Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה 1.2 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע חוות דעת על הפורד פיאסטה ידנית 1.2 החדשה ממי שנהג ברכב\מבין\יודע :)

מבחינת ביצועים ( גם איך היה בעליות..), צריכת דלק , נוחות וכל מידע אחר

תודה רבה לעונים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביומיים האחרונים היו כמה שירשורים,מציע לעשות חיפוש.

בכללי רכב עם רמת חומרים טובה,אחרי מתיחת פנים הנדסת אנוש שופרה למדל מתגי החלונות החשמל במיקום נוח,בטיחותית,לי היא הייתה נוחה,מושב תומך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אשמח לשמוע חוות דעת על הפורד פיאסטה ידנית 1.2 החדשה ממי שנהג ברכב\מבין\יודע :)

מבחינת ביצועים ( גם איך היה בעליות..), צריכת דלק , נוחות וכל מידע אחר

תודה רבה לעונים

תקשיב לאנשים שיש להם את הרכב , ולא לכאלה שנותנים עצות סתם ללא כיסוי . לי יש את הרכב הזה וגם לחבר פורום שכינויו "KAMRADKIN" . וגם לאחרים .

ברכבו למשל היו הרבה בעיות חשמל , החלפת דוושת תאוצה , החלפת בית מצערת ועוד הרבה דברים לא נעימים . בעיות אלה לא נפתרו אצלו וחזרו על עצמם שוב ושוב , כולל מנורת המנוע המפורסמת .

אצלי אפילו לא מנסים לעשות שום דבר , אפילו לבדוק דברים . כנראה יודעים שסתם יעבדו על הרכב , כי התקלות לא ייפתרו {אולי?}

בכל מקרה אם אתה מחפש פוזה , היגוי , צמיגים רחבים , מע" סטריאו מצויינת , ריח דלק , הילוך אחורי שמידי פעם "בורח" , רעש מנוע בעמידה{דפיקות קלות ותקתוקים} , מתז אחורי שמחליט לעבוד לבד וללכלך את החלון , מושבים קדמיים חורקים ,ואולי כתמים קטנים על הצבע{לא הרבה} ,צלחות שגדולות מדי ולא מתלבשות טוב על גיאנט , ולבסוף ה"דובדבן" שבצורת שרות ואחריות , אז לך על זה ! רכב גרמני כבר אמרתי ? שלי עשה רק 2050 ק"ם .

אבל... אם אתה יכול לוותר על קצת פוזה , ועל תא מטען , ועל מע" סטריאו מעולה לטובת בינונית , אתה מקבל רכב זריז מאוד , אמין ביותר , מנוע שקט וחלק , שרות 10 {אין מילה אחרת} , ישיבה מצויינת , צריכת דלק מצויינת ועוד...ואני מקווה שזה יהיה הרכב הבה שלי :SUZUKI SPLASH . והוא אפילו זול מה-FIESTA ב-8000 ש"ח כמעט !

אתה לא חייב להקשיב לאף אחד כאן , ולקחת הימור ב-75500 ש"ח +אגרות 1300 ש"ח . ואולי יתמזל מזלך ותקבל רכב נורמלי.

מתיחת הפנים של הפיאסטה היא קוסמטיקה קלה ותו לא . אותה גברת בדיוק עם תסרוקת שונה . הימור ב-77000 ש"ח . האם אתה מוכן לזה ?

ודבר באמת אחרון , תשאל בחברות ליסינג והשכרה , איזה רכב הם מעדיפים מבחינת אמינות {בחברות כאלה רכב מושבת זה הפסד כסף} .

פורסם

מצד שלישי תקשיב לאלה שיש להם רכב לימון.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב לימון יכול לקרות לכול אחד,לצערי זה קרה לך.

אם הפיאסטה הייתה לא אמינה או רכב בעייתי,היו שומעים על רבות על זה,באתרים כמו carz/yad2 ,פה ובפורום,גם ואולי גם מדור רכב כמו וואלה.

כמו יש סקרי אמינות ושם היא לא מופיעה בתור משהו חריג.

אצלי היה ניסיון איתה בצבא,נכון לא לחודשים אלא לשבועיים,אבל רכב בצבא עובד מאוד קשה,ולא היו בעיות,כך גם עם פיאסטה שהגיעה בהמשך,מדובר על מנועי 1.4 אוטומט,שכן,גם אני נהגתי על אחת מהם מספר פעמים.

פורסם
רכב לימון יכול לקרות לכול אחד,לצערי זה קרה לך.

אם הפיאסטה הייתה לא אמינה או רכב בעייתי,היו שומעים על רבות על זה,באתרים כמו carz/yad2 ,פה ובפורום,גם ואולי גם מדור רכב כמו וואלה.

כמו יש סקרי אמינות ושם היא לא מופיעה בתור משהו חריג.

אצלי היה ניסיון איתה בצבא,נכון לא לחודשים אלא לשבועיים,אבל רכב בצבא עובד מאוד קשה,ולא היו בעיות,כך גם עם פיאסטה שהגיעה בהמשך,מדובר על מנועי 1.4 אוטומט,שכן,גם אני נהגתי על אחת מהם מספר פעמים.

מדורי הרכב הם יכולים להיות מקדמי מכירות טובים , מפני שהרכב נמצא לצורך מבחן דרכים ותו לא .

לגבי האמינות אולי אני זה לא דוגמה כי אני מסתכל על דברים "קטנים" . טוב אולי אתה צודק "קצת" כי עדיין לא נתקעתי עם הרכב באמצע הדרך !

בארה"ב ה-CONSUMER REPORT מדווח דווקא על אמינות בינונית ומטה . אבל אנחנו ישראלים לא? מי יכול עלינו?

אז לסיכום תן לבן אדם שפתח את השרשור ציאנס לבדוק בעצמו בחברות השכרה , ליסינג , מוסכים , חברים שיש להם את הרכב ושיחליט לבד , מדובר בהרבה כסף שסך הכל אף אחד לא יחזיר לו אותו בחזרה לאחר מכן .

פורסם

סקר שוק זה אחד הדברים החכמים שצריך לעשות.

בכול מקרה,מקווה שהפיאסטה שלך תתרפא.:-)

פורסם

היי,

יש לי את הדגם הידני, 2012. איכותית היא לא. אולי, אני מקווה, האיכות שופרה בדגם 2013, לא יודע להגיד.

לגבי סחיבה - לפני שבועיים נסעתי לחיפה. בתוך העיר, בעליות נסעתי בהילוך שני כל הדרך, עם רעש מנוע לא נעים ועם תור רכבים ענק מאחוריי (לצערי, היה רק נתיב אחד). להילוך שלישי לא היה שום סיכוי.

אבל במישור החוף - אין בעיה. האוטו מאיץ ללא בעיה מיוחדת. רק, כמו שציין בן אדם אחר, הקפיצים של מושב נהג חורקים טיפה כשהכביש מאט משובש. :roll: ממש כמו פעם... בוא נגיד שזאת פיאסטה ראשונה ואחרונה שלי.

פורסם

לא נסעתי על הידנית,אבל זה קצת מוזר,נסעתי על הפנדה בחיפה ובתוך העיר,ולא היו שום תורים מאחורי.

לאיזה טורים הגעת?

פורסם

אני מדבר על עליות ולא סתם בתוך העיר.

לא נסעתי על הידנית,אבל זה קצת מוזר,נסעתי על הפנדה בחיפה ובתוך העיר,ולא היו שום תורים מאחורי.

לאיזה טורים הגעת?

פורסם

גם אני מדבר על עליות.

בגלל זה אני שואל לאיזה סלד הגעת?

פורסם

אין פה בעל פיאסטה 1.2 ידנית שמרוצה מהרכב שלו?

הפיאסטה באופן עקבי זוכה בפרסי הטובה בקטגוריה בבריטניה (כולל השנה) ונמכרת שם כמו לחמניות עם ביקורות משתמשים מצויינות.

מי יודע להסביר?

פורסם

אם הרכב היה נמכר כאן באותו מחיר כמו בבריטניה אז הציפיות מול התמורה היו נמוכות יותר , וזה אומר שאולי ואני מדגיש שוב , אולי יכולנו "להבליג " על חלק מהדברים שאותי אישית נורא מעצבנים אבל את מישהוא אחר זה לא היה מזיז לו אולי כמו למשל :המתז של החלון האחורי שמטפטף מעצמו , המושבים שחורקים , הצלחות שלא מתלבשות טוב על החישוק ועוד כאלה "קטנות"... אבל 77000ש"ח {על הכביש}... יש טיפה ציפיות מהמוצר . ונעזוב את השרות והאחריות בצד . זה כבר אופרה אחרת . קח לדוגמה את האלטו . הוא חולל כאן מהפכה של ממש בתחום . וגם אם יש לו דברים קטנים פה ושם , אף אחד לא יתלונן כי הציפיות מהמוצר מראש הם לא גבוהות כל כך .אבל הרכב מגובה בשרות כמו שצריך והדבר מוסיף לערכו בסך הכל.

דבר נוסף ,הדגמים שנמכרים בחו"ל שונים מאלה שכאן , והייתי אומר שבכל מדינה יש את הרכב הנבחר שלו , למשל בארה"ב טויוטה קאמרי הייתה מכונית השנה שנים רבות ,הונדה סיוויק שם זה כמו ציק בנקאי , ודווקא הפיאסטה שם מדורגת כלא הכי אמינה .

• תוכן חדש...