטופל כראוי*

אין לוותר, לדעתי, על בדיקה לפני קנייה במוסך מורשה, לבדוק שהרכב *טופל כראוי* (כבר אמרנו?) ושאין לו בעיות, שנוזל הקירור שבו השתמשו לאורך השנים הוא "פאראפלו" בלבד (כל נוזל קירור אחד לא מתאים ברכב הזה, אם אתה קונה ממישהו שמילא מים מהברז, תברח כל עוד נפשך בך!!!!!!)

אם אתה מוצא אחת כזו (אין הרבה, אבל שווה להתאמץ), הרכב נחמד וזריז, צריכת דלק 1 ל 13 משולב ועושה עבודתו נאמנה, ובמחיר מצחיק.

לעוד פרטים, פנה לפורום פיאט ברשת. יש שם מומחים לפיאט.

פורסם

מחזק את ergo.

צודק בכל מילה.

הייתה לי פונטו ספייס ELX אוטומטית 2001, אחלה של רכב! כמובן וידאתי טיפול כראוי, לקחתי לבדיקה, והייתי מבסוט עד השמיים!

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

חצי השקל שלי:

גר בחיפה, נוסע ברוב המקרים עם מזגן ורגל יחסית כבדה( ידני 60 כ"ס). צריכת הדלק הגרועה ביותר שקיבלתי עד כה הייתה 1:12.9. בתנאים עדיפים אפשר לשפר את המספרים באופן משמעותי.

כמו שצוין מעלי, יש להקפיד על מי הקירור. ברגע שהפונטו מטופלת כראוי היא מציגה אמינות טובה. כמו כן החלפים זולים להחריד.

בהצלחה.

• תוכן חדש...