Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוספי תזונה + ממריצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בחודש האחרון החלטתי שאני מעוניין להתחיל לפתח גופה!

לאחר 28 שנים שנים בהם אני בין רזה למלא החלטתי שאני רוצה להכנס למשטר אימונים ולראות קצת שרירים.

נרשמתי למכון כושר ומאז אני שם על בסיס יום כן יום לא - ביינתים התוכנית דיי בסיסית וכללית, אניעדיין לא עובד על קבוצות שרירים שונות בכל פעם.

בכל מקרה הרבה אנשים ממליצים לי על אבקות חלבון \ קריאטין \ שורפי שומן.

מה אתם חושבים על העניין - האם מומלץ לקחת ?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני שאתה מתחיל להיכנס לעולם התוספים, חכה רגע. בפעם הבאה שאתה במכון תגש למאמן שלך תאמר לו מה שאתה רוצה והוא יבנה לך תוכנית. גם השאלה באיזה מצב אתה עכשיו. רשמת בין רזה למלא, זה לא הגדרה, אם יש לך "בשר" אז אתה יכול להתאמן על מה שיש לך עם תפריט מסודר ולראות איך אתה מתקדם. אם אתה יותר לכיוון הרזה תעשה תוכנית מסה שזה קודם כל להוסיף משקל לגוף ואח"כ לעבוד על כל מה שהוספת. אם יותר לכיוון המלא לא הייתי ממליץ ישר על שורפי שומן למיניהם(מגיע באבקות/כדורים ומה לא) אלא שתתחיל בפעילות אירובית מסודרת ותראה מה קורה הלאה. אם אתה לא מצליח לשרוף ונשאר במקום אז לך על זה. אבקות חלבון/מסה מיועדות למי שרוצה להתפתח ולנפח שרירים כאשר אין לו זמן לאכול מסודר או שהוא פשוט לא אוכל נכון. קריאטין הוא תוסף שלא מומלץ לכל אחד. זהו תוסף שלוקחים אותו לפני אימון (בסביבות 4-5 גרם) והוא ממריץ את הגוף ונותן יותר "אוויר" לשרירים (זה בכללי מה הקריאטין עושה, יש ים מאמרים ברשת איך בדיוק הוא עובד) מה שכן, חשוב מאוד לשתות המון - המון מים במהלך היום. גם לא לוקחים את הקריאטין יותר מחודש - חודש וחצי גג. בקיצור זה תורה שלמה, עצה שלי גש למאמן שלך ותבקש תוכנית מסודרת עם תפריט. התזונה היא יותר מ85 אחוז מסך האימון שלך. לא תאכל נכון כל הזמן שתשרוף באימונים ילך לפח.

פורסם

דבר ראשון, מה הגובה והמשקל שלך?

בנוגע לתוכנית אימונים - אל תבקש מהמדריך שיכין לך תוכנית אימונים, תנסה להכין לעצמך. כשהייתי עוד צעיר בתחום ביקשתי מהמדריך שיכין לי תוכנית, שאני מסתכל על זה היום אני יכול לומר שהוא רק רצה כמה שיותר למנוע פציעות ונתן לי כל מיני תרגילים במכשירים ההזויים שיש בחדר כושר שמיועדים יותר לאנשים מבוגרים עם כרס שנכנס להם רק היום הג'וק לראש.

בקיצור, תתחיל לקרוא מאמרים, למצוא תרגילים שמתאימים לך ותנסה לגבש לך תוכנית אימונים שתתבסס ברובה על משקולות. תקרא גם על AB אם אתה לא מכיר.. אני ממליץ לך להתחיל מזה.

בנוגע להעלאת מסה - אני בזמנו הייתי אוכל הכל מהכל + גיינר (אבקה להעלאה במשקל), מה שנקרא "מלוכלך". אבל עובדה שזה עבד (עבד אני מדבר איתך לאחר חיטוב כמובן). הגיינר עצמו יחסית יקר אבל מאוד מומלץ אם אתה באמת מתמיד ולאחר שתסיים עם הגיינר באמת תצליח לשמור על המשקל. כרגע המטרה שלך זה פשוט להכניס כמה שיותר קלוריות (להיות במאזן חיובי - להכניס יותר ממה שאתה מוציא).

אני כותב את זה כמתאמן עם ניסיון ומדבר איתך תאכלס. מדריך כושר לא יעשה את זה כי הם מונעים מלמנוע פציעות ותו לא (או לפחות אלו שלי יצא לפגוש, לא כ"כ מעט). תנסה גם לדבר ולהתחבר עם מתאמנים אחרים, עם הזמן והוותק שלך זה יבוא, בעיקר אם החדר כושר שלך הוא איזורי כזה ולא הולמס פלייס וכאלה.

בהצלחה!

וליתר בטיחות - העיל נכתב כדעתי האישית ולא כהמלצה (כן..).

פורסם

גם אני ממליץ על קריאטין אבל באותה נשימה ממליץ לקרוא קצת מעבר לקארזפורום.

חלבון ממולץ רק אם אינך אוכל מספיק במהלך היום.

מאוד חשוב להקפיד על תזונה נכונה ואימונים נכונים וחזקים, ככה גופך הלבנבן והרומני יתפוס צורה דיי מהר.

אגב, ממריץ מעולה, טבעי ולא מזיק תוכל למצוא גם בכוס קפה שחור חזק לפני אימון, בתנאי שאינך חיי על קפה כל היום.

גם לא לוקחים את הקריאטין יותר מחודש - חודש וחצי גג

יש אותה כמות מאמרים ודעות שסותרות אז האמרה הזו.

מניסיון אני נוטה להסכים איתם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

רק התחיל להתאמן וכבר דוחפים שלו קראטין, גיינר ומה לא.

רק התחלת, תן לזה חודש-חודשיים תראה בכלל שאתה מתמיד. יש הרבה שאומרים שהם רוצים להתחיל להתאמן אבל מתייאשים מהר.

תן קצת יותר פרטים כמו שכתבו, מזה בין רזה לשמן? מה הגובה והמשקל שלך?

עם גיינר אתה תעלה הרבה במשקל, אבל עם שומן, מיותר אלא אם כן אתה נראה כמו שלד עם עור.

בגדול עושים חישוב של 2.2-2.5 גרם חלבון לכל קילו מהמשקל שלך אם אתה מעוניין להגדיל מסת שריר.

במידה ואתה יכול לחלק את השבוע ל5 אימונים זה האידאלי (כל אימון עבודה על קבוצת שריר אחד- רגליים, חזה, כתפיים, גב, יד קדמית+אחורית). במידה ולא תעשה תוכנית AB שזה 4 אימונים.

בכל אופן, תתן קצת נתונים לגביך ונוכל לעזור משם, בהצלחה.

Got To love It

פורסם

מחזק את כל אלה שכתבו מעליי ומוסיף: אבקת חלבון עלולה להגדיל לך את הבטן!

וכמובן, לגנטיקה יש תפקיד חשוב, קח זאת בחשבון.

פורסם

תודה חברים על המידע

ואני מטר שמונים שוקל 83 קילו

יש קצת כרס וצדדים ..לא חושב שיש צורך להעלות במשקל.

ודן אני אכן רומני לבנבן חח

פורסם

קודם כל שיתחיל להתאמן לפחות שבועיים במכשירים. לתת לגוף קודם להפעיל את אותם שרירים שלא עבדו. לא מתחילים ישר אימון חופשי במשקולות. זו הדרך הכי מהירה לדלקות וכו'. האימונים זה דבר שעובד בהדרגה, אתה לא יכול ישר להתחיל להתאמן משקולות חופשי ולשתות חמש סוגי אבקות. תתחיל לאט ובזהירות, תראה איך הגוף מגיב, איך אתה מגיב ומשם תמשיך. אגב הדבר הכי חשוב ששכחתי לומר לך, כל תרגיל שאתה עושה, לא משנה איזה תקפיד לעשות אותו נכון. גם אתה ממקסם את התרגיל ואת הפעולה וגם מונע פציעה.

פורסם

כמו שאמרתי אני קרוב לחודש מתאמן 3 פעמים בשבוע

כרגע התוכנית כוללת

הליכון

רגל קדמית

יד קדמית + אחורית

כתפיים

גב

חזה

בטן

לכל דבר תרגיל משלו עם כולם אני מתמודד מעולה ואפילו כבר העלתי במשקלים

מה שהורג אותי תכלס זה הפרפר (שוכבים עם ידיים פרושות לרוחב ומרימים למעלה) לא מצליח לעלות משקל בתרגיל הזה.

המאמן שלי אומר שאני צריך לפחות חודש של אימונים כללים לפני שיעשה לי תוכנית מפורטת ולדעתו אני צריך להשמין אבל הוא בהמה רצינית ואולי חושב שכלם צריכים להיות ככה - אני רוצה להתנפח אבל לא למצב קרנף מתקדם.

אוכל..אני אוכל בריא - אורז עוף ירקות דגים ביצים קצת גבינות..לחם ממש בקושי ואם כבר אז לחם קל.

אחרי אימון אני אוכל טונה או חביתה - לא יודע אם זה מספיק חלבון תכלס אבל זה מה שהמליצו לי.

פורסם
ולפי מכשיר הזוי שמחזיקים עם שני הידיים - מסתבר שיש לי 22% שומן בגוף!!

זה הרבה מאוד ! לפי דעתי לך לדיאטנית שתכין לך תפריט וביחד עם אימוני כושר נכונים תוריד קודם כל את אחוזי השומן,כרגע אתה לא צריך שום תוספים תיתאמן חזק איזה שלושה חודשים +תפריט שמותאם לך ואחרי זה צריך לבחון מחדש את הנתונים שלך ולראות איזה תוספים אתה צריך.

פורסם
ולפי מכשיר הזוי שמחזיקים עם שני הידיים - מסתבר שיש לי 22% שומן בגוף!!

אתה לא צריך תוספים אתה צריך דיאטה.

ומאמן שיודע מה שהוא עושה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לאחר בירור מסתבר שהמכשיר לא הכי אמין כך ש22 אחוז זה לא מדויק

כרגע אני כבר בדיאטה מבחינת תזונה

אך מבחינת אימון אני לא עושה רק אירובי כי אני כן רוצה לעבוד על שרירים

המליצו לי על חלבון ללא קלוריות\פחמימות שתפקידו לעזור לשריר לגדול\להחלים במהירות.

פורסם

אין דבר כזה חלבון ללא קלוריות. אם כבר חלבון ללא פחמימות. אני כרגע אוכל פלאו (כמו איש מערות :) ) והצלחתי סןף סוף להמשיך לרדת אחרי תקופה שהייתי תקוע. יש לזה עוד תופעות לוואי טובות כמו רמות אנרגיה, בעיות בבטן שהיו נעלמו ועוד.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

וואלה רוצה ממריצים?

הנה אחד: תאכללל

הנה עוד אחד: תרים כבדדד

בונוס: תנוח

בתור מתאמן מתחיל במשקל זה אין לך בכלל מה לחשוב על תוספים

תקרא כמה שיותר מאמרים באתר קילוגרם

תלמד קצת טכניקה נכונה של עבודה עם משקולות

אמץ לך תכנית מוכנה משם ותתחיל עם אימונים בעצימות גבוהה, תקפיד להעלות משקלים, תציב לך מטרות ולא לשכח לאכול בהתאם

לא תוספים! אוכל אמיתי!! חלב בשר עוף גבינות ביצים אגוזים דגים אורז תפוא קינואה כוסמת טחינה בנוסף לדברים ה״רגילים״

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...