Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אאודי A4 לסטודנט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתעקש לגזור את העלויות השוטפות מעלות הרכישה, בעוד שהדברים הם ממש לא כך והסברתי לך לפחות פעמיים מדוע.

מכאן והלאה זאת החלטה שלך. בהצלחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כשראיתי את הכותרת חשבתי שמדובר בבדיחה.

כסטודנט שמחזיק רכב לא הייתי מציע לך להיכנס להרפתקה כזאת. אם אתה רוצה רכב יחסית מאובזר ומהנה, אבל אם עלויות אחזקה סבירות, חפש דגם עם אבזור סביר של סופר מיני / משפחתית עד 45K (רצוי ממוצא שאינו יפני/קוריאני) ואת השאר תשאיר ליישור קו, ותהיה מרוצה. עלות אחזקת הרכב היא הרבה מעבר לטיפולים, כפי שתראה.

תמיד יש רצון להשתדרג, אבל אתה עושה רושם כאילו אתה לא יודע לאן אתה נכנס. אם תראה שזה ממש קטן עליך להחזיק רכב אז תוכל להשתדרג בעתיד הלא רחוק כעבור שנה+.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם
שתיהיה בעניין לפעמים סופר מיני צרפתייה תראה הרבה פחות אמינות ממשפחתית אוטומטית וגם תצרוך דלק די דומה. אז מה שווה?[/quote

הכוונה שלי להסתכל מזרחה - על קוריאה ויפן שמעת ?

אישית מתרחק כל חיי מאירופאיות

ובין סיטרואן C1 טויוטה איגו ופיזו 107 , מה היית ממליץ לו?

פורסם

הבנתי והסכמתי , ועכשיו אני שואל ומבקש המלצות, אני לא מעוניין להוציא רכב חדש מהחברה , אלא רק יד שנייה , איזה רכב יכול להיות לי שימושי שיספק לי אבזור נאה והנאה בנסיעה ובכל זאת עלויות האחזקה לא יהיו יקרות כאאודי? חשוב שוב לציין אני מעוניין בעיקר ברכב נוח ומפנק מבפנים.

פורסם

סיאט איביזה SC בת שנתיים יכולה בהחלט להתאים, כמו גם פיאט בראבו בת שלוש, שחוץ מאבזור נאה כבר ברמת הבסיס גם מציעה התנהגות נהדרת לצד ביצועים מצויינים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

'סטודנט' ו-'50 אלף' לא הולכים יחד באותו משפט. מי שמציין שהוא סטודנט רוצה לומר שהוא עני מרוד, ומחפש רכב קטן אמין וזול.

כנראה בבינתחומי לא הבינו את זה עדיין.

פורסם

שלום רב!

אם התעניינת באאודי A4 אז הייתי מציע לך לבדוק רכב זהה מאותה משפחה, אני מדבר על סיאט טולדו.

רכב אמין, ועלויות אחזקה בהרבה יותר נורמליות.

מקווה שעזרתי.

פורסם
אני רק מתחיל לימודים וחסכתי קצת כסף , 4 שנים לימודים אני רוצה להנות בשקט מהאוטו ולא לקנות תוקתוק ב 10000.

תוקתוק !! אוי זה כלי תחבורה גדול. מעניין למה לא תפס בארץ :)

פורסם
אני רק מתחיל לימודים וחסכתי קצת כסף , 4 שנים לימודים אני רוצה להנות בשקט מהאוטו ולא לקנות תוקתוק ב 10000.

מה רע בהונדה אקורד 2003-4 , מאזדה 3 אלפיים 2004-2005 או 6 לחילופין?

• תוכן חדש...