Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורטינה 82 קבריולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחחחח... אילו רק היה לי את הכסף והכוח הנפשי... זו הייתה בהחלט הקנייה הנכונה

תצפית נדירה ביותר - קורטינה שנת 82 לבנה קבריולט, במצב יותר מסביר, חונה לה בנונשלנטיות בשדה קוצים אי שם בצפון....

חלום רטוב!

DSCF1190.jpg

DSCF1192.JPG

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

שום דבר לא נדיר בה,סתם קורטינה שערפו את גגה עם מסור דיסק ותו לא.מעולם לא יוצרה לקורטינה גירסת קבריולט,לפחות באופן רישמי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
:-):-P פישול!
  • על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אגב, יש סיפור מאוד מעניין מאחורי הקורטינה הזו.

איפשהו בין 82 ל-84 ניסו לעשות בטלויזיה החינוכית סדרה דמוית סטראסקי והאץ'.

מכוון שה-Mk.3 הייתה הכי קרובה בצורתה לגראנד-טורינו המיתולוגית אך כבר נפחה את נשמתה בשירות משטרת ישראל, החליטו להפוך את הMk.5 למועמדת האולטמטיבית.

דמיינו לכם שני שוטרים חסונים (אך עם כרס), עם רעמת שער נכבדה (בגב), נוסעים על חוף הים (של ת"א) במכונית ספורט פתוחה (קורטינה :shock:) ונלחמים נגד הפשע המאורגן בישראל (נהגי החלוקה שחונים באדום-לבן עם השלט 'פקח אני פורק סחורה, תיכף אשוב')

מכוון שהמיסים הגבוהים של ארידור כסחו את התקציב רק בהורדת הגג, הסדרה נגנזה ושני השוטרים שהיו צריכים לככב בה עברו לתפקיד מאתגר לא פחות - כיוון תנועה ב'כיכר הדמעות' (קוגל) בחולון. :lol:

פורסם

תצפית נדירה ביותר - קורטינה שנת 82 לבנה קבריולט, במצב יותר מסביר, חונה לה בנונשלנטיות בשדה קוצים אי שם בצפון....

כפי שחן ציין, פורד אף פעם לא יצרה גרסת קבריולט לקורטינה.

היתה חברה בריטית בשם CRAYFORD שעשתה חיתוכי-גג לקורטינה ולעוד מכוניות תוצרת אנגליה. ככל הידוע רובן היו עם הגה ימני, ואין כזו בארץ. לפי התמונות ששלחת רואים בברור שזו קורטינה 4 דלתות שקיסחו לה את הגג עם דיסק ב"עבודה מקומית" ישראלית. האוטו בחיים לא יעבור טסט, והוא פשוט מסוכן משום שהגג החסר אמור לספק חוזק מיבני חשוב למכונית. המכוניות של CRAYFORD קיבלו חיזוקים לרצפה כפיצוי על הגג החתוך. מצורפות תמונות של Crayford Cortina ממודלים שונים.

crayford MK1.jpg

crayford MK2.jpg

craydord MK3.jpg

crayford MK5.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
לא נגוז ולא נעליים

איפה זה

שלח פרטים

:lol: משהו אתה משה...

יאללה נוסעים אני ואתה?:roll: (אגב,נעים מאוד)

לפותח השרשור ולכל אחד יש לכם רכב ורוצים אותו קבריולט?450 ש"ח בלבד ו10 דקות הגג פתוח...לחבר שלי יש דיסק סוף הדרך כל רכב חותך...

פורסם

(נדמה לי ש)הרכב נוסע (ונדמה לי שמוצע למכירה), כך שעקירת הסמלים לא באה בחשבון...

לפרטים נוספים... תנו קפיצה לקיבוץ שניר בצפון...

אני לא אבקר שם שוב בקרוב...:-)

בהצלחה!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אה... הקורטינה משניר.

זרקו אותה החוצה? המון זמן היא עמדה משמאל לכניסה לקיבוץ, והיו מחוברות לה כנפיים ע-נ-ק-י-ו-ת צבועות בלבן. נראה כמו פרוייקט מגוחך של קיבוצניק משועמם.

אגב, היא עברה כבר חורף צפוני אחד לפחות בתצורה הפתוחה הזו.

פורסם

ניסור הקורות בין הדלתות נראה מקצועי ביותר!!! :wink:

דרך מעולה לחלות בטטנוס!!

אגב, קורות אלו לא שימשו לעיגון חגורות הבטיחות.....?

מדובר לדעתי ב"שיפור" משמעותי בבטיחות הרכב...... (כשהרכב יקרוס על יושביו, החגורה לא תפריע להוציא את הגופות!!!)

לא הייתי נוגע ברכב הזה עם סמן לייזר....

גלעד

בברכה,

גלעד

פורסם
ניסור הקורות בין הדלתות נראה מקצועי ביותר!!! :wink:

דרך מעולה לחלות בטטנוס!!

אגב, קורות אלו לא שימשו לעיגון חגורות הבטיחות.....?

מדובר לדעתי ב"שיפור" משמעותי בבטיחות הרכב...... (כשהרכב יקרוס על יושביו, החגורה לא תפריע להוציא את הגופות!!!)

לא הייתי נוגע ברכב הזה עם סמן לייזר....

גלעד

בצבא היה לי סמן לייזר שמתאים "לגעת" ברכב הזה :wink:

המבין יבין...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

חחחחח...

מבין גם מבין:wink:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...