Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט תקנה את מאזדה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אלוהים אדירים, אני מקווה שלא.

כמה שאני אוהב את פיאט, ככה אני שונא את מאזדה. ניגוד אינטרסים ורגשות מוחלט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

התשובה בגוף השאלה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אני לא רוצה לדעת איך יראו המכוניות של פיאט+מאזדה=פיזדה (fizda)

פיזדה :roflmao::roflmao:

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

ויחס משקל של 30:70 ?

לא תודה :-D

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מישהו בכלל קרא מה כתוב שם ? ? ומהו האתר בכלל ?

אפס תגובות לכתבה מפברואר 13 מראות שכנראה אין הרבה מבקרים או מתעניינים.

כותרת בומבסטית שאין לה שום קשר למציאות.

בהתחלה הוא מספר על מגעים של שיתוף פעולה בין פיאט ומזדה ליצירת פלטפורמה משותפת לאלפא ספיידר ו- MX-5 חדשות.

כל השאר אלו הגיגי ליבו ומחשבותיו על כן כדאי/לא כדאי לחברות, ושאלה אם אחרי צעד כזה יבוא תאבון לרכישת כל החברה.

לא רציני. לדעתי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

כמו הבולשיט על מכירת אלפא רומאו, כך גם הבולשיט אודות מכירת מאזדה לידי פיאט.

אם היה כאן משהו, כבר היינו שומעים על זה, ולא באיזה אתר אזוטרי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

דווקא הסיפור של מכירת אלפא רומאו עושה לא מעט שכל, גם אם הוא עצוב. אחרי הכל אלפא הוא מותג די מקרטע עם מספר קטן של דגמים ומה שנראה כחוסר חשק בולט ומסתבר להיכנס להרפתקאות פיננסיות מסיביות של דגמים חדשים בייצור המוני. מצד שני נראה שקניית קרייזלר היתה מעט קשה לבליעה וצריך להפוך אותה קלה יותר לעיכול עם שימון נכון ומסיבי של מזומנים חדשים. ודווקא ההצלחה היחסית של פיאט בצפון אמריקה, ניתן להניח, עושה סוג של דיגדוג באצבעות שצריכות להתרומם בישיבה הזו ובתשובה לשאלה הדי קרדינלית עבור הקונצרן האיטלקי, לאיפה מפנים את עיקר המאמצים, האם לשוק האירופי שעמוס לעייפה ביופי של פורדים וואגים משוכללים ומשובחים ושכבר די נמאס לו מפיאט על מותגיה הכושלים מסחרית, או לאמריקה שפתאום מראה שיש לה תיאבון למשהו רענן, צעיר ואחר.

והכל כמובן הוא תוצאת התרשמות שאינה מלומדת ואינה נסמכת על שום דבר מעבר לקריאה של חומר מזדמן ופתוח לציבור ומיותר לומר שהלוואי ואתבדה.

פורסם

זה החלק שבו אנחנו משתעשעים על הקונה הישראלי שברגע שיבין שמאזדה זה פיאט פתאום יטען שהמאזדה כבר לא כל כך אמינה:-)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...