Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח!

לאחרונה שמתי לב לתופעה שברגע שאני לוחץ על הברקס יש רעש מוזר כזה

כאילו שומעים את הברקס מתעדק על הצלחת או משהו כזה זה קורה לשניה ואז ממשיך לבלום רגיל

כאילו רק בשניה שהרפידות נוגעות בצלחת בנגיעה הראשונית.

מישהו מכיר ? נתקל?

תודה לעוזרים!!

עריכה: זה רעש של טיק כזה

פורסם

בלאי לגיטימי. לא משהו שמומלץ לתקן לבד. (גם אם הייתי בעל יידע נרחב לא הייתי נוגע בברקסים לבד).

רוב הסיכויים שזה מהצלחות ו/או רפידות.

פורסם

זה נשמע כאילו זה מגיע מהברקסים אחורה וכל זה....מוזר..

יש לך מושג כמה עולה לעשות ברקסים וכל מה שצריך במאזדה ? מינוס פלוס?

פורסם

שלום רב !

קרא כאן את תגובתו של דן ידין:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=471835

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

פה יש צלחות ורפידות ולא דראמים, זה נשמע כאילו הגעת לסוף הבלמים שלך או שהרפידות ו\או הצלחות מאיכות ירודה.

פורסם

עדכון: הייתי במוסך מורשה של מאזדה, בדקו את הבלמים הכל תקין ניסו לנקות אבק וזה עדיין מרעיש בגלל החג סיכמנו שאני יבוא אחרי החג, בכל אופן שמתי לב זה קורה רק כאשר אני בולם במהירות איטית אם אהי במהירות גבוה ובולם הכל תקין, יש למישהו רעיון??

זה מין רעש כזה שמגיע מאיזור הגלגל או בלמים בעת בלימה במהירות איטית.. משגע כבר צודה לעוזרים!!

פורסם

יש לי מאזדה 3 דור ראשון 04.הייתה לי אותה בעיה במהירות נמוכה היו רעשים מכיוון הבלמים הקדמיים.

החלפתי רפידות(מקוריות של פרדו) וזה לא פתר כלום.אתמול החלפתי תושבת מנוע ימנית כיוון שכל האוטו רעד.

לא בכוונה זה פתר את בעיית הרעש מהבלמים!

ככה שכדאי שתשים לב לזה..

יש לציין התושבת הייתה גמורה לחלוטין פשוט נקרעה לשני חלקים.

פורסם
יש לי מאזדה 3 דור ראשון 04.הייתה לי אותה בעיה במהירות נמוכה היו רעשים מכיוון הבלמים הקדמיים.

החלפתי רפידות(מקוריות של פרדו) וזה לא פתר כלום.אתמול החלפתי תושבת מנוע ימנית כיוון שכל האוטו רעד.

לא בכוונה זה פתר את בעיית הרעש מהבלמים!

ככה שכדאי שתשים לב לזה..

יש לציין התושבת הייתה גמורה לחלוטין פשוט נקרעה לשני חלקים.

חח מוזר

פורסם

אם יש לך בלמים תחליפיים, לפעמים הרפידה לא "מתיישבת" טוב על הצלחת ואתה יכול לראות גלים על הצלחות בלימה שגורמים לרעש בעת בלימה.

פורסם

סתם שתדע החלפתי תושבת מנוע לא מזמן בערך חודש זה לא קשור.

זה רעש מוזר כזה ששמתי לב אליו בזמן האחרון במהירות נמוכה זה לא חריקה או משהו כזה

זה רעש כאילו שומעים שהברקס מתעדק, רק במהירות נמוכה במהירות גבוה הכל תקין.

וזה רק לשבריר שניה הרעש.

מוזר יש למישהו עוד רעיון??

פורסם

אני חוזר שוב על מה שהגבתי ,לדיסקיות הבלם האחוריות יש תפס שמתלבש על בוכנת הקליפר שדואג להצמיד את הדיסקה לא כל המוסכים מכירים את זה ובנוסף זה מחייב שימוש בכלי יעודי לכיווץ וסיבוב הבוכנה בזמן החלפת הבלמים.

בקש מהמוסך שלך לפרק גלגלים אחוריים ולסדר את הבעיה.

פורסם
אני חוזר שוב על מה שהגבתי ,לדיסקיות הבלם האחוריות יש תפס שמתלבש על בוכנת הקליפר שדואג להצמיד את הדיסקה לא כל המוסכים מכירים את זה ובנוסף זה מחייב שימוש בכלי יעודי לכיווץ וסיבוב הבוכנה בזמן החלפת הבלמים.

בקש מהמוסך שלך לפרק גלגלים אחוריים ולסדר את הבעיה.

האמת שקשה לי לשמוע אני לא משוכנע אם זה מאחורה או קדימה? איך זה נקרא שאדע להגיע להם על כל מקרה, אני כמעט בטוח שזה קדימה אבל מה אני מבין :roll:

• תוכן חדש...