Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בעוד גולף mk2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שכתוב בכותרת היום קניתי גולף מודל 92 מיד ראשונה! עם 199000 קמ״, יפיפייה אמיתית עם צבע מקורי! לרכב צריך לעשות טיפול קטן וטסט! על הרכב הספציפי שמתי עין כבר לפני שנתיים אבל הבחור לא היה מוכן למכור! לפני כמה ימים נתקלתי במודעה הלכתי לראות את הרכב תוך דקות העסקה נסגרה והועברה הבעלות!

בקיצור אני משוגע כי כבר יש לי 4 גולפים בחניה, 3 לנסיעה ומתוכם אחד ימכר בתקופה הקרובה ואחד לפירוק.

תמונות יועלו בהמשך השבוע!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

תתחדש בסוף תגמור לנו את כל הגולפים גם ככה לא נשארו הרבה

מאז שהחלה תוכנית הגריטה.:-)

איזה עוד פרטים תוכל לתת לנו עליה (גיר,מנוע,צבע וכו׳)?

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

תמונות יועלו בהמשך השבוע! הרכב עם מנוע 1.3 גיר 5 הילוכים דגם פנקשיין, צבע אפור כהה ויחסית יפה במיוחד שמדובר בצבע מקורי לגמרי הרכב ללא שום תיקון צבע! היום הורדתי לו את הריפודים ולהפתעתי יצאו כיסאות חדשים! בעיקרון הרכב ללא טסט כמה ימים כרגע אני עושה לו יישור קו קטן ושולח לטסט. לרכב הספציפי אני חיכיתי שנתיים עד שראיתי מודעה באינטרנט וישר קפצתי על הרכב!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

מעולם לא הבנתי כמות על פני איכות! בעלויות של טסט ל 3 רכבים ותיקונים וביטוח ועוד ועוד ניתן לעשות רכב אחד ממש יפה ומושקע!

אלה אם הרכבים בלי טסט, בלי ביטוח ואז אני מקווה שאתה לא נוסע בהם!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

קודם כל מזל טוב,אוטו יפה ונראה במצב חיצוני מדהים.

מדהים אותי כל פעם מחדש איך נעלמו מהכביש ,פשוט כמעט ולא נשארו כבר גולפים MK2 על הכביש,הרכב הזה בתהליך הגריטה פשוט נכחד .

באירופה שאני מסתובב מפעם לפעם אני כל כך נהנה לראות מכוניות מסוף שנות השמונים והתחלת שנות התשעים שעדיין משמשות את בעליהם כרכב יומיומי לגטימי לחלוטין ולא נראות כעוף מוזר על הכביש ,אני אפילו לא חושב שזה נעשה בגלל היבט של אספנות או שימור ,פשוט נעשה בגלל שימושיות ותמורה כספית טובה עבור כסף שהמכוניות האילו עדיין נותנות ,נראות תקינות לחלוטין ובמצב תחזוקה יותר מסביר.

במדינת הליסנג שלנו רכבים בן 15 ל 20 כבר נחשב גרוטאה ,ובמידה ו"שורד"את עשר השנים הקריטיות בין 15 ל 25 שנה אז יש לו סיכוי להפוך לרכב שמישהו אולי יחליט לשמר אותו,מדהים.

ביום שבועת הליסינג תתפוצץ ,ואנשים יבינו שחברות הלסינג קונות מזדה שלוש ב90 אלף ,משכירה אותה ב72 אלף לשלוש שנים ,המחירון כותב ששווה 125 אלף בזמן שקנו אותה ב90 אלף ,ואחר כך מוכרים אותה ב75 אלף כאילו במבצע ,באותו יום נתחיל גם בארץ לראות מכוניות בנות עשרים עוד נוסעות בגאווה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הגולף נראית ממש טוב, תתחדש!

זה אחלה אוטו שבעולם, גם יפה, גם מהנה לנהיגה, גם פשוט מכאנית, גם אמין וגם בחיים לא תקבל נקודות על מהירות איתו :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה רבה לכולם! הרכב באמת יפה למודל שלו אבל צריך לצבוע את הגג ועוד כמה נקודות קטנות, לגבי ה4 רכבים שניים מהם ימכרו, הרכב הזה אצלי זה סריטה, אני פשוט שונא את כל רכבי הליסינג ומעדיף לנסוע על רכב אמיתי ולא צעצוע פלסטיק!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

תתחדש.

רק בדרכים טובות.

בהצלחה עם השיפוץ/ תיקון/ פרוייקט.

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...