Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

במערכת מורכבת לי מערכת עם הזוג קומפוננט הנ"ל - אני מאוד מרוצה מאיכות השמע שלהן והיא מספקת.

אבל בזמן האחרון שמתי לב לקרקושים, כיביתי את הסאב ונתתי רק לקומפוננט לעבוד ושמעתי קרקוש שמגיע מאיזור הממברנה ליד הנהג, בחלק התחתון שקרוב יותר לרגל, אני לא רואה שם חור בגומי ואין סיבה גם שיהיה, אף אחד לא נוהג ברכב במקומי ואני לא משתמש בווליום גבוה מדי (מה שגם המגבר לא מגיע ל 140RMS בהספק או אפילו קרוב ביציאות שלו).

כשאני מצמיד את האיזור התחתון של הרמקול לדלת הרעש פוחת, לפעמים נעלם, כשאני נוגע בעדינות עם איזור הכריות של האצבעות בממברנה בזמן שיש מוזיקה - הרעש גובר.

השאלה שלי איך אפשר לדעת האם מדובר בחור או פגם בממברנה עצמה או שעליו להצמיד חזק יותר את הרמקול לדלת?

תודה רבה!

נ.ב אני מעבר לאחריות - הקומפוננט נקנה לפני יותר משנה.

Opel Adam S 2017

פורסם

בזמן מערכת כבוייה, בדוק תקינות מהלך של הרמקול בעדינות.

http://www.youtube.com/watch?v=31768KUK9K8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תראה אם המהלך של הממברנה תקין.

במידה ואתה מרגיש שיש שיפשוף במהלך הרמקול הלך לעולמו או הולך לעולמו.

דאג להתקין אותו על משטח ישר, אולי עצם ההתקנה על משטח עקום יוצרת שפשוף לכן כדאי לבוק גם את זה.

פורסם

הרמקול יושב על הפלסטיקה של הרכב ללא בידוד (סופר לנסר). יש חיתוך דרך ה HU שמתי על 50 hpf.

הרמקול לא נוגע בברזל המגן מסביב.

אגב איך אני בודק את הרמקול לגבי שפשוף? פשוט לעבור עליו עם היד?

Opel Adam S 2017

פורסם
הרמקול יושב על הפלסטיקה של הרכב ללא בידוד (סופר לנסר). יש חיתוך דרך ה HU שמתי על 50 hpf.

הרמקול לא נוגע בברזל המגן מסביב.

אגב איך אני בודק את הרמקול לגבי שפשוף? פשוט לעבור עליו עם היד?

תראה את הסרטון שפירסמו לך, בעדינות ותוך שמירה על לחץ אחיד (לא ללחוץ רק בנקודה אחת,עם כל חמשת האצבעות) תדחוף את הממברנה פנימה, אם תשמע רעש של משהו משתפשף, יהיה זול יותר להביא חדשים מלתקן אותם.

וכמו שסקוב רשם לך חיתוך בחמישים יעשה להם רק נזק.

SCANSPEAK

פורסם

ה hpf היה מלכתחילה על off לא היה לי מושג שצריך אצלם 80 ומעלה, מקווה שלא הרסתי אותם..

אני בודק ומחזיר תשובה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אימצתי את ההמלצות לבדיקות וביצעתי בדיוק אותה בדיקה שהבחור בוידאו מבצע ואני לא בטוח אם מדובר ברמקול פגום.

אני דוחף מעט את הממברנה ברמקול השמאלי פנימה, אין רעש מוזר יותר מדי, אבל הגומי מסביב שמגן על הממברנה הוא רך יותר מהימני.

החזרתי את ה HPF ל 80 וכעת אני לא שומע קרקושים מהרמקול השמאלי.

אני מקווה מאוד שלא פגמתי את הרמקול, לא בא לי להשקיע עוד אלפייה על הצמד הנ"ל...אני רק לא מבין מדוע האופציה ל HPF היתה כבויה מלכתחילה ב HU.

תודה רבה לכם על העזרה חברים, האם עלי לחשוש שהפגם ילך וידרדר?

נ.ב האם לתקן את הרמקול השמאלי בלבד עולה ממש יקר ולא משתלם?

Opel Adam S 2017

פורסם

אם לא הרגשת חיכוך כשדחפת את הממברנה אז הכל בסדר.

האופציה לא תהיה דלוקה כי זאת לא ברירת מחדל, ולכל רמקול יש את המגבלות שלו.

ישנה אופציה גם לבצע את החיתוך מהמגבר וישנם hu שאין להם בכלל אופציית חיתוך.

אם אתה אומר שהבדיקה הייתה תקינה אל תשבור את הראש, לסראונד של הרמקול אין קשר לנושא.

פורסם

שמתי לב שאני מרגיש חיכוך מעט רק כשאני דוחף את הרמקול יותר חזק ממה שהבחור בסרטון דוחף (ממש יותר), אז לדעתי כן נפגע הרמקול.

כנראה שאין לי מה לעשות חוץ מלסחוב עד שיתקלקל לגמרי, איזה מצב מבאס אני מקווה שזה לא יתבטא ברעש מוזר בזמן נגינה..

כנראה שככה יצא לי ללמוד איך לשמור על המערכת.

רב תודות לכם על העזרה חברים....ושיהיה שבוע טוב כמובן וחג שמח.

:)

Opel Adam S 2017

פורסם

אין לך מה להרגיש רע אני מאמין שכמעט כולם חוו חוויה כזו ומאז למדו, אצלי זה קרה עם סט ה-ר-ב-ה יותר יקר אז אל תתבאס יותר מידי :wink: .

זה לא אמור להיות תיקון יקר במיוחד מה גם שהיצרן הוא מהארץ אז לדעתי אל תחכה שהרמקול יילך לגמרי, פשוט תיצור קשר עם מורל, ספר להם מקרה ושלח להם אותו.

חג שמח.:-D:-)

פורסם

סיפור ארוך, הוא נשלח לארה"ב אחרי תחנונים אין ספור במחלקת שירות לקוחות (קניתי אותו בסוניקאלקטרוניקס שמסתבר שהם לא משווק מורשה של jl) שבכל מקרה לא אמורים לתת אחריות על רכיב שנשרף, אבל בסוף אין לי מושג איך הם הסכימו להחליף לי (טוויטר אחד ומידבאס אחד) אבל הם לא יכלו לשלוח לי חזרה לארץ אלא רק לכתובת בחו"ל, אז שלחתי לכתובת של חבר וביקשתי ממנו שישלח אלי, עד היום אני מחכה לחבילה שאולי תפתיע..:bigcry: :bigcry:

בינתיים יש לי זרוקים בבית מידבאס וטוויטר שאני תמיד תוהה איך היו נשמעים עם התשתית שיש לי היום.

פורסם

הסיפור שלך בכלל נשמע רע חח..מצטער לשמוע.

אני אצור קשר עם מורל מחר...תודה!!

לא אמורים לשמוע שום רעש גם בדחיפה חזקה קצת יותר של הממברנה אני מבין

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...