Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולריס 350 - טרקטורון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש איזה אחד שמוכר טרקטורון פולריס 350 סמ"ק שנת 95'

הוא רוצה 4,500 ש"ח

מישהו מכיר את הטרקטורון הזה?

המלצות? יתרונות? חסרונות? אמין?

בתודה מראש לעוזרים..

עמית...

פורסם

בג'יפולוג לא יענו לו גם אחרי חודשיים.

כראיה , אפשר לראות בפורום ATV את השאלה שלי (גם לגבי ייעוץ לפני קניית טרקטורטון) שנכתבה לפני כחודשיים , ועדיין... אני ממתין לתגובה...:?

וואלאק אתה!!

פורסם
בג'יפולוג לא יענו לו גם אחרי חודשיים.

כראיה , אפשר לראות בפורום ATV את השאלה שלי (גם לגבי ייעוץ לפני קניית טרקטורטון) שנכתבה לפני כחודשיים , ועדיין... אני ממתין לתגובה...

עומרי, התגובה שלך מעוררת בי רגשות מעורבים:

מצד אחד-נחת. כי לא בלבלו לך את המוח אנשים שלא מכירים את הדגם הספציפי שעליו שאלת, וזה בדיוק מה שאני מצפה מהגולשים שלנו: לענות רק כשיודעים.

לא היה מי שידע? אז לא ענו. בדיוק כמו שצריך.

מצד שני-אכזבה, כי לא הבנת את העקרון הזה, ועכשיו אולי אתה מטעה מישהו, שאולי כן יודעים את התשובה לשאלה שלו, והוא לא ישאל. (לי למשל יש פולריס 400 מודל 95, שזה דומה מאוד לטרק' שעליו נשאלה השאלה) .

לענייננו:

המחיר נשמע מחיר זול-זול מדי? לכלי שמור מהשנה הזו.

אל תצפה לאמינות מהטרק' של פולריס. הם כלים מהנים מאוד, אבל הכלים היפניים אמינים יותר.

מנוע חזק, אוטומטי, שתיין דלק פרוע , נוח מאוד, כסא ענק, ואמינות בעייתית. אם זה מתאים לך- זה הכלי בשבילך.

פורסם

חנן , ייתכן ואתה צודק , ובאמת המקרה שלי היה מקרה מיוחד...

אני לוקח חזרה את דבריי , ומקווה שאני היחידי שקיבל את הרושם הזה מהפורום "ג'יפולוג".

ד"א , הפורום בהחלט נראה מקצועי וענייני , ודוקא בגלל זה , עדיין נראה לי מוזר שאף אחד לא יכול לזרוק מילה על הטרקטרונים שהזכרתי שם (פולריס , אחד מנוע 300 והשני 400).

אבל , נסתרות דרכי הפורום...

וואלאק אתה!!

• תוכן חדש...