Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אאודי A4 לסטודנט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב עומד על 50000 , איזה שנתון במצב טוב אפשר למצוא , עד כמה יקר להחזיק רכב כזה ? ( 40-60 ק"מ ביום )

הדגש על נוחות .

איך הצריכת דלק ? עד כמה יקרה האחזקה בשביל סטודנט ועל איזה דגם מומלץ

והאם יש אלטרנטיבות בתקציב הזה שיאפשרו משהו דומה לאאודי A4

תודה.

פורסם

אני לא מבין מה יש לסטודנט לעשות עם רכב שכזה...

הוא איננו נוח,חסכוני וזול לאחזקה במיוחד.

ישנן חלופות רבות,האם אתה זקוק לרכב כ''כ גדול?

האודי עוד כחדשות לא היוו שם נרדף לאמינות,אודי שכזאת מודל 2004-2005 תיכנס בתקציב הרכישה שלך (אל לשכוח עלויות ביטוח,יישור קו,דלק,טסט...)המנוע הוא 2.0 ליטרים אטמוספרי ,די חלש - לדעתי הרכב גדול עליו מה שיוביל לתנועה עצלה וצריכת דלק גבוהה.

אם אתה מתעקש על תוצרת VAG (אודי סיאט,סקודה ופולקסוואגן),תוכל לחסוך בעלויות אחזקה - באודי משלמים די הרבה מכיוון שהוא ממותג כפרימיום.

פרט על צרכייך ונוכל לתרום יותר.

פורסם

האם כל הסכום מיועד לרכישה או שבכסף הזה תיכננת גם להכניס טסט, ביטוח, ישור קו ולהשאיר עוד משהו בצד להפתעות לא נעימות?

בנוסף, שים לב שאאודי A4 הגיעה במגוון מנועים. באיזה מנוע בדיוק התעניינת?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אולי תקנה קדילאק:-)

סטודנט מקסימום סופר מיני -- מומלץ ידני

שתיהיה בעניין לפעמים סופר מיני צרפתייה תראה הרבה פחות אמינות ממשפחתית אוטומטית וגם תצרוך דלק די דומה. אז מה שווה?

פורסם

אז למה צרפתייה, מה רע באיזה סיאט איביזה, סקודה פאביה שנתון 10-09 הדגם הפשוט? ידנית 1400

אחזקה זולה, צריכת דלק נמוכה, בידיוק מה שסטודנט צריך ולא איזה אאודי A4

פורסם

בתקציב הזה הייתי מציע לך לקנות את המנוע 1.8T, ולא את ה2.0 (ביצועים טובים יותר ואין הבדל כמעט בין ה2.0 בצריכת הדלק), קח בחשבון צריכת דלק של 1:9 בערך תלוי באופי הנסיעה.

בתקציב הזה אתה יכול לקנות סיאט לאון שנת 2002-2005 עם מנוע 1.8 ליטר אטמוספרי 125 כ"ס, או אם אתה מחפש רכב ספורטיבי אז יש את הלאון טורבו עם מנוע 1.8T 180 כ"ס אבל האחזקה תהיה יותר יקרה.

פורסם

אולי הטעו אותי בכך שאמרו לי שאין בעיות אמינות ומחלות נפוצות? חוץ מהעובדה שטיפולים אחד ל.. יעלו פי כמה מיפנית

הדגש היה על נוחות הרכב מבפנים והתנהגות בכביש.. איזה אפשרויות עדיפות בתקציב הזה? התקציב הוא 50 אלף כולל ביטוח וטסט. לא שולל אפשרות לספורטיביות קטנות יותר אך חשוב שיהיו מפנקות מבפנים ויראו גם טוב מבחוץ

בהתחלה חשבתי על אלפא 147/156 אבל הלחיצו אותי בענייני טיפולים אחזקה חלפים יקרים ומקומות מועטים שיודעים לטפל.. אם יש מישהו עם ניסיון כמה באמת יקר בשקלים להחזיק אוטו כזה ולהשתמש בו על בסיס יום יומי?

פורסם

אומנם ציינת בראשית השרשור שאתה מתעניין ב-A4 או ברכב דומה, אבל בהתחשב בכך שאתה סטודנט, אני מרשה לעצמי להניח שבשנתיים-שלוש הקרובות אתה לא בדיוק תסבול מעודף כסף.

התקציב שציינת יחסית נדיב. כדי להיות כמה שיותר פרקטי ויעיל, ההצעה שלי היא לחפש איזו סיטרואן C1 או פיג'ו 107 בנות שנה. ככה אתה גם נהנה מרכב חדש שעדיין נמצא בתוך תקופת האחריות שלו וגם נהנה מעלויות שוטפות נמוכות מאוד, בטח ביחס לאאודי (מספיק רק שתשווה את מחיר אגרת הרישוי של שתי המכוניות, וזה לפני שמשקללים גם את צריכת הדלק, הביטוח, הטיפולים וכו').

אם תמתח קצת את התקציב - ראיתי פרסומת בעיתון שתמורת 60K ש"ח ניתן לרכוש במהלך השבועיים הקרובים סיטרואן C1 ידנית חדשה מהיבואן. לדעתי זאת יכולה להיות עיסקה מצויינת עבורך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

איך הסיטרואן בפנים ורמת האיבזור שלה? אני לא מעוניין ברכב חדש.. ואני מעדיף לרדת בשנתון ולעלות ברמה כל עוד האמינות נשארת... הייתי שמח לשמוע עוד הצעות .. מה גם שהסיטרואן מכוערת בעיניי ;)

פורסם

ואחרי זה מתפלאים ששר האוצר רוצה להעלות את מחירי הלימוד באוניברסיטאות...

סטודנט עם תקציב לרכב ב 50,000 זה יפה ומכובד אבל כמו שקודמי המליצו, אל תכנס להרפתקאות עם מכוניות שעלות האחזקה שלהן יקרה.

אם אתה כבר בגבהים האלה, תוסיף עוד עשירייה ותקבל מיני חדשה מהנילונים עם שרות אחריות, ראש שקט לכמה שנים וצריכת דלק נמוכה.

פורסם
שתיהיה בעניין לפעמים סופר מיני צרפתייה תראה הרבה פחות אמינות ממשפחתית אוטומטית וגם תצרוך דלק די דומה. אז מה שווה?[/quote

הכוונה שלי להסתכל מזרחה - על קוריאה ויפן שמעת ?

אישית מתרחק כל חיי מאירופאיות

פורסם
איך הסיטרואן בפנים ורמת האיבזור שלה? אני לא מעוניין ברכב חדש.. ואני מעדיף לרדת בשנתון ולעלות ברמה כל עוד האמינות נשארת... הייתי שמח לשמוע עוד הצעות .. מה גם שהסיטרואן מכוערת בעיניי ;)

לגבי סיטרואן C1 - אתה יכול לבצע חיפוש אודותיה בעזרת מנוע החיפוש של האתר. ניתן גם לחפש מידע על פיג'ו 107 וטויוטה אייגו, שכן מדובר במכוניות זהות. יש גם מבחן דרכים במגזין של האתר, באמצעותו תוכל להתרשם מהרכב בצורה יחסית מעמיקה.

לעניין האמינות: באף רכב חדש כישן, אין אפשרות לערוב לאמינות, נקודה. נקודת האור היא שברכב חדש יש לך תקופת אחריות, כך שגם אם אכן חלק כלשהו התקלקל, אתה פטור מתשלום כנגד התיקון, בהנחה ואכן חל כשל שאינו באשמתך.

העניין הוא שמעבר לאמינות, אתה עדיין מתעלם משיקולי עלות. גם אם המחיר של אאודי A4 משומשת נמוך ממחיר סיטרואן C1 חדשה, עדיין אגרת הרישוי שלה תהיה גבוהה יותר, וכך גם צריכת הדלק והחלפים. כיצד אתה מתמודד עם העובדה הזאת?

פורסם

בגלל זה אני שואל , אם בגדול התקציב עומד על 50K ונניח הוצאתי 35 על האוטו , 15 למה שמסביב , האם למרות שאר ההוצאות אני יכול ליהנות מרכב שהוא לא מיני פשוט וממוצע ? נכון שהדגש היום על חסכון ואמינות אבל אני מאמין שאם הייתי רוצה יונדאי גטס או I10 או רכב בסגנון הזה , יכולתי גם לקחת שנתון נמוך יותר , בלי אחריות וגם אם אצטרך לטפל העלויות יהיו זולות ולכן חבל לי להשקיע על לקרוע ניילונים ברכב כזה

אולי אני טועה?

בגלל זה אני מחפש משומש , אבל משהו שבכל זאת יכנס בתקציב וישאיר לי ראש שקט לפחות לשנה הקרובה מבחינת האחזקה ( חוץ מהדלק ) , ברור שאי אפשר לחזות מה יקרה מחר

בתכלס, בתקציב שלי אפשר לקנות רכב שיספק הנאה בשימוש יום יומי , ולא יקרע לי את הכיס באחזקה ? ( לא חייב להיות אאודי , אבל גם לא רכב אפור משעמם ולא מאובזר )

על ההנאה משלמים קצת יותר לכן העדפתי לרדת בשנתון ובכל זאת לחפש משהו שיוכל לשמש אותי יום יום בלי לגרום להוצאות גדולות מידי

מאנשים שמעתי שהאאודי A4 מעבר לאגרת רישוי וביטוח יקר , "תדלק וסע" ובטיפולים התקופתיים תיהיה יותר יקרה

אבל ממה שאני מבין עדיף לי לרדת מהאוטו הזה עם התקציב שלי / ההכנסות העתידיות בתור סטודנט

• תוכן חדש...