Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי קומפוננטים מסוג מורל דגם וירטוס 140WRMS

הקומפ' מוגברים ע''י מגבר מסוג JBL GTO 1004

התעוררה אצלי בעיה,

שכבר פעמיים בצד ימין נשרף הטוייטר

אין ריח של שרוף על הטוויטר ולמראית העיין לא קיים חלודה...

אשמח עם משהוא נתקל בדבר הנ''ל ואשמח לקבל עזרה מה זה.

תודה וחג שמח =)

פורסם

הלאונדנס אצלי אכן מכוון על HIGH

וכן אני משתמש בקרוס של הסט מקורי, וכן זה על HPF.

דווקא הגיין אצלי לא מוגבר משו.. מערך על רבע עד שליש במגבר.

דרך אגב כמה הרץ מקובל לשים נירא לי אצלי שמתי על 90.

שאלה נוספת:

נגיד שהגיין חזק למה דווקא הצד הימני נשרף והשמלי תקין.

פורסם

יכול להיות שהRCA לא טוב, וגם יש מצב מאוד גדול שהפוטנציאומטר של הגיין לא לינארי לשתי הערוצים.

עוד אופציה זה שהשירים שאתה שומע מוגברים יותר במקור בערוץ ימין.

פורסם

ממליץ לך בתור התחלה להחליף בין ה RCA,אח"כ להחליף בין הקרוסים,להוריד את לאונדנס ל LOW או עדיף בכלל לבטל!

איזה כיוונים עשית ב HU עוד ?

Scan Speak

פורסם
ממליץ לך בתור התחלה להחליף בין ה RCA,אח"כ להחליף בין הקרוסים,להוריד את לאונדנס ל LOW או עדיף בכלל לבטל!

איזה כיוונים עשית ב HU עוד ?

125 HP

לאוד HIGH

SW 2

פורסם
תוריד את הלאוד.

ונסה להוריד קצת גיין.

זה עדיין לא מסביר למה הצד ימין נשרף פעמיים והשמאל שלם.

פורסם

אני הייתי מפרק לרגע את הקרוס אובר ומחבר לו טוויטר ביתי זול כלשהוא ובודק בכלל אם אין קצר בקרוס אובר בבדיקה ביתית מחוץ לרכב - מתחיל משם.

אחרי זה מוריד את הגיין במגברים, מכבה את הLOUD מוריד את כל הדחיפות של באס וטרבל לאפס ומכוון ע"פ שמיעה ורק במאית שניה שהטוויטר מתחיל לצרום, מוריד את הגיין טיפה וסוגר שם את הבאסטה.

יש לי הרגשה שהאזניים של פותח השרשור ישרפו ביחד עם עוד כמה טוויטרים כאלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני הייתי מפרק לרגע את הקרוס אובר ומחבר לו טוויטר ביתי זול כלשהוא ובודק בכלל אם אין קצר בקרוס אובר בבדיקה ביתית מחוץ לרכב - מתחיל משם.

אחרי זה מוריד את הגיין במגברים, מכבה את הLOUD מוריד את כל הדחיפות של באס וטרבל לאפס ומכוון ע"פ שמיעה ורק במאית שניה שהטוויטר מתחיל לצרום, מוריד את הגיין טיפה וסוגר שם את הבאסטה.

יש לי הרגשה שהאזניים של פותח השרשור ישרפו ביחד עם עוד כמה טוויטרים כאלה.

איזה בדיקה ביתית אפשר להעריץ מחוץ לרכב ?

• תוכן חדש...