Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כבר הרבה זמן שאני שוטף את הרכב ואני מרגיש חספוס בחלונות(כמו חספוס בצבע שצורך פלסטלינה)

הרגשה לא נעימה וגם מקשה על הברקת החלון.

ניסיתי לקרצף עם סבון כלים וכו' לא הועיל.

השבוע אני מתכנן לעשות ניקוי פלסטלינה לרכב השאלה היא האם "בריא" לעבור גם על חלונות, לפי דעתי רק פלסטלינה תוכל להוריד את החספוס, ואם זה בסדר, אז צריך אחרי זה לעשות ווקס עליהם כמו על שאר הרכב ?

עוד 2 שאלות:

1. נכנס אבק ללוקח שעונים מהפתח של הצ'ופצ'יק שאיתו מאפסים טריפ , יש דרך לפרק ולנקות ?

2. הפנסים מקדימה מלוכלכים מבפנים(בית נורה) האם ניתן לנקות את זה ?

תודה וחג שמח :)

COCOdetailing

פורסם

פלסטלינה לא יכולה להזיק לחלונות, ולכן אפשר לנסות.

לדעתי לא כדאי לשים ווקס על החלונות, מכיוון שזה יהיה קשה להוריד (אל תתפוס אותי במשפט).

לגבי האבק שנכנס, אני מציע שתנקה באזור שמה במקום לפרק, למה לא כדאי בשביל קצת אבק.

לגבי הפנסים = אתה בטוח שהם ''מלוכלכים'' או שהם פשוט צריכים חידוש פנסים מכיוון שהם דהויים?

בברכה,

ניר

פורסם
?

עוד 2 שאלות:

1. נכנס אבק ללוקח שעונים מהפתח של הצ'ופצ'יק שאיתו מאפסים טריפ , יש דרך לפרק ולנקות ?

2. הפנסים מקדימה מלוכלכים מבפנים(בית נורה) האם ניתן לנקות את זה ?

הכל אפשרי. אבל בלי שתכתוב איזה מכונית, איך אנו אמורים לדעת?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אהלן ניר ושי ,

מדובר בפולו 2006 לגבי הלוח שעונים גם אם מנקים מסביב יש ממש כמו פס של אבק שנכנס מאותו החור של כיוון/איפוס קצת מציק למישהו פדאנט כמוני.

הפנסים מבריקים ולא דהויים , היה דהייה קלה שקניתי את הרכב ואז עשיתי לו טיפול חידוש לבד כמו שצריך והם נוצצים כרגע ובגלל זה ניצן לראות ממש נקודות של לכלוך מבפנים.

חשבתי על לפרק את הנורה ולנקות עם לחץ אויר , מפחד שזה ילכלך עוד יותר .

COCOdetailing

פורסם

ניקוי פנימי של לוח שענים מצריך ידיים טובות והרבה סבלנות

זה לא מתאים לכל אחד-טעות קטנה ושברת את מד הקילומטר למשל.

אם בכל זאת יש לך הידיים/זמן וסבלנות? צריך לפרק את השעון לגמרי מהרכב

לפרק את התשבת האחורית,להוריד את הכיסוי הפלסטיק -ולנקות ממש בזהירות

(מברשת עדינה,אם יש מברשת לקצף גילוח כמו בעבר? מעולה) לנגב ממש טוב את הכיסוי פלסטיק

מה שלא נקי? ישאר שם תמיד. חפש איזה גומי שישב לך בול על הפתח של לחצן איפוס הקילומטר

וזהו בערך.

יש מצבים שניתן להסיר חלק גדול מהאבק על ידי לחץ אוויר-שווה לנסות לפני פירוק הלוח לגורמים.

כנ"ל הפנסים-רק שם יש דבק מיוחד שצריך להדביק את הפנס לאחר הפירוק וגם הוא לא פשוט ליישום.

עשיתי את זה לפני שנים רבות על לנציה-מעצבים כמעט שברתי את הלוח. שווה את המאמץ? לא בטוח.

• תוכן חדש...