Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בחירת סופר מיני ב-40K


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אנחנו זוג צעיר לקראת חתונה שמחפש רכב קטן (סופר-מיני) לנסיעות עירוניות (10-20 ק"מ ביום גג) ופעם בחודשיים נסיעות אורכות יותר.

אני אדרג את הדברים הכי חשובים, לפי סדר העדיפות (ואשמח להתייחסות לכך בתשובות):

1. חסכוני באחזקה ובדלק (כאן נכנסת הדייהטסו סיריון)

2. תא מטען גדול - חשיבה לקראת העתיד הקרוב להכנסת עגלת תינוק (כאן נופלת הסוזוקי סוויפט)

3. בטיחות ואמינות (כאן נכנסות מאזדה 2 וטויוטה יאריס, ובעיקרון נופלות כל מה שלא יפני\קוריאני)

 

מסגרת התקציב - 40K, חריגה ממש קטנה רק אם זה שווה את זה

שנים - 2006-2010 (בהתאם למסגרת התקציב)

 

לאחר השקלול הזה אני נשאר עם 3 אפשרויות (לא בהכרח בסדר הזה):

1. דייהטסו סיריון (כרגע עומד על אזור ה-38K ליד ראשונה שנת 2009)

2. מאזדה 2 (40-45K ליד 2 שנת 2008)

3. טויוטה יאריס (45K ליד 1 שנת 2006)

 

קשה לי להחליט מבין האפשרויות. קשה לי לקחת את הפער במחירים בין כל אחת מהן ולתרגם לחסכון לטוו"א. אני יודע שהיאריס עונה על כל הדרישות אבל היא הכי יקרה. חריגה של 5K לא באה בחשבון (אולי 2K, מהסיבה שתקציב של 40K מבחינתנו כבר כבר חריגה).

 

 

אנא בתשובותיכם התייחסו לסדר העדיפות שציינתי. תודה מראש.

פורסם

אנסה לכוון אותך לפי מה שביקשת:

הסיריון קטנה יחסית, ספרטנית, לא נוחה כל כך, ויש לה תא מטען סמלי. לטובתה עומד היחסית חיסכון בדלק (לא כזה מטורף...), אמינות טובה ו... זהו. כמו כן ניראה לי שהסיריון מ2009 יד 1 שכנראה מצאת ב38000 עברה הרבה מאוד ק"מ או\ו תאונה. תבדוק היטב כי המחיר נמוך מידי למודל.

 

בנוגע ליאריס, חוץ מזה שהיא מיושנת וישנה, ספרטנית, קטנה וכך גם תא המטען שלה, חסכונית ונחשבת לאמינה מאוד, המחיר שלה מוגזם בכל קנה מידה לרכב סופר מיני (אפילו בהשוואה למשפחתיות מאותה שנה), לא משנה כמה היא עילוי באמינות.

 

המאזדה 2 היא המודרנית מבין השלושה: הכי בטיחותית, מרווחת, בדגם דיינמיק גם יחסית מאובזרת, עם מנוע חזק בהשוואה בקטגוריה, ותא מטען סביר +. עם זאת היא צורכת דלק כמו משפחתית סטנדרטית ורחוקה מלהיות חסכונית, (לפחות ע"פ המידע שיש בידי כי לא היה בבעלותי אף פעם...).

 

לפי הסעיף השני שלך: "תא מטען גדול" אז רק המאזדה עומדת בו.

 

ובכל זאת אשאל, מדוע אתה פוסל את האירופיות מבלי לשקול רכבים ספציפיים, רק בגלל סטיגמת אמינות?

לדעתי אתה מפסיד אפשרויות רבות וטובות, בטח מהסיריון והיאריס הישנה.

 

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

ראשית תודה רבה על התשובה, אני מעריך מאוד את ההכוונה שלך בתשובה בהתאם לעדיפויות שלי.

 

בנושא האמינות, האם תוכל להמליץ על רכב אחר במסגרת התקציב/שנתון, אשר בשקלול האחזקה הסופי שלי יהיה חסכוני? (בדגש על חסכון כולל באחזקה, על כל מה שמשתמע מכך)?

פורסם

הסיריון זולה כל כך כי לא ברור עתיד המותג בארץ, הייצרן הפסיק לשווק את הרכבים שלו בארץ ובכל אירופה ומתמקד בשוק האסייתי.

לקנות דייהטסו זה בערך כמו לקנות רובר או דייהו.

דבר נוסף שאוכל להוסיף על הסיריון (הייתה בבעלותי כרכב של האשה) שהיא מאוד לא בטיחותית. היא קלה, ללא בקרת יציבות ועם צמיגים של אופניים, כשהכביש רטוב זה ממש סכנת חיים!

פורסם

אוקיי, החלטתי לנסות להרחיב את החיפושים.

הוצע לי גולף 2007 fsi 1.5, ב-37k. מאוד שמורה,עברה יד פרטית אחת מאמא לבת, קילומטראג׳ גבוה יחסית 170k.

 

איך היא בהשוואה לאחרות שצוינו כאן מבחינת צריכת דלק? האם הגיר שלה (טיפטרוניק?) אכן משמעותי בהבדל שלו בצריכת דלק? באופן כללי כמה עולה לתחזק פולקסווגן לעומת האחרות?

×
×
  • תוכן חדש...