Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צינור נשם לטיפו 1.6S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

יש לי פיאט טיפו 1.6S הזרקה דיגיטלית חד נקודתית

ונקרע לי הצינור נשם ... באתי לקנות אחד חדש ורוצים עליו משהו כמו 130 ש"ח...

(לעזאזל זה כולה צינור השקייה מגומי....)

אם למישהו יש צינור כזה יד שניה ... או שמכיר מחיר יותר אטרקטיבי ... שיודיע לי בפרטי...

תודה מראש...

פורסם

זה צינור עמיד בשמן ובגלל זה המחיר בהתאם,אם תשים צינור נניח של מים,הוא יתרחב לך ויהרס תוך חודש-חודשיים בגלל אדיי השמן.

פורסם

לא בלי זה אלה עם זה ,או עם צינור אחר ,רק שלא יתחבר למנוע בצד השני שלו אלה לתחתית הרכב,אם תשאיר בלי צינור בכלל,אדיי השמן השרוף ייכנסו לך לתא הנוסעים או שילכלכו לך את כל חלקי המנוע.ד"א רצוי מבחינת שמירת נקיון מנוע וביצועים לחבר רק צד אחד ואת הצד השני לתחתית הרכב אך אם אתה מאלו חובבי הטבע והאוזון אז עדיף שתשאיר אותו מחובר כמו במקורי.

פורסם

תודה רבה לכל האנשים החביבים שיעצו לי בנושא הצינור נשם... למרות כל הקומבינות שעשיתי...

בסוף קניתי אחד במחיר מציאה של 105 ש"ח... :|

• תוכן חדש...