Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז גם אני התחדשתי ב LG Nexus 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנתיים וקצת של שימוש בגלקסי אס I9000 שברשותי ובעלים של גרסה 4.2.2 של CM הוא שבק חיים, השקע טעינה פשוט נדפק והטענתי את הסוללה כל פעם עם מטען חיצוני (2 סוללות) מה שגרם למשבר נפשי אצלי. פעם אחרונה שהבאתי את הטלפון לתיקון מסרו לי כי הוא טוטל לוסט והסיבה זה קורוזיה (אני חייב לציין שאלו שני ביטויים שהם חולים עליהם ואני בספק שכל נציג שם יודע מה זה בכלל). אז התנתקתי מאורנג' וסוף כל סוף היה לי תירוץ לקנות מכשיר חדש, הרצון היה מזמן אבל לא היה תירוץ.

קניתי את ה NEXUS 4 של LG מרשת קיי אס פי (לא הכי זול אבל היה לי נסיון מצויין איתם בכמה וכמה דברים בעבר), הגרסה של 16GB. אני מרוצה מאוד מהמכשיר למרות שעוד לא ניסיתי לנצל אותו יותר ממה שניצלתי את הגלקסי הישן שלי אבל בסה''כ מכשיר מצויין! מצלמה טובה ובכללי חויית השימוש מעולה ומהירה.

רק דבר אחד מעצבן אותי, היה לי את הגלקסי עם רום של CM10.1 המבוסס על 4.2.2 ועכשיו במכשיר החדש הרום המקורי של המכשיר שעודכן ל 4.2.2 אבל מה, אין בו חצי מאפשרויות ההגדרה שהיו ב CM! אני מרגיש כאילו הוא פשוט ריק! האמתי שלא כ''כ בא לי לשדרג לתוכנה לא מקורית במכשיר הזה ומצד שני לאחר שימוש של לפחות שנה ב CM הגרסה המקורית פשוט עלובה!

יש הצעות?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שים cm. גם אני עברתי בנקסוס 4 מהסטוק אליו כי פשוט אחרי שמתרגלים ליעילות של cm קשה בלי.

זה עובד מצוין בלי שום באג, כמו סטוק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה חסר לך שם? power toggles? תתקין איזה אפליקציה חיצונית.

לי כבר היה נמאס עוד מהגלקסי נקסוס להתעסק עם הרומים האלה, ועכשיו אני שמח שעם הנקסוס 4 אני לא צריך לעשות את זה.

פורסם

אגב עם איזה כיסויים אתם?

הזמנתי כמה כיסויים שנראים מאסיביים מאיביי, אני חייב לציין שאין לו מבחר מטורף כמו לגלקסי אבל נסתפק בזה.

רק מקווה שיגיע לפני הנפילה הראשונה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

CM או ללא קיצור cyanogenmod זה בעצם גרסת תוכנה של אנדרואיד. יש גרסת בסיס של אנדרואיד שמוציאה אותה גוגל ויש גרסאות המשודרגות על ידי מפתחים, CM היא אחת הגרסאות היותר מפורסמות וטובות.

תחפש באינטרנט לא חסר מידע.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בעוד יומיים גם אני מתחדש בנקסוס 4 מאחד מהחנויות באילת. צפו לשרשור מתחילים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...