Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנצלנו מול טורקיה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתנצל על הבוטות, אבל זו הפעם הראשונה שאני מתבייש במדינה שלי.

לא רק שהתנצלנו מול המשופם האנטישמי, אלא משלם המיסים הישראלי יממן מכיסו תשלום פיצויים למשפחות הטרוריסטים שנשלחו כדי לשחוט את חיילי צה"ל ולתגבר את אנשי החמאס כדי שיוכלו לרצוח יותר ישראלים, והרבה חיילים יהססו להלחם בגלל חוסר עמוד השדרה הזה.

יש הטוענים שזה מהלך מקדים לתקיפת אירן-שאנו נצטרך את הבסיסים הטורקיים בשביל זה וכדי לייצב את המזה"ת. ואני שואל מדוע זה צריך לבוא על חשבוננו?

• תגובות 321
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני שואל מדוע זה צריך לבוא על חשבוננו?

כי ככה הבורר אמר.

וישראל חייבת להיות TEAM PLAYER, בין אם זה נראה לה או לא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כי ראש ממשלה צריך להיות פרגמטי, לא אינפנטיל שמקבל החלטות על סמך תפיסות "כבוד", משל היה ערס שהעליבו את החברה שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא נכון.

ארה"ב זאת המדינה היחידה שאנחנו זקוקים לה. גם היא מאוד זקוקה לנו. טורקיה? שטות גמורה.

אם הייתי רוה"מ הייתי נוסע לטורקיה כדי לסמן לטורקי אצבע משולשת ולחזור.

.Your average Notepad

פורסם
כי ראש ממשלה צריך להיות פרגמטי, לא אינפנטיל שמקבל החלטות על סמך תפיסות "כבוד", משל היה ערס שהעליבו את החברה שלו.

אז מדוע התנצלנו דווקא עכשיו? מה השתנה הלילה הזה מכל הלילות? כי ביבי טען אחרת לפני כמה זמן..

כי ככה הבורר אמר.

http://www.youtube.com/watch?v=JyhHzzaTV2M דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

כמו שאמרתי קודם, כך אמר הבורר, וכך ייעשה.

ישראל צריכה את ארה"ב, וארה"ב צריכה את טורקיה בגלל עניינים שלה. משמע ישראל צריכה להתנצל מול טורקיה, סוף הויכוח.

אחרת ישראל תזכה לראות את הצד הקצת פחות ידידותי של הידידה הכי גדולה שלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ברומא התנהג כרומאי. ואתה גר מה לעשות בשכונת הערסים של רומא.

פורסם

ארה"ב מ-מ-ש לא צריכה את טורקיה, ואדון אובמבה וחבריו צריכים אותנו לא פחות ממה שאנו צריכים אותם, אנחנו המדינה היציבה היחידה שנשארה להם באזור אחרי שבקדנציה הקודמת הנשיא המטומטם שלהם עשה ככל יכולתו כדי להרוס כל משטר ערבי יציב שארה"ב הסתמכה עליו על מנת לייצב את המזה"ת (כולל מצרים). כתוצאה מהמדיניות ה"נהדרת" שלו האזור מסביבנו בוער.

את האיומים של "ארה"ב תראה את הצד הידידותי פחות" אנחנו שומעים כבר הרבה זמן. הקונגרס יכול לתת לאובמה גזר גדול מאוד לשבת עליו אם ממש יתחשק לו, ואני מקווה שכך יהיה במידה ויתברר שישראל ביצעה שגיאה קריטית בעקבות ההתנצלות וההתנהגות הרופסת הזו.

ומבחינתי, תקיפת אירן לא צריכה לעבור דרך התנצלות ישראלית, נקודה. אם היינו מחכים עוד קצת ולא מתערבים, יתכן שארדואן היה עושה לנו את העבודה גם מול סוריה וגם מול אירן עם הגאווה הטורקית שלו עקב התמיכה של אסד במיעוט הכורדי שיושב לארדואן על הוריד באיסטנבול ובאזורי הספר של טורקיה וסוריה.

פורסם

יאללה, מפגש פורום בבודרום?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם החליטו להתנצל זה בסדר אבל למה לחכות כל כך הרבה זמן ולגאום כל כך הרבה נזק אם ממילא בסוף מתנצלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ואני שואל מדוע זה צריך לבוא על חשבוננו?

כי דיפלומטיה זה דבר אחד ונפנוף בזין זה משהו אחר והקשר בין השניים לעתים רופף מאוד

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אז מדוע התנצלנו דווקא עכשיו? מה השתנה הלילה הזה מכל הלילות? כי ביבי טען אחרת לפני כמה זמן..

בוא, יש גם שיקולים עיניניים למה לא להתנצל, מבחינת הבהרת עמדתינו.

כנראה שנכנסו שיקולים נוספים בעקבות הביקור.

גם התנצלות כפויה נראית יותר קלה לצידוק...

מה שאני מנסה לאמר שאם כן או לא להתנצל, זה עניין של כדאיות, לא של עקרונות.

פורסם

על הזין שלי ארדואן ועל הזין שלי טורקיה, העיקר שביבי ליקק למיסטר פרזידנט..

ומי שחושב על נופש בקיץ בטורקיה צריך לקבל נעל לראש.

פורסם
ארה"ב מ-מ-ש לא צריכה את טורקיה, ואדון אובמבה וחבריו צריכים אותנו לא פחות ממה שאנו צריכים אותם

על סמך מה אתה כותב את הדברים הללו?

בדקת את גודל הצבא הטורקי?

אתה יודע שטורקיה חברה בנאטו?

בדקת עם אילו מדינות היא גובלת?

אתה באמת חושב שארה"ב צריכה אותנו באותה מידה שאנחנו צריכים את ארה"ב?

אין לנו זכות קיום בלי תמיכת ארה"ב.

הפוך, נראה לי שהם יסתדרו...

אתה יודע שתוך כמה שנים ארה"ב יכולה להעלות את תפוקת הנפט שלה למצב בו לא תזדקק יותר לייבוא נפט?

אתה יודע שכל העניין שלה במזה"ת יכול להצטמצם דרסטית כשזה ייקרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...