Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלוויזיה 32' - המלצות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מחפש לרכוש טלוויזיה 32'. המטרות העיקריות חיבור ל-YES וכמובן צפיה של סדרות\סרטים דרך המחשב.

התקציב עד משהו כמו 1800 יהיה בסדר.

בנוסף יש לי NEXUS 4, הבנתי שיש לו חיבור אלחוטי לטלוויזיות מסוימות שתומכות ב-DLNA אם אני לא טועה ככה שיהיה נחמד אם יהיה את הפיצר הזה.

מחיפושים קצת שערכת מצאתי את הטלוויזיה הזאת: כמובן שאשמח לשמוע המלצות נוספות אם יש משהו עדיף מבחינת איכות הצפיה\ פיצרים וכו'.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=830712

בנוסף אשמח להברה מה היתרונות של LED על LCD (אם בכלל)?.

תודה מראש!

פורסם

לפני שבועיים קניתי טלוויזיה לד של LG ב 1750 ש"ח. האיכות תמונה ממש טובה ואני מאוד מרוצה, יש לי גם LG 32" LCD שנקנתה לפי חצי שנה, בלד האיכות תמונה הרבה יותר טובה (אני כוונתי יותר ללד מכיוון שהיא יותר דקה).

שים לב שלא כל הטלווזיות תומכות בקבצי ווידאו בחיבור USB.

תבחר טלוויזיה עם האחריות הכי ארוכה ושתהייה מהיבואן הרשמי.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

הבעייה עם רוב הטלוויזיות בגודל 32 אינץ' היא שמספר וסוג הכניסות שלהן מוגבלים מאוד. אם זה HDMI אחד, או חוסר ב-USB, COMPOSITE וכיו"ב.

DLNA נתמך לדעתי רק עם טלויזיות "חכמות" בעלות חיבור לרשת, די נדיר למצוא בגודל הזה ויקר.

אני קניתי לחדרי הילדים טלוויזיה ממותג מדבקה (INFINITY, הם טוענים שהמסך הוא של סמסונג. שיהיה.) שיש לו 3 HDMI ועוד בערך כל הכניסות הקיימות למעט חיבור רשת.

אמנם הרזולוציה אינה HD מלא ("רק" READY) אבל בגודל קטן כזה, התמונה מצויינת ובעיקר אם משווים את הערוצים ה"רגילים" - הרבה יותר נעים לראות. לא מורגשת נפילה משמעותית לעומת HD מלא בערוצים הייעודיים.

הקטע הנחמד הוא המחיר. ב1000 שקל בערך (שילמתי 1100 לפני 3 חודשים) אתה קונה מסך חביב למדי ובהפרש אתה יכול לקנות לך סטרימר שיאפשר לך "לדבר" גם עם הנקסוס.

• תוכן חדש...