Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון לנהג חדש (30K-40K)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

אני פונה לפורום כדי לקבל המלצה. הוצאתי רישיון לפני קצת יותר משנה ולצערי לא היה ברשותי רכב

כדי שאוכל לנסוע ולהתרגל לנהיגה. בזמן הזה חסכתי כסף לרכישה הראשונה שלי.

אני מחפש רכב בסביבות 30-40 אלף ש"ח. חשבתי בינתיים על הדגמים הבאים:

מיצובישי לאנסר

סובארו אימפרזה

הונדה סיויוק

מאזדה 3

אשמח אם תוכלו לייעץ לי על הדברים שיש לבדוק כשמוצאים רכב שעונה על הקריטריונים ויש לבדוק אותו.

ממה שחיפשתי באינטרנט השנתון שחזר על עצמו הוא 2007 והקילומטרז' נע בין 80-130 אלף קילומטר. האם יש חשיבות לכמות

הקילומטרז'? או שאפשר להקל ראש עם זה? איזה דגמים נוספים הייתם ממליצים לי לחפש?

אודה לכם לכל העונים

טל :-)

פורסם

יש לך תקציב יפה,

אבל למה לך רכב משפחתי?

לא חבל על הכסף?

בתקציב הזה אפשר לקבל רכבים יותר מודרניים, עם ק"מ יותר נמוך, יותר חסכוניים. סופר מיני.

לטעמי אין טעם במשפחתית, אלא אם כן אתה ממש גבוה/רחב מידות.

אפשר גם לקבל ישירות מליסינג רכבי 'מיני משפחתיים' או סופר מיני עם בגאז' כמו קיה ריו ויונדאי אקסנט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יש לך תקציב יפה,

אבל למה לך רכב משפחתי?

לא חבל על הכסף?

בתקציב הזה אפשר לקבל רכבים יותר מודרניים, עם ק"מ יותר נמוך, יותר חסכוניים. סופר מיני.

לטעמי אין טעם במשפחתית, אלא אם כן אתה ממש גבוה/רחב מידות.

אפשר גם לקבל ישירות מליסינג רכבי 'מיני משפחתיים' או סופר מיני עם בגאז' כמו קיה ריו ויונדאי אקסנט.

בדיוק מה שאני רציתי לכתוב

לך על רכב קטן יותר ואם לא מפריע לך ידני,

תחסוך גם בעלויות הדלק

• תוכן חדש...