Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב לסופ"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים . אני צריך לשכור רכב לסופ"ש הקרוב. עשיתי בדיקה מדגמית . קל אוטו הציעו לי מחמישי בערב עד ראשון בערב מחיר לא רע של 299 שקלים (בלי הגבלה של ק"מ) . הבעיה היא שהמבצע רק לרכב אוטומט ואני רוצה ידני. בדקתי בעוד חברות ואין להם ידני.

מישהו מכיר עוד חברות שמציעות ידני ? בטווח המחיר הנחמד שהציעו לי קל אוטו?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

בכל החברות יש רכבים ידניים קטנים, זה לא משהו ייחודי לקל אוטו. באלדן למשל יש בעיקר שברולט ספארק ופיאט פנדה החדשה/הישנה, בליס4יו הרבה מיקרות ידניות. המחירים לפי מי שאני רואה די דומים למה שכתבת כאן.

בכל מקרה לגבי קל אוטו אני מציע לך לעשות חיפוש בפורום, יש לא מעט תלונות לגבי השירות שלהם. כנ"ל לגבי החברה בכתום, שגם היא לא מומלצת באף צורה שהיא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בכל החברות יש רכבים ידניים קטנים, זה לא משהו ייחודי לקל אוטו. באלדן למשל יש בעיקר שברולט ספארק ופיאט פנדה החדשה/הישנה, בליס4יו הרבה מיקרות ידניות. המחירים לפי מי שאני רואה די דומים למה שכתבת כאן.

בכל מקרה לגבי קל אוטו אני מציע לך לעשות חיפוש בפורום, יש לא מעט תלונות לגבי השירות שלהם. כנ"ל לגבי החברה בכתום, שגם היא לא מומלצת באף צורה שהיא.

תודה על התגובה. האמת שפעם השכרתי מהם רכב מקל אוטו. אומנם ביקשתי ידני וקיבלתי מיקרה אוטומט (זה מה שהיה במלאי לטענתם). השירות היה בסדר גמור. אני אבדוק לגבי שאר החברות שציינת . תודה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ניסית באויס? אני שכרתי מהם כמה פעמים ידני. אגב, ההצעה שקיבלת בקל אוטו נחמדה מאד, בדגש על הק''מ החופשיים.

הרוב טוב.

פורסם
ניסית באויס? אני שכרתי מהם כמה פעמים ידני. אגב, ההצעה שקיבלת בקל אוטו נחמדה מאד, בדגש על הק''מ החופשיים.

הק"מ פחות מטריד אותי. אני יכול לחיות גם עם 100 ק"מ ביום .

פורסם

נראה לי שאני אקח מאלדן. 333 שקלים חמישי עד ראשון . פנדה ידנית . תודה לכולם

• תוכן חדש...