Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר עד 10 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני בן 20 בצבא כרגע רוצה לרכוש לעצמי רכב עד 10000 ש"ח ללא חריגות מיותרות וצריך קצת עזרה בבחירה

רשימת הרכבים דיי גדולה לכן אני רוצה לצמצם אותה קצת, והרכבים הם:

ניסן אלמרה

סוזוקי בלנו

מיצובישי כריזמה

מאזדה לאנטיס 323

הרכבים הנ"ל נעים בין השנים 96-00 לטווח המחירים, יש לי אפשרות גם ללכת לרכב עם שנה יותר נמוכה כגון:

הונדה סיוויק

טיוטה קורולה

שנאמר עליהן שהן מאוד אמינות אך קשה למצא משהו בתקציב ובמצב טוב.

כפי שהבנתם הכיוון הוא אמינות בעיקר ועליות החזקה

אשמח גם להצעות נוספות שמעתי על סיאט איביזה ויונדאי אקסנט דברים טובים

תודה לעוזרים!

8)
פורסם

מבחינת אמינות לאחר יותר מעשור עם כריזמה אני יכול להגיד שמדובר ברכב סופר אמין בצורה פסיכית. אלה הביקורות שהיא מקבלת גם בחו"ל. אני מוכר את שלי, ואם תרצה אוכל לשלוח לך הודעה פרטית.

הסוזוקי בלנו ממה שאני רואה בשטח מאנשים שקרובים אלי גם אמינות, וגם תמורה טובה למחיר.

לגבי השאר אני שומע מאנשים אבל לא מכיר אישית, לדעתי הכיוון שלך נכון.

בהצלחה.

לאדמין הפורום - לא ידעתי למי לשלוח הודעה לשאול אם התגובה שלי וההצעה לפרטית לפותח השרשור היא תקינה, במידה ולא אוריד אותה.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אני חושב שהבלנו הוא יהיה מצויין בשבילך אחלה רכב מאוד אמין,

יש רכבים שציינת שהייתי מעדיף לא להתעסק איתם למרום שהם אמנינות כמו ההונדה והמאזדה כי בשנתונים האלה קשה למצוא רכבים שמורים במיוחד בהונדה.

בכל אופן זאת עצתי ושיהיה לך בהצלחה בקניית הרכב!!!

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

הייתי הולך על קורולה.

אמין ביותר, אבל היות ומדובר על דגם ישן תבדוק הסטוריה טיפולים כמה שאפשר אחורה.

פורסם

ממליץ בחום על קורולה מודל 93-97 (98 לא נכנס בתקציב) האוטו הזה לא רואה מוסך, לא אוכל הרבה דלק, נמוך ונוסע טוב

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...