Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(קניית) ג'יפ יוקרתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

`Infinity, זה כמובן אישי, ולכן כתבתי שזו דעתי ואלה טעמיי.

כך אני רואה את הדברים, ושוב, הרכב מפואר מאוד מבפנים, אבל מבחוץ, בייחוד מאחור,

מאכזב לטעמי. ה-Q5 פחות מפואר, אבל גם עולה פחות, ולדעתי בכלל צריך להשוות אותו ל-Q3.

או אם היה משהו ביניהם, ואז המרחק עוד יותר גדול.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהלן חברים, התפתחו העיניינים אני ואבא שלי קצת ביררנו לעומק, קודם כל אני רוצה להודות למי שהציע לי את הרכב הזה ריינג' רובר איווק, קיבלתי עליו רק דעות טובות והמלצות חמות, פנינו כבר לחברה והזמנו נסיעת מבחן, נשמע לי אוטו מעולה ומאוד מפנק

לגבי האינפניטי, הצריכת דלק שלו על הפנים... אין מה להשוות בכלל לא אהבתי בכלל את העיצוב שלו ובלי שום קשר לא נותן תמורה למחיר חצי מיליון שקל שווה האוטו ולא חושב שזה מה שאני צריך לקבל.

הייתי רוצה שתתנו לי את דעות על הריינג' רובר איוויק, ומי שיש בבעלותו את הרכב הזה שיצור איתי קשר בפרטי בבקשה,

רוצה לדעת גם מה החסרונות שלו.

תודה רבה לכל העוזרים למיניהם.

פורסם

אכן קיבל המון פידבקים חמים ,מצויד ברכב בעל מנוע 2.0 ליטר מוגדש טורבו -240 כ''ס (מנוע הזהה לפורד מונדיאו אקו בוסט\וולוו S60 ועוד).

הרכב קשיח - יתרון הנהיגה מפותלת וספורטבית ,חיסרון על כבישים משובשים.

אל תצפה לצריכת דלק נמוכה במיוחד , עדיין מדובר על מנוע חזק שכל עבודה מאומצת שלו תצרוך דלק על המרכב (1670 ק''ג) הלא קליל.

תנסה לדבר עם בר גם לה יש אחד...:-D

פורסם

יש לי ניסיון על אקס 5 והטוארג.

אם אתה מחפש הנאה מנהיגה אני ממליץ על האקס 5 4.0D

הביצועים שלו מדהימים לחצתי עם שירוקו 2.0T ולקחתי אותה גם אחרי 100.

בתקציב שלך תוכל לקנות אחת בשנתון 2011

תמיר.

פורסם

חחחחח כן הבנתי שלבר רפאלי יש אחת כזאת,

אבל למי המידע שנותנים צריכה ממוצעת זה, ליטר ל11.5 ק"מ ותשמע בשביל המשפחה שלי זה נחשב ואו.

היה לנו קאדילאק CTS 3.6 ואם אתה מכיר את הרכב הזה... אתה תבין למה בשבילנו זה הפרש גדול.

דבר שני, ראיתי שאפשר להביא את הרכב הזה ביבוא במחיר ממש טוב,

אבל יש הרבה בעיות ביבוא, כמו האחריות ושמוכרים את האוטו צריך למכור 30 אחוז פחות או משהו כזה

הייתי שמח אם יסבירו לי תודה.

פורסם

תביא לי את מי שעושה 1:11 על הרכב, הייתי שמח לפגוש אותו ;-)

זה כמו שהייתי שמח להכיר את מי שנוסע 1:10 על איקס חמש.

לגבי יבוא אישי, לפי מה שראיתי המחיר לא שווה את זה, ואל תשכח שאתה

מקבל רכב משומש שנסע כמה אלפי קילומטר.

בנוסף, אחריות לא תהיה לך, ובמכירה זה בעייתי, וקשה יותר למכור רכבים

מיבוא אישי. כך גם לגבי ביטוח, קשה ויקר יותר לבטח רכבים מיבוא אישי.

שאתה חוסך 150+ אלפי שקלים זה שווה. בשביל כמה עשרות אלפים, הייתי חושב

פעמיים לפני שהייתי מייבא רכב כזה.

פורסם

לגבי ההתלבטות של אבא שלך הייתי באותה הסירה עם אבא שלי,

לאחר לאנד קרוזר שנייה הוא החליט שבא לו ל"התפנק" ולקנות X5 או X6 שלא תטעה הצניחה של המחירון שלהם משמעותית ואפשרי לקנות שנת 2010 במחיר של לאנד קרוזר 2010.

לאחר בירורים ומסע שיכנועים שלא יקנה לאנד קרוזר זה קרה שוב , ואת האמת? אני מבין אותו היו לו שתי לאנד קרוזרים שתיהם חוץ מטיפולים שוטפים לא ראו את המוסך,ושתיהם נמכרו לאחר כשבוע מעל המחירון!

הוא רכש עכשיו חדשה LUXURY יש מבצע של 20 אלף שקל ב387 אלף שקל על הכביש,בפועל יש מציאות יותר גדולות אבל שמירת ערך תחזוקה ומבחינת גיפ הוא באמת גיפ בניגוד לשאר, אני מבין אותו .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
הייתי ממליץ גם אני על רנג'-רובר איווק.

מנסיון ארוך שלי איתו הוא מספיק מרווח (אני 1.95), מאוד יוקרתי ומיוחד!

בתקציב שלך אתה יכול ללכת על הגרסה הכי מפוארת ומאובזרת. וכל תוספת שם באמת שווה את זה.

הוא גם מדהים בשטח ונראה פשוט מעולה. אני עושה איתו צריכה של 9 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת ודי רגועה שזה יותר ממכובד ל-SUV.

הרכב יאבד המון ערך בשנה, צריכת דלק זה שולי.

לדעתי כל ה"ג'יפים" שמתומחרים סביב ה-400K שווים 250K בלחץ. האיווק יוצא דופן.

זה ה-SUV היחיד שהייתי שם עליו 400,000 ש"ח אם היו לי לרכב חדש.

83971d1319430836-range-rover-evoque-range-rover-evoque-wallpapers.jpg

בתור אחד שנהג ברכב הנ"ל הוא לא רכב משפחה זה רכב פוזה הוא אינו נוח בכלל ולא בעל תא מטען אם קיבולת מספיקה שלא לדבר על תא הנוסעים

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

אני רואה שהדעות פה שנויות במחלוקת.

הייתי רוצה לדעת לגבי הריינג' רובר איוויק אם מה שמי שאמר מעליי הדברים שלו נכונים?

פורסם

רק אחרי נסיעת מבחן והתרשמות מהרכב פנים מול פנים (כולל ישיבה בו) תוכל להחליט. כל הרכבים האלו כבדים וזוללי דלק, כמו כן אתם בטח לא הולכים לעשות איתו טיולי שטח אלא יותר להשתמש בו כרכב משפחה "מפנק". אם כל תגובה של מישהו בפורום מצליחה לשנות את דעתך אז אני משתתף בצערך

פורסם

קודם כל נשמה לא כל תגובה בפורום תשנה את דעתי, אני פשוט רוצה לשמוע המון חוות דעת, באוטו הקודם שלנו הקאדילאק CTS 3.6

אכלנו את הכובע מה שנקרא, האוטו בהתחלה שידר יוקרה שידר את כל מה שאנחנו רצינו ואחרי 3 שנים שנגמר האחריות האוטו רק תקלות רק בעיות צונח לו המחיר הפסדנו עליו בערך 250-300 אלף שקל.

טוב אז לעניינו, אני שמח לעדכן אותכם שביצעתי היום אני ואבא שלי ואחי נסיעת מבחן, הוא הגיע עד אלינו לבית, לבחור קוראים רובי גולדשטיין בחור מאוד נחמד, ראינו את האוטו הוא יחסית קטן לאומת מה שחשבתי, אבל מאוד אהבתי בפנים, מאוד נוח, מאוד יפה יש בו המון המון תוספות מעניינות בקיצור, התאהבתי...

אבל, המחיר... המחיר כמעט מגיע ל480 אלף שקל אם לא מעל ואני מדבר על הדגם עם כל התוספות והשיפורים והאיבזורים למיניהם כי אני לא מוכן לנסוע על אוטו כזה ושלא יהיה חימום בכיססיאות או בלי גג פנורמי מאוד מבאס אם כבר, אז כבר עד הסוף.

ורציתי לשאול הגענו כמעט לחצי מיליון שקל, לא עדיף להביא כבר B.M.W X5, ג'יפ יותר גדול לדעתי גם יהיה יותר מפנק.. אני מאוד מתלבט..

פורסם

הריינג' נחשב יותר יוקרתי מה-X5, ולכן אם אתה משווה, אתה צריך לעשות השוואה ל X3, או לחלופין להשוות

X5 לריינג' רובר. אם אתה חושב שעל הריינג' תוציא פחות כסף, ותהיה לך ירידת ערך נמוכה יותר, אתה לדעתי

טועה.

רכב בסדרי גודל כאלה מאבד המון ב 4-5 שנים הראשונות, ותוסיף את העובדה שאלה רכבים שעמוסים בטכנולוגיה

ושכלולים, ותקבל עלות אחזקה גבוהה. כמובן עלות ביטוח, דלק ואגרות הם בתחום הגבוה שלהם.

אם אתה רוצה משהו שירידת הערך תהיה פחות גבוהה, וכך גם ההוצאות הכלליות, תלך על אופציות כמו הלאנדקרוזר

ודומיו. נכון, זה לא ריינג', אבל עדיין הרכב גדול ומפנק, עם יכולת שטח טובה יותר, ואמינות טובה מאוד.

הוא גם ממש לא נחשב רכב פשוט, ככה ש"עני" לא תיראה ברכב כזה.

פורסם

אז ככה אושרי, אני לא חושב שעל הריינג' רובר אני אפסיד פחות כסף זה ברור לי שיהיה ירידת ערך כמעט כמו של הב.מ.וו אם לא יותר, אני לא מפחד מזה, מפחד מתקלות ודברים כאלה ואחרים... עוד משהו רציתי להוסיף, שדברנו על כמה שהאוטו אוכל אני אישית שעליתי על האוטו ופתחתי מחשב דרך, הסתכלתי כמה הוא אכל מהנסיעה שלו אלינו ויצא לו כ9.2 ליטרים ל100 ק"מ. אז זה מאוד הגיוני לי שהאוטו אוכל לפחות 1 ל10. לגבי ביטוח אגרות , בכל ג'יפ אחר באותו עיקרון, X5 Q5 וכל השאר הם פחות או יותר ככה אני חושב יעמדו על אותו מחיר אז לא כל כך משנה

ולגבי הלאנד קרוזר, באמת שאני חושב שהוא אחלה ג'יפ ג'יפ מעולה אפילו שהירידת ערך שלה באמת נמוכה ביחס לשאר הג'יפים וגם האחזקה שלה והיכולות שלה אבל אני רוצה להסביר לכם, שמה שאני מחפש זה לא שטח, לא מעוניינים בכלל אבא שלי בכלל לא מתלהב מהדברים האלה, הוא רוצה ג'יפ מפנק ג'יפ יוקרתי וממש לא חשוב לו איך הוא יראה אם זה עני או עשיר או איך שתרצה להכליל את זה.

פורסם

טל, אני מבין את זה, אבל בהודעות הקודמות שלך נראה שאתה רוצה גם וגם. גם יוקרתי וגם ללא ירידת ערך,

וגם אחזקה זולה באופן יחסי. אז זהו, שזה לא קיים.

כמו שכתבתי, מבחינת רכב, הריינג' נחשב בסקאלה העליונה, מעל ה X5. אני אישית חושב שבמחיר כזה כבר

עדיף לרכוש X5, שהוא מרווח יותר, יחסית עם סחירות טובה, עד כמה שניתן ברכבים ברמה כזו,

ובשנים הראשונות בדרך כלל אין יותר מידי בעיות עם הרכבים האלה, מה גם שיש אחריות.

ל X5 יש תדמית קצת בעייתית, אבל זה חלק מהמותג שנקרא ב.מ.וו. נכון שזה לא גרוע כמו ה X6, אבל זה

עדיין קיים.

אפשרות אחרת היא לקנות משהו כמו Q5, שברמת אבזור גבוהה הוא יוקרתי ומפנק, ויעלה פחות באופן לא קטן.

אני אישית לא מכיר יותר מידי את השוק של ה Q5, אבל ממה שקראתי בפורום הוא נהנה מסחירות לא רעה

בכלל.

נכון, צ'מפיון לא היבואן הכי הכי, אבל אין מה לעשות, כרגע הם אלה שמייבאים את המותג.

• תוכן חדש...