Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת תאורת LED במטבח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתקין סרט LED מתחת ארונות המטבח.

מהם החלקים הדרושים לי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה צריך את הפס לדים עצמו ומקור מתח..

את הפס ניתן לקנות מאיביי.

יש כל מיני סוגים, יש עמידים למים, יש בצבעים מתחלפים ויש כאלו גם עם שלט שתוכל להחליט באיזה צבע תרצה שהלדים יפעלו.

לדים בסיסיים ופשוטים הם אלו:

http://www.ebay.com/itm/Waterproof-Pure-White-3528-SMD-300LED-5M-Flexible-Lamp-Car-Light-Strip-12V-EC001-/300678239286?pt=US_Car_Lighting&hash=item4601d1d436

עמידים למים, מגיע ברצועה של 5 מטר כאשר כל 3 לדים יש אפשרות לחתוך.

קודם תגיד באיזה תאורה אתה מעוניין (מתחלפת, בצבע מסויים, דרישות אחרות) ואז יהיה אפשר להראות לך מה אתה צריך לקנות..

למשל אם אתה מעוניין במה שפירסמתי בקישור, תצטרך רק להוסיף שנאי של 12 וולט (שבטוח יש לך אחד בבית שהוא לא בשימוש)

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

העליתי את השאלה לאחר ביקור באיביי.

השאלות שעלו לי הן:

1. האם עדיף סרט לדים (כמו שבקישור שהבאת) או פס לדים בסגנון זה .

2. מה לגבי עמידות במים ובחום של מטבח.

3. איזה אבזרים נוספים (חוטים, מחברים וכו') דרושים.

4. האם יש צורך לרכוש ספק כוח ייעודי, וכן איזה הספק נדרש מספק הכוח (עד כמה שהבנתי צריך בערך 7 ואט לכל חצי מטר, אבל תקן אותי אם טעיתי).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פס לדים עם השנאי זה לא עסק יקר גם בארץ.

אני קניתי מס' פעמים יש בכל מיניי צבעים.

כנס לחנות סיטונאית של חשמל אני מאמין שתיהיה מופתע לטובה מהמחיר.

ההרכבה פשוטה מאוד אם יש לך נקודת חשמל קרובה והשנאי שם יהיה מוסתר.

פורסם

יש בארץ הרבה סוגים של פסי לדים.

יש מקומות שמבקשים מחירי שחיטה!! 80-150 שקל. לפס סיני פשוט. וללא אחריות. (טמבוריות. חנויות של כלי בית. וכו )

ויש מקומות שהמחיר סביב 30-50 שקל למטר. כמובן לפי הסוג והאיכות. (לרוב זה איכות בינונית)

ויש מקומות בודדים שמחזיקים לדים איכותיים. שהמחיר הוא כ80-100 שקל למטר. אבל זה פס חזק / איכותי אמין ועם אחריות של שנה או שנתיים. למי שמחפש פס חזק. אמין. ויכול להחליף תאורה רגילה! רק במקומות שמתעסקים בלד !

** חשוב לבדוק את האחריות לגבי שריפה של הפס. כי לדים לא איכותיים נשרפים יחסית מהר**

דבר שני זה מיועד להיות תאורה אווירה ?? או תאורה צבע? או תאורה בשביל להוסיף אור לחדר?

לגבי חימום. ליד תנור וכו לא ניתן. כי הפס לד ימס. מהחום.

לגבי שנאי.

במידה וזה מיועד להיות פס ארוך. 5 מטר ומעלה.

אני ממליץ על שנאי מיוצב. שהוא אמיד יותר. ואיכותי יותר. וישמור על הלדים להרבה שנים.

איזה אורך פס אתה צריך?

ומה השימוש שלו??

אגב יש פסים חלשים. של 14.4W למטר. אמיתי! ויש פסים שהם "14.4W" למטר. אבל הרבה יותר חלשים.

אגב. אני כרגע בתכנון של מקום. עם תאורה מבוססת לדים. (בתקווה שלא יהי שינוי )

עברתי על לפחות 50 סוגי לדים. בין 30 / 60 / 120 לד למטר.

לד חם / קר / אמצע. מצופה פלסטיק / בשרוול / חשוף. 12V/24V/36V.

50X50 או SMT / רגיל. ועוד.

עברתי על מחירים של 15/22/28/35/50/75/80/92. שקל למטר!!!

ומצאתי לדים זהים ! במחירים של 15/22/35/75 שקל למטר!!!

ולדים אחרים טובים הרבה יותר. וזהים. !! במחיר של 35/50/80. עם אחריות!

אגב מקום אחד ביקש מחיר של 92 שקל למטר. !! לפס לד סיני. וללא אחריות!

ואני יכול לגיד לך על מקומות עם אחריות של שנה / שנתיים ללדים. אחריות מלאה!!

אגב מצאתי לדים שהם יותר חזקים מתאורה T5. ! פס של 10 מטר נותר יותר אור משני T5 של 80W.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לכל מי ששאל - הלדים צריכים להיות לבנים ומטרתם תאורת משטח עבודה במטבח. לא אוירה ובודאי לא מועדון לילה. מדובר במטרה שבדרך כלל מיועדת לה תאורה פלואורסנטית - אבל פסי הלדים יותר דקים וכנראה יותר אמינים (בדירה הנוכחית יש לי נסיון לא טוב עם פלורסנטים שהתקלקלו מהר מאד), ולכן אני מתעניין בהם. מצד שני - פסי לדים בחנויות תאורה היו יקרים מאד.

• תוכן חדש...