Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2000 סמ"ק צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מישהו יכול לשתף מהי צריכת הדלק של מאזדה 3 2013 מנוע 2000 סמ"ק דגם אקטיב?

ראיתי שמוכרים כזו 0 קילומטר ב 105K

האם הצריכה גבוה משמעותית ממנוע ה 1.6?

תודה רבה

פורסם

ההבדל זניח לפי מה שאני זוכר ה1.6 עושה משהו בין 1:9 ל1:10 וה2 ליטר - תוריד בערך קילומטר לכל ליטר.

אתה מקבל לעומת זאת הרבה יותר מנוע לעומת ההפרש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לי רק חבל שלא מביאים ארצה את מנוע ה 2.2 דיזל עם הרבה יותר כוח וצריכת דלק משופרת משמעותית

לכל דגם שנמכר בארץ יש דגם עם מנוע דיזל. בגלל שלא מיבאים לצערי הדגמים האלו לא רלוונטיים. בכל אופן, אם פותח שרשור רוצה רכב דיזל יש את פלואנס למשל (היא חסכונית מאוד ויש לה יותר מומנט ועוד על טורים נמוכים מאשר למזדה 3 בדגם 2 ליטר) - כזה רכב בדגם המאובזר בצבע שחור ניראה טוב ובנוסף נוח ומרווח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם איני טועה זו בדיוק גרסת הליסינג הערומה אך בתוספת מגנזיום ומנוע 2000.

לא בדיוק,

זה מנוע 2.0 + גיר 5 הילוכים (ולא 4) + מגנזיום 205/55/16 (ולא הגלגלים הקטנים המוכרים) + בקרת אקלים.

אז נכון שזה לא גרסת הספיריט, אבל זו גרסת ביניים לא רעה בכלל.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

זה בדיוק אותו הדגם שמצעים ניו קופל ב 105K.

אני מאוד חושש מצריכת דלק אחרי הכל מנוע 2000 ורכב ששוקל יותר מ 1.8 טון.

• תוכן חדש...