Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IGO Primo חינם לאנדרויד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב עכשיו הצלחתי להוריד על הRAZR.

עובד לאט בצורה מחרידה.. אבל עובד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הורדת חבילת מפות שטח - מתאים לגרסה שהורדתם מה-play.

הוראות התקנה וקישור להורדה - כאן.

חג שמח.

תודה לפאסאט04, רק בשביל מפות השטח שווה להוריד את התוכנה.

לצערי אני עם סימביאן (N8) אך הורדתי את התוכנה לגלקסי של אשתי + חבילת מפות השטח בטיולים הקרובים עם האופנוע בשטח של רמות מנשה ליד הבית אני אגנוב לה את המכשיר ואנווט איתו.

אני בטוח שהטיולים של בשטח ישתדרגו מהמהלך.

פורסם
תודה לפאסאט04, רק בשביל מפות השטח שווה להוריד את התוכנה.

לצערי אני עם סימביאן (N8) אך הורדתי את התוכנה לגלקסי של אשתי + חבילת מפות השטח בטיולים הקרובים עם האופנוע בשטח של רמות מנשה ליד הבית אני אגנוב לה את המכשיר ואנווט איתו.

אני בטוח שהטיולים של בשטח ישתדרגו מהמהלך.

לא עובד. רשום שההורדה נכשלה

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אני עם אנדרואיד 4.2.2, למישהו מושג איך אני מזיז את התוכנה הזאת לכרטיס זיכרון חיצוני?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא מבין את הקטע.

מחלקים מוצר שנמכר בתשלום למשך יומיים בחינם, זה נותן את התחושה של מתנה לא נורמלית.

אבל, הדבר הזה גוזל כמעט חצי גיגה זיכרון, יש יותר מידי תלונות על פעולה לא מושלמת של התוכנה - ובכל זאת מורידים אותה. :shock:

כבר הבנתי שישנו יתרון מובנה בכך שכל המפות נמצאות בזכרון המכשיר, אבל בכל זאת - לטעמי מדובר בתוכנה נחותה לעומת האחרות, לדעתי - אם לא הייתה ההיסטוריה של גביית תשלום בעבור התוכנה, היא הייתה נדחקת מהר מאוד אל תחתית רשימת ההורדות.

פורסם

מורידים לנסות, אבל מוחקים מהר מאוד.

זה כמו שהורדתי M8 ומחקתי כי היא גרועה בניווט.

in the face

with a chair

פורסם
אני עם אנדרואיד 4.2.2, למישהו מושג איך אני מזיז את התוכנה הזאת לכרטיס זיכרון חיצוני?

התוכנה מותקנת כך שהיא תופסת מזכרון המחשב כ 19 מגה, השאר מותקן על כרטיס הזכרון (מעל 400 מגה). לא נראה לי שאפשר להזיז גם את ה 19 מגה לכרטיס, והאם זה חשוב בכלל?

פורסם

איפה זה יושב במכשיר? אני רוצה לשים את הקבצי מפות של השטח ולפי מה שאני מבין צריך לשים אותם בזיכרון הפנימי...

in the face

with a chair

פורסם

דבר ראשון תפתח את קובץ הRAR שהורדת עם מפות השטח ואז תיפתח לך תיקייה עם כמה קבצים.

לאחר מכן, תחבר את מכשיר הטלפון שלך למחשב ואז כל מה שצריך לעשות זה לעקוב אחרי התיקיות שרשומים בהוראות התקנה שפאסאט הביא - Android\data\com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient\files\content\, להקים תיקייה חדשה בשם RASTER ולהעתיק אליה את הקבצים שפתחת.

קישור להוראות התקנה:

http://www.navngo.co.il/news-14-%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA_%D7%97%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%AA_%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%AA_%D7%A9%D7%98%D7%97___%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%A1%D7%AA_Google_Play.aspx

פורסם
דבר ראשון תפתח את קובץ הRAR שהורדת עם מפות השטח ואז תיפתח לך תיקייה עם כמה קבצים.

לאחר מכן, תחבר את מכשיר הטלפון שלך למחשב ואז כל מה שצריך לעשות זה לעקוב אחרי התיקיות שרשומים בהוראות התקנה שפאסאט הביא - Android\data\com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient\files\content\, להקים תיקייה חדשה בשם RASTER ולהעתיק אליה את הקבצים שפתחת.

קישור להוראות התקנה:

http://www.navngo.co.il/news-14-%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA_%D7%97%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%AA_%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%AA_%D7%A9%D7%98%D7%97___%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%A1%D7%AA_Google_Play.aspx

יש לי קצת שכל, איפה הנתיב הזה נמצא? כי בכרטיס זיכרון לא מצאתי את הנתיב...

in the face

with a chair

פורסם
לא מבין את הקטע.

מחלקים מוצר שנמכר בתשלום למשך יומיים בחינם, זה נותן את התחושה של מתנה לא נורמלית.

אבל, הדבר הזה גוזל כמעט חצי גיגה זיכרון, יש יותר מידי תלונות על פעולה לא מושלמת של התוכנה - ובכל זאת מורידים אותה. :shock:

כבר הבנתי שישנו יתרון מובנה בכך שכל המפות נמצאות בזכרון המכשיר, אבל בכל זאת - לטעמי מדובר בתוכנה נחותה לעומת האחרות, לדעתי - אם לא הייתה ההיסטוריה של גביית תשלום בעבור התוכנה, היא הייתה נדחקת מהר מאוד אל תחתית רשימת ההורדות.

לגבי טכניקת השיווק - למיטב הבנתי מדובר במוצר חדש (הגרסה לאנדרויד) שמשוחרר לראשונה ועדיין אין לו הרבה פידבקים מהשטח. אז מה עושים? מחלקים את התוכנה חינם בפסח, תקופה שבה כולם יוצאים לטיולים, וכך חושפים קהל גדול למוצר. חלק ישאירו אותה, חלק ימחקו, אבל כך או כך תקבל הרבה פידבקים לטוב ובעיקר לרע ולפיהם תדע מה לשפר בגרסה הבאה (שמן הסתם כבר לא תהיה בחינם). למעשה עם ישראל מתגייס להיות ה-QA של חברת NNG, מרוויח תוכנה 95% בשלה שבסה"כ מציעה יכולות משופרות מהמוצרים הקיימים ובחינם, ומרגיש שעשה את עסקת חייו בדרך (ע"ע לא לצאת פראייר). מה שנקרא win-win situation.

לגבי "תכנה נחותה" - כנראה שזה נובע מאופי השימוש שלך והמטרות לשמן אתה זקוק לתכנת ניווט. אני למשל לא הייתי יכול להסתדר בחו"ל עם היכולות המוגבלות והמפות של Waze. אולי בארץ ובסוג השימוש שאתה עושה בה זה מספיק ואף עדיף על iGo. אין פה אמת חד משמעית, פשוט שאלה של קהל יעד.

פורסם

לא מבין מה הקטע שאי אפשר להפעיל את התוכנה ללא חיבור רשת?! :|

כל הרעיון בIGO שאפשר יהיה לנווט גם בדרכים שהם אין גישה לרשת, כי כל המפות כבר על המכשיר.

משום מה בגרסה הזו למרות שהתוכנה מפוצצת את המכשיר בחצי ג'יגה של DATA עדיין חובה חיבור רשת, מה הקטע?

אם כבר תוכנה שודרשת חיבור רשת, עדיף כבר WAZE או להשאר עם IGO8 הפרוץ שניתן למצוא ברשת.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

עובד מושלם ללא שום חיבור לרשת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש לי קצת שכל, איפה הנתיב הזה נמצא? כי בכרטיס זיכרון לא מצאתי את הנתיב...

זה לא בכרטיס זכרון. זה בזכרון של המכשיר עצמו.

• תוכן חדש...