Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה בפרטי שידעו כולם, זה נוגע לכולם.

אצלי בקאוואליר השניה עם מנוע כמו שלך,גם המותחן היה דופק כשהיה קר,כשהיה מתחמם המצב היה יותר טוב ושקט.

לגבי הכבל גיר- התייאשתי,סגרתי עם אזיקוני מתכת וזה מספיק טוב כרגע.

CNC - הפתרון הכי טוב מבחינת אלתור.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן אבל מאיפה אתה מגיע לCNC ?

אתה גם צריך שיהיה יצוק טוב, שהמשקל שווה, שלא יהיו רעידות והכל.

לגבי הכבל גיר, אבא שלי הלך לאיזור של המסגריה במפעל, קיצור ייצרו לו כמו דסקית פלדה כזאת, חיברנו עם אזיקונים רגילים, טפו טפו טפו כבר חצי שנה כמו חדש.

ואם כבר אז כבר, הלכו אצלי כל הכבלים של הבגאז', גם של המפתח וגם של הידית פנימית. (כרגע אני פותח אותו עם מברג מבתוך הרכב, יש מנגנון הגנה כדי שלא תחטוף אנשים).

יש לך רעיון איך לעשות איזה קומבינה שם?

פורסם

האעשים שהוא עושה הם רעשים כבדים וחזקים. יש מצב לרצועת טיימינג. אני בור בכל מה שקשור למכוניות והעזרה שלכם הייתה טובהה.

מחר בבוקר אלך למוסך ונקווה לטוב ולזול....

האוטו הזה שנת 03 ועשה רק 120,000 קמ. אין סיבה לבעיה רצינית מהמנוע. רק בגלל ששנה וחצי השתמשתי בשמן לא נכון זה הרס הכל?

פורסם

לא רצועה - שרשרת.

המנועים הללו הם סופר עמידים,אבל עם זאת רגישים לשמן באיכות טובה. מורגש מיד שמן איכותי מול שמן ששמים אצל היבואן.

אני הייתי עושה טיפול ביבואן בשביל האחריות, מרביץ 1500 ק"מ ומחליף שמן.

תוכל להקליט את הרעשים?

אגב,שרשרת טיימינג במנוע הזה לא מסובך מידי למי שיש קצת רקע טכני.

פורסם

להקליט אני לא יצליח אחי.

מה אננ אומר מחר למוסכניק?

אני לא רוצה ללכת למורשה כי הוא לא נראה לי בככככלל

פורסם

כל מה שאני אומר בערבון מוגבל- בעיקר כי לא שמעתי את הרעשים,גם אם הייתי שומע זה היה בערבון מוגבל,אז עכשיו עוד יותר.

"שלום,המנוע בשברולט שלי מרעיש - אשמח לשמוע חוות דעת"

"המנוע התחיל להרעיש בנסיעה לירושלים"

מכיוון שאתה לא כל כך מבין,אין טעם לתת יותר מדי שימוש במושגים שאתה לא מכיר.

מכיר את הפרק מרמזור עם המראה של הרכב?

פורסם

לא מכיר את הפרק

מחר אלך למוסך ונקווה לטוב....

אחרי שהוא טיפל לפני שבועיים הרעשים קצת נרגעו אבל היום הם חזקים יותר ממה שנתתי לו לפני... היום הוא רועש גם כשהאוטו לא בהילוך או נוסע

האם פתיחת מנוע גורמת נזק למנוע או מורידה מערכו והאם העלויות הינם גדולות?

פורסם

חזרתי מהמוסך.

הוא טוען שזה לא מהשרשרת טיימינג מכייוון שהיא ממש שקטה.

הבעיה נובעת כנראה ממרימים הידראוליים.

להזמין דרך ארהב יעלה לי 60 דולר בערך...

מה עלות של מרימים בארץ פלוס מינוס?

ישנה בעיה אולי באטמים

פורסם

תשאל אותי?

הייתי עושה פלאשינג למנוע,מחליף לשמן איכותי ופילטר מקורי, נוסע 2000 ק"מ ואותה פעולה שוב.

אין לך יותר מדי מה להפסיד.

פילטר שמן אתה יכול להחליף לבד ,בוקסה 32 מ"מ והוא בחוץ.

ופקק של אגן שמן 15 מ"מ .

חבל להכנס לזה,זה לא מנוע נפוץ במיוחד ומנסיון שלי מועטים המכונאים שיודעים לטפל בו כראוי.

אני אצלי החלפתי למרימים מחוזקים מכורך הנסיבות,יש לי את שלי עדיין משומשים במצב מעולה עברו אולי 80 אלף ק"מ עם החלפות שמן כל 7.5 אלף.

אם כבר תביא מחוזקים של CROW CAMS - פשוט מעולים.

פורסם

תגיד מקס, השרשרת יושבת טבולה בשמן, או שמשהו משמן אותה?

(למה מתחום האופניים, פעם שעוד הייתי מקצועי ניקיתי ושימנתי שרשרת כל 60-80 קמ בשטחים למה אם לא היה קשה יותר לפדל וגם היה יותר רעש).

כמו שהוא אמר לך, אולי אם תנסה לעשות עיסוי בשמן זה יצליח, קרו מקרים, אין הרבה מה להפסיד (עלות של פילטר שמן ושמן פעמיים זולה בהרבה מהחלפת מרימים).

אולי לא מגיע שימון כמו שצריך, תבדוק תקינות משאבת שמן ומה שקשור אליה.

בהרבה אמריקאיות יש בעיה עם שימון, לי לפחות בלי הודעה מוקדמת הלך פעם מנוע בגלל זה.

חייב לשמוע כדי לנסות לאבחן יותר טוב.

• תוכן חדש...