Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סל"ד במנוע 1000 קטנטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה סוחט את המנוע וברביעי הוא נחנק (COUNTDOWN), אז הרכב חלש, אין מה לעשות.

בכל זאת מנוע 1L לא יסע לך כמו 2L (ויש מכוניות עגלות עם מנוע 2L שגם נחנקות מהר).

תעבור כמו גיר אוטומט.

ירידות ומישורים אתה לא שומע את המנוע בנסיעה מנהלתית (רגועה), בעליות הוא מושך ואף לא מכניס הילוך אם אתה לא דוחף לו הרבה גז.

תודה רבה לך, באמת לומדים לנהוג(נכון) רק שעולים על הכביש לבד.

הבימבה שלי אומנם רכב חלש אך הערך סנטימנטלי שלה גבוה מאין פז, אולי בגלל שזה רכב ראשון...

BlaCk ChaoS, במילים אחרות על מנת להפיק את מירב הביצועים לצריכת הדלק אני צריך להגיע לסלד הזה?(הסלד האופטימלי)

פורסם

שם נמצא שיא הכוח של הרכב שלך.

תראה, אתה צריך להבין שהסל"ד הוא לא משהו קבוע, הוא משתנה בהתאם לדרך, כלומר בעליה אתה צריך להיות על סלד גבוהה יותר בשביל שהאוטו יסחב טוב, לעומת ירידה ששם מספיק סל"ד נמוך.

אני חושב שאתה צריך ללמוד את זה תוך כדי נהיגה, לראות איך האוטו מגיב בהעברה בסל"ד מסויים ואיך הוא מגיב בסל"ד אחר, בדיוק כמו שאתה מוציא רשיון ומתחיל לנהוג בפעמים הראשונות.

עוד לא יצא לי לנסוע על רכב עם מנוע כ"כ קטנטן, אך אני מאמין שצריך להעביר הילוך במישוך בסביבות ה3 - 3.5K סל"ד.

כמו שאמרתי, אתה תתרגל עם הזמן.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
תודה רבה לך, באמת לומדים לנהוג(נכון) רק שעולים על הכביש לבד.

הבימבה שלי אומנם רכב חלש אך הערך סנטימנטלי שלה גבוה מאין פז, אולי בגלל שזה רכב ראשון...

BlaCk ChaoS, במילים אחרות על מנת להפיק את מירב הביצועים לצריכת הדלק אני צריך להגיע לסלד הזה?(הסלד האופטימלי)

מקווה בשביל שתינו שיום אחד תיפול מהשמיים לחניה שלי ושלך איזה לאון 1.8TSI ידנית, ככה אני מבטיח שזה מנוע שלא נחנק (וגם אם כן אז אחרי ה160 קמש או יותר).

למרות שאני בדרך כלל מעדיף אטמוספרי, משהו בסגנון של V8 5L אמריקאי:twisted:

פורסם

ניר 5 ליטר זה חלש. זה כמו סופר מיני שם. :D אם כבר CHEVY BIG BLOCK או DD V8.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תראה, במונחים של הארץ, הלוואי והיה לי V6, אין רעש מיוחד אבל יש כוח טוב. (והיום בביואיקים ראיתי ששיפרו אותם להרבה מאוד כוח!).

ומהי כוונת המשורר לגבי dd v8?

פורסם

דטרויט דיזל V8, זה המנוע של האמר ורכבים מענינים אחרים של GM. נפח 6.2~6.5 ועד 75קג"מ מומנט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...