Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש במכשיר ELM327 OBD II

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מאיביי את המכשיר והיום ניסיתי לחברו לשקע ברכב.

בתוכנה שנקראת OBDELM327 האנדרואיד קולט אותו כ BLUETOTH ואילו בתוכנה שנקראת TORQUE (גירסה חינמית של אותה תוכנה שנוסף לה PRO).

יש למישהו מושג מדוע אין תקשורת בתוכנההשנייה?

למישהו יש נסיון עם תוכנות אלו או עם אחרות?

מה המשמעות של החיוויים על גוף המכשיר? בהתחלה דלקה קבוע הנורה אדומה ואח"כ פסקה. מידי פעם יש ריצה של נורות כתומות. גם התוכנה שפועלת לא כל הזמן מחוברת.

תודה על כל עזרה.

נדב

פורסם

איזה רכב יש לך?

ראשית, האם הטלפון הסלולרי מזהה את המתאם כהתקן Blue Tooth, והוא מופיע כ Paired ?

אמור להופיע בשם CHX או OBDII.

אם זה תקין, כנס ב TORQUE ל Setting, הגדר Connection Type=Bluetooth ,

אחר כך Choose Bluetooth Device ובחר את המתאם לפי שם שהופיע לך ברשימת ההתקנים שמחוברים לטלפון.

לגבי הנורות - לפי מה שאני זוכר, הנורה האדומה זה Power, דולקת כל הזמן. הנורה הירוקה מהבהבת בעת העברת נתונים.

יכול להיות שהמתאם לא תקין, בדוק גם שכל הפינים בקונקטור ישרים.

פורסם

תודה על התשובה המהירה שאכן אפשרה את הקשר בין המכשיר לאנדרואיד.

הבדיקה מבוצעת על פיז'ו 307 2008.

לא ברור לי מדוע כדי לייצר תצוגה אני ידנית צריך לסדר שעון אחרי שעון על המסכים. אין אפשרות כלשהי שזה יתבצע אוטומטית?

ככל שאני מבין לקריאת הנתונים אני צריך לשלוח קובץ עם לוג במייל למחשב כלשהו?

ממה שאני רואה, הנורה האדומה דלקה בהתחלה בשלבים הראשונים של הבדיקה ובהמשך כבתה ולא דולקת יותר. ייתכן שנשרפה?

בדקתי וכל הפינים בסדר.

שוב תודה.

עכשיו אני צריך ללמוד כיצד מבצעים בדיקה יעילה לרכב.

אשמח לקבל קצת עצות כיצד לבצע בדיקה כזו (באיזה תנאים להפעיל את הרכב וכדו')

פורסם

עוד שאלה לפורום:

יש לי גם ניסן טראנו 1998.

לא מצאתי מתחת להגה שקע מהסוג הזה של המכשיר.

בבדיקה לאחר החלפת מנוע שעשיתי לפני שנה בקומפיוטסט הם התחברו לשקע כלשהו עם מכשיר ובדקו תקלות. האם יתכן שמדובר בשקע מסוג אחר (יש שם שקע קטן יותר תלוי על חוט)?

תודה לכל תשובה

פורסם
עוד שאלה לפורום:

יש לי גם ניסן טראנו 1998.

לא מצאתי מתחת להגה שקע מהסוג הזה של המכשיר.

בבדיקה לאחר החלפת מנוע שעשיתי לפני שנה בקומפיוטסט הם התחברו לשקע כלשהו עם מכשיר ובדקו תקלות. האם יתכן שמדובר בשקע מסוג אחר (יש שם שקע קטן יותר תלוי על חוט)?

תודה לכל תשובה

בדגמים הישניים לא קיים שקע OBD II סטנדרטי אלא שקע איבחון בעל 14 פינים הנמצא בקופסאת הפיוזים. על-ידי גישור של 2 פינים ניתן לחלץ

קוד תקלה על-פי מספר היבהובים של הלד או מנורת MIL.

• רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם
בדגמים הישניים לא קיים שקע OBD II סטנדרטי אלא שקע איבחון בעל 14 פינים הנמצא בקופסאת הפיוזים. על-ידי גישור של 2 פינים ניתן לחלץ

קוד תקלה על-פי מספר היבהובים של הלד או מנורת MIL.

האם אתה יכול להעלות תמונות של השקע הזה בכל מיני רכבים? אשמח גם אם תוכל להעלות את תהליך הבדיקה ברכבים שכאלה.

:)
  • תוכן חדש...