Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי איביזה 2012 1400 ידנית

שבוע שעבר היה לי פאנצר ברכב וששמתי את הגלגל רזרבי לא חיזקתי אותו טוב ונסעתי ככה

ורק יום אחרי הבנתי שהגלגל ביכלל לא מחוזק וכמובן חיזקתי אותו חזק

ואחרי זה הלכתי למוסך ושם כאשר המוסכניק בא להוציא את הברגים הם ניתקעו ולא ויצאו עד שהם נישברו בתוך ההברגה

ובעקבות זה הוא אמר לי שצריך לחרוט מחדש את ההברגות על הדיסק או איך שלא קוראים לזה

וזה מה שהוא עשה סבבה עד כאן הכול טוב ויפה

לקחתי את הרכב מהמוסך ובדרך לבית כימעט עשיתי תאונה אז לחצתי על הברקס חזק והABS הופעל והכול טוב לא קרה כלום

הגעתי לבית אחרי זה נסעתי ופתאום אני שומע תיקתוקים כאלה מהכיון של הגלגל ומרגיש אותם בברקס מיד עצרתי את הרכב

ויום אחרי הנעתי הכול היה טוב נסעתי למוסך ובדרך נידלקו לי הנורות של ABS של הגלגל ושל החלקה

הגעתי עם זה למוסך הוא פירק את הגלגל ראה שהכול מורכב במקום החזיר אותו ניתק את המצבר והחזיר והם נעלמו

לקחתי את הרכב ועוד פעם אחרי יום נידלקו הנורות מה אני צריך לעשות ?? יכול להיות שהוא עשה משהו לא טוב ?

או שיכול להיות ביגלל הברקס שהבאתי פשוט הלכה המערכת ABS ??

מה אתם אומרים לחזור אליו או ללכת למורשה?

פורסם

הברגים שנפגעו ממוקמים על הנאבה שבמקום להחליפה עשו חידוש להברגות כדי שהגלגל יכנס חלק.

מה שיותר מדאיג הוא,שברשותך רכב באחריות ובמקום לפנות למוסך מורשה בגלל הידלקות מנורת ABS (עניין בטיחותי)אתה הולך לתקן במקומות לא מורשים ואני עוד עדין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב בטאחריות,למה לא לגשת למוסך החברה ? האם מוסך שבחרת מצוייד במכשירי אבחון ממוחשבים כנדרש כדי לאפס את מנורת התקלה לאחר התיקון ? אם לא,תיאלץ לגשת למוסך היבואן או לפחות למוסך מתמחה בדגם כמו רון,שברשותו יש את כל ציוד האבחון הנדרש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שלום לכולם יש לי איביזה 2012 1400 ידנית

שבוע שעבר היה לי פאנצר ברכב וששמתי את הגלגל רזרבי לא חיזקתי אותו טוב ונסעתי ככה

ורק יום אחרי הבנתי שהגלגל ביכלל לא מחוזק וכמובן חיזקתי אותו חזק

ואחרי זה הלכתי למוסך ושם כאשר המוסכניק בא להוציא את הברגים הם ניתקעו ולא ויצאו עד שהם נישברו בתוך ההברגה

ובעקבות זה הוא אמר לי שצריך לחרוט מחדש את ההברגות על הדיסק או איך שלא קוראים לזה

וזה מה שהוא עשה סבבה עד כאן הכול טוב ויפה

לקחתי את הרכב מהמוסך ובדרך לבית כימעט עשיתי תאונה אז לחצתי על הברקס חזק והABS הופעל והכול טוב לא קרה כלום

הגעתי לבית אחרי זה נסעתי ופתאום אני שומע תיקתוקים כאלה מהכיון של הגלגל ומרגיש אותם בברקס מיד עצרתי את הרכב

ויום אחרי הנעתי הכול היה טוב נסעתי למוסך ובדרך נידלקו לי הנורות של ABS של הגלגל ושל החלקה

הגעתי עם זה למוסך הוא פירק את הגלגל ראה שהכול מורכב במקום החזיר אותו ניתק את המצבר והחזיר והם נעלמו

לקחתי את הרכב ועוד פעם אחרי יום נידלקו הנורות מה אני צריך לעשות ?? יכול להיות שהוא עשה משהו לא טוב ?

או שיכול להיות ביגלל הברקס שהבאתי פשוט הלכה המערכת ABS ??

מה אתם אומרים לחזור אליו או ללכת למורשה?

יש לך רכב שעדיין באחריות, ועד היום לא הלכת למוסך מורשה של היבואן?

• תוכן חדש...