Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה 1.2 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד דבר : בדקתי כדי לדעת , חיפשתי מיכל נוזל הידראולי של הקלאץי ולא מצאתי . חיפשתי טוב וראיתי שיש דווקא כבל קלאץי ברכב.

אז ברכב הזה אין קלאצי הידראולי . זה דבר טוב כי בעתיד אולי יהיה ניתן לכוון את הגובה שלו .

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר'ה תודה רבה על התגובות (מופתע לטובה לא ציפיתי לכל כך הרבה :) ). בעיקר תודה לבעלי הרכב החדש על חוות דעתם . כמובן אשמח לשמוע דעות של עוד בעלי רכב אם יש כאלה . אני אישית ממתין עדיין שהרכב יגיע לסוכנות בחיפה כדי לעשות נסיעת מבחן

פורסם
שלום,

אני בעל פיאסטה 2012, הרכב כבר שנה וקצת על הכביש ומעל 20K קמ.

אין קירקושים,

אין נזילות

אין ריח דלק

הרכב נוסע מצויין,

צריכת הדלק הממוצעת שלי ה 1:12.5 כאשר זה משולב עירוני וביןעירוני

כאשר נוסעים נסיעה בין עירונית רגועה אפשר להגיע ל 1:15

כאשר נוסעים נסיעה עירונית עצבנית אפשר להתקרב גם ל 1:10

הרכב הוא חלש, ובכדי לקבל קצב התקדמות משביע רצון צריך ללחוץ על הדוושה.

נסעתי עם הרכב גם לירושלים וגם לחיפה לבד ועם אנשים וציוד ברכב. ואף פעם לא הייתה לי בעיה שעיכבתי את הטור מאחורי

בד"כ אלו היו רכבים אחרים. נכון, צריך להגיע ל 5.5-6K סלד בעליות ואז באופן טבעי המנוע רועש אבל..

ולגבי רעש מהמנוע, בסוף השבוע אני נוסע ברכב אספנות עם מנוע V8 רועש , כך שהרעש של הפיאסטה לא מפריע לי במיוחד.

הרכב בהחלט נוח גם לנסיעות ארוכות,

תא המטען נוח וגדול מספיק

ובמקרה הצורך אפשר לקפל את המושבים האחוריים ואז להעמיס כמות ממש גדולה

בקיצור , אני ממליץ

ירון

ולא אני לא עובד בדלק מוטורס

ולא מקבל מהם משהו (למרות שאם הם רוצים לתת אני מוכן לקבל :lol:)

תודה רבה לך ירון על התגובה .

בקשר ל1:10 בנסיעה עירונית : במפרט רשום 1:13.5 .. (כמובן שאני לא מצפה שזה יהיה מדוייק ..) אבל האם עליי להיות מופתע מהפרש כזה בין המציאות ל"מעבדה" , או שזה סביר ?

חוץ מזה ( אם אתה מוכן לחלוק .. ), אשמח לדעת אם בסוכנות הם היו גמישים איתך מבחינת המחיר , או שהולכים לפי המחירון וזהו ?

תודה

פורסם
אכן כך ידידי . 1.2 ידנית . בחוברת לא מצויין מחוון חום מנוע דיגיטלי ולא מוזכר שקיים אפילו גם לא בדגם האוטומטי המפואר יותר .

עכשיו אני נזכר שהתקשרתי למח" שרות לקוחות ימים בודדים לאחר שקיבלתי את הרכב כדי לשאול אותם מה זה הציור של מד טמפרטורה הדיגיטלי שמופיע בדיוק מתחת למד המרחק ברכב , ולידו סקאלה עם קוביות כאלה , ככל שיש יותר קוביות ככה הטמפרטורה גבוה יותר . אף אחד לא ידע לענות לי על כך שם .

במקרה כשהתקשרתי למנהל המוסך המרכזי , לאחר שהוא בדק , חזר אלי ואמר שקיים בדגמים שלפני החלפת הגריל מחוון חום מנוע דיגיטלי .

למרבה האירוניה המחוון הנ"ל לא הופיע אצלם בשום קטלוג רכב שהיה להם {יש לי את הקטלוג בבית} . אבל כפי שציינתי כבר קודם הידע והשרות אצלם זה כנראה דבר וירטואלי .

לא יודע לגבי הפיאסטה אבל לפעמים מגיעים לארץ רכבים שמאובזרים שונה.

ידוע לי על מקרה של דגם מסוים של צ'מפיון שנמכר כמו לחמניות בארץ ולא היה מלאי, בזמן הזה גילו שבטורקיה, בגלל המשבר הכלכלי היבואן המקומי נתקע עם מלאי אז היבואן שלנו קפץ על המציאה והביא אותם לארץ.

מה שהגיע היה באבזור שונה לגמרי ובצבעים שלא הופיעו בקטלוג!

פורסם
תודה רבה לך ירון על התגובה .

בקשר ל1:10 בנסיעה עירונית : במפרט רשום 1:13.5 .. (כמובן שאני לא מצפה שזה יהיה מדוייק ..) אבל האם עליי להיות מופתע מהפרש כזה בין המציאות ל"מעבדה" , או שזה סביר ?

חוץ מזה ( אם אתה מוכן לחלוק .. ), אשמח לדעת אם בסוכנות הם היו גמישים איתך מבחינת המחיר , או שהולכים לפי המחירון וזהו ?

תודה

כפי שאמרתי 1:10 זה בנסיעה עירונית / עצבנית הרבה פקקים, הרבה האצות ביניים ובלימות.

זה הנתון הגרוע ביותר שהגעתי אליו מבחינת צריכת דלק.

אל תצפה לתוצאות המעבדה של היצרן, צריך להיות עם רכב ריק מכל דבר (כולל גלגל ספייר לדעתי ) ונסיעה כמו סבתא בלוויה.

בנסיעה משולבת לאורך זמן כאשר בערך 60% מהנסיעה שלי היא בינעירונית (רחובות - ת"א) כאשר לפעמים יש גם פקקים, ובנסיעה רגועה

מגיעים ל 1:12.5

מבחינת המחיר, ידוע שבדלק מוטורס הם לא גמישים במחיר, אבל קיבלתי מראה שכוללת מצלמת רווס ומערכת ניווט בתוכה,

בהצלחה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לא יודע לגבי הפיאסטה אבל לפעמים מגיעים לארץ רכבים שמאובזרים שונה.

ידוע לי על מקרה של דגם מסוים של צ'מפיון שנמכר כמו לחמניות בארץ ולא היה מלאי, בזמן הזה גילו שבטורקיה, בגלל המשבר הכלכלי היבואן המקומי נתקע עם מלאי אז היבואן שלנו קפץ על המציאה והביא אותם לארץ.

מה שהגיע היה באבזור שונה לגמרי ובצבעים שלא הופיעו בקטלוג!

אכן תופעה שקיימת לא מעט בארץ, מגיעים כל מיני משלוחים שהיו מיועדים לשווקים אחרים, לפעמים גם היצרן שולח מראש מפרט מעט שונה ממה שסוכם עם היבואן ולאו דווקא מעדכן...

פורסם
אכן תופעה שקיימת לא מעט בארץ, מגיעים כל מיני משלוחים שהיו מיועדים לשווקים אחרים, לפעמים גם היצרן שולח מראש מפרט מעט שונה ממה שסוכם עם היבואן ולאו דווקא מעדכן...

נכון , יש הרבה רכבים ללא שעון חום מנוע , גם ברכב הזה לא היה . היה רק מנורה וכשהגעת לזה היה כבר מאוחר...

מה קרה שהחליטו להוסיף אותו למפרט ? הרכב לא ידוע בתור רכב שמתחמם {עד 2013}

גם אצלי חום המנוע הוא נורמלי לגמרי . לדעתי הם צריכים להוסיף את זה לרשימת האביזרים שלהם בקטלוג , כי מחוון חום מנוע הוא בעל חשיבות עליונה , במיוחד בישראל .

פורסם

מבחינת המחיר, ידוע שבדלק מוטורס הם לא גמישים במחיר, אבל קיבלתי מראה שכוללת מצלמת רווס ומערכת ניווט בתוכה,

אתה יכול לפרט עליה (אני לא יכול לשלוח ה"פ)?

דגם, איכות התמונה, איכות ההתקנה, מהי מערכת הניווט ובכלל התרשמות כללית.

אני מתעניין ברכב וזאת אחת האופציות המעניינות כתוספת

תודה

פורסם
אתה יכול לפרט עליה (אני לא יכול לשלוח ה"פ)?

דגם, איכות התמונה, איכות ההתקנה, מהי מערכת הניווט ובכלל התרשמות כללית.

אני מתעניין ברכב וזאת אחת האופציות המעניינות כתוספת

תודה

המראה קטנה {המסך} וזה מצריך הסחת דעת לכיוונה . לא בדיוק בטיחותי , הייתי אומר .

גם לי הציעו אותה אבל הימרתי אותה בכסף {לא הרבה} כ-1500 ש"ח

תנסה להוציא את זה מהקמצנים האלה . אני הצלחתי .

מצד שני ההתקנה מצריכה העברת חוטים דרך הגג של הרכב , ואתה יודע טוב מאוד מה דעתי על התקנות לא מקוריות שמתבצעות כאן בארץ .

אבל אם הם מתעקשים תנסה לקבל את כל הקיט ללא הרכבה בקופסאות ותנסה למכור אותו לבד ביד 2 .

כל זה בהנחה שאתה הולך על הפיאסטה בסוף .

• תוכן חדש...