Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק פיגו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיגו 307 שנת 2007 1600סמק. ולדעתי צריכת הדלק ברכב גבוהה עד מאוד. מקפיד על לחץ תקין בגלגלים ובנוסף נוסע יחסית רגוע לא משתולל.

האמת גם אי אפשר ממש להשתולל עם רכב כזה עצל חחח .

עשיתי פעמיים את הבדיקה ויצא לי ממוצע בפעם הראשונה של 1-7.5 לרוב נסיעות בעיר אבל בזמנו לא נהגתי כזה רגוע חח

פעם שנייה בדקתי ויצא לי הפעם 1-9.5

שזה גם לדעתי לא משהו בכלל

מה אתם אומרים? או שככה זה ברכבים כאלה

פורסם

רכב עם גיר אוטומט מרכב כבד. זו התוצאה.

זה כמעט אותו דבר בין כל המשפחתומטיות בסגמנט 1600. אל תרגיש רע.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אצלנו מחשב הרכב מראה על צריכה ממוצעת של 8.01 ליטר/100 ק''מ (מאז שהרכב עלה לכביש) כאשר הנסיעות היו רובן מחוץ לעיר .

פורסם

אני סבור שצריכת הדלק אצלך תקינה (והלוואי עליי, בכ"א מהרכבים במשפחה).

נסה למדוד צריכת דלק בנסיעה בינעירונית, כדי לקבל מושג גם לגבי נתון זה.

alfa 156 2.5.

פורסם

לא יוצא לי לנסוע הרבה בין עירוני אבל זה עולה ל 1-11\12 משהו כזה

בכל מקרה מי שמכיר יש לרכב הקטן הזה יחסית מיכל של 60 ליטר אולי קצת יותר ועדין עם מיכל מלא לעשות 500 קילומטר זה 420 שקל שזה המון חחח מבאס קצת

אבל אם אתם אומרים שזה מה יש וצריכה סבירה אז זה מה יש כנראה =/

עוד משהו קטן ראיתי שיש אנשים שמוסיפים לרכב 4-5 ליטר של 98 והשאר 95

מה זה נותן? לי אישית הוא אמר שזה עובד כמו תוסף..

פורסם

הוספת דלק 98 לא נותנת כלום. זה אותו דלק כמו 95, רק מיועד למנועים עם יחס דחיסה גבוה יותר, וביצועים גבוהים.

פורסם
הוספת דלק 98 לא נותנת כלום. זה אותו דלק כמו 95, רק מיועד למנועים עם יחס דחיסה גבוה יותר, וביצועים גבוהים.

אוקיי תודה

ומה לגבי הוספת תוסף?

או שסתם חבל על הכסף

פורסם

גם תוסף דלק לא יעזור לצריכת דלק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...