Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מאלבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב , אני מתכנן לקנות רכב מאלבר ...טיפים המלצות , מי מכיר ? האם ניתן לקבל הנחות כלשהם סטודנטים , מורים , חבר וכיוב' ? מבצעים שלא ראיתי ...חוץ מיריד העודפים שהייתי היום.

תודה מראש לכל המגיבים.

פורסם
לילה טוב , אני מתכנן לקנות רכב מאלבר ...טיפים המלצות , מי מכיר ? האם ניתן לקבל הנחות כלשהם סטודנטים , מורים , חבר וכיוב' ? מבצעים שלא ראיתי ...חוץ מיריד העודפים שהייתי היום.

תודה מראש לכל המגיבים.

אם אתה במועדון היי טק זון יש להם הנחה

פורסם

אבי היקר,רכש מהם 2 רכבים- הונדה סיוויק 2005 מהצורה הישנה-(היתה אצלנו 3 שנים ופרט לצמיגים ומצבר לא השמיעה ציוץ (נקנתה בת 2.5 שנים עם 70,000 ק"מ והוחזרה אליהם ב-105,000),שהוחלפה מאוחר יותר במאזדה 3 ספיריט בעלת נפח מנוע 2000 (לא דבר שרואים הרבה בליסינג משנת 2007 עם 42,500 ק"מ על השעון.הרכב הגיע כבר ל77,000 ק"מ לאחר 2.5 שנים אבל כאן היו כמה בלתמ"ים כמו זוג בולמי זעזועים שנזל והוחלף ותושבת מנוע שהתפרקה והוחלפה על חשבון החברה (למזלנו כאשר הרכב היה עדיין באחריות).

סה"כ,מומלץ ללכת על רכבים טובים,שמורים שלא נסעו הרבה ויש להם מבחר גדול ולא להתפתות לרכבים שעברו ב- 3 שנים 100,000 ק"מ ולצעוק אחר כך שהם חברה סוג...

סה"כ החברה אמינה ולנו לפחות לא היתה שום בעיה איתם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אפרופו אלבר - מישהו יודע איך ניתן לוודא שרכב שהם מציעים לא היה בשירות צה"ל?

(לצורך העניין מאזדה 3 או I30 CW)

פורסם
נסה בגוגל: הייטקזון - hitech zone

נכנסתי , אך כנראה ומאחר ואינני שייך למועדון לא ראיתי דבר לגבי אלבר.

אשמח להצעות ורעיונות נוספים.

אני בדרך לעסקה איתם ...זקוק לסיוע בהנחה למי שמכיר.

פורסם

ההנחה היא 1000 ש"ח על קנית רכב יד ראשונה, ויש עוד הטבות על ליסינג פרטי וקנית רכב עם "0" קילומטר.

אינני יודע אם הכרטיס ניתן להעברה או שאתה צריך להביא מישהו שיכנס איתך שותף ברישום :roll:

פורסם
אפרופו אלבר - מישהו יודע איך ניתן לוודא שרכב שהם מציעים לא היה בשירות צה"ל?

(לצורך העניין מאזדה 3 או I30 CW)

מאזדה 3 ויונדאי I30 לא שירתו בצה"ל, בעיקר יונדאי אקסנט וקיה ריו ופורטה כשרוב הפורטה עדיין לא סיימו את חוזה הליסינג.

פורסם
ההנחה היא 1000 ש"ח על קנית רכב יד ראשונה, ויש עוד הטבות על ליסינג פרטי וקנית רכב עם "0" קילומטר.

אינני יודע אם הכרטיס ניתן להעברה או שאתה צריך להביא מישהו שיכנס איתך שותף ברישום :roll:

תודה , אייני מכיר מישהו שיוכל לעזור.

אשמח לעוד עצות או רעיונות.

• תוכן חדש...