Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב בדיוק שנה על הכביש אך עם כ- 5,000 ק"מ.

האם צריך לעשות טיפול בכל מקרה, או שניתן לעשות טיפול כשרכב יגיע ליותר ק"מ?

כמו כן, אשמח לדעת את עלות הטיפול הראשון לרכב.

תודה.

פורסם
שלום לכולם.

הרכב בדיוק שנה על הכביש אך עם כ- 5,000 ק"מ.

האם צריך לעשות טיפול בכל מקרה, או שניתן לעשות טיפול כשרכב יגיע ליותר ק"מ?

כמו כן, אשמח לדעת את עלות הטיפול הראשון לרכב.

תודה.

אנחנו ממליצים להכנס למוסך לביקורת אחת לשנה, למרות מספר הקילומטרים המועט רצוי להחליף שמן ומסננים. השמן בתוך המנוע לאחר שנה אפילו אם הרכב לא נסע, מאבד מערכו ומתחמצן. ולכן רצוי להחליפו כדי לשמור על המנוע תקין .

קרוב לודאי שלא ימצאו ליקויים ותדע לבטח שהרכב תקין ובטוח מכל בחינה לנסיעה.

עלות של טיפול כזה כ 600 ש"ח.

פורסם

אתה צריך לעשות את הטיפול, גם אם לא נסעת 15,000 ק"מ

מציע לך, לפחות בתקופות האחריות, לטפל במוסך מורשה יבואן. למרות החוק, במידה ותתגלה תקלה בתקופה האחריות, היבואן מסוגל להקשות על אישור התיקון.

במידה ו600 ש"ח היא העלות הטיפול באמ-הדרך, קשה לי להאמין שהפער במחיר הוא גדול לעומת מוסך מורשה יבואן.

גיא.

פורסם
ואני לא מאבד את האחריות ברגע שאני מטפל במוסך שהוא לא מורשה יבואן?

לא , אתה לא מאבד את האחריות, אנחנו משתמשים במסנני שמן מקוריים של היצרן, השמן הוא סינטטי מלא 5W40 של valvoline

שהוא לכל הדעות אחד השמנים המשובחים בעולם , (למיטב ידיעתי במוסכים המורשים משתמשים בשמן פחות איכותי).

והמחיר כולל נוסף להחלפת שמן ומסננים בדיקה כללית של הרכב כולל הורדת גלגלים לבדיקת ניקוי וכיוון בלמים, בדיקת תאורה

ובטיחות כללית כולל מגבים מתזים ואויר בצמיגים. כדי להבטיח עוד שנה של נסיעה בטוחה ללא תקלות.

פורסם

פנה למוסך מורשה יבואן, ובצע את הטיפול חבל לאבד אח"כ את ה"רצון טוב" של לובינסקי.

עזוב ש600 ש"ח זה מחיר מופרך ומופרז.

כי שמן סינטטי מלא ופילטר לא עולים 200 עם מע"מ, אלא פחות. שעתון יצרן כולל מע"מ עוד 230 ש"ח לבדיקת כל המכלולים בזמן שהשמן יורד. חשבונית הגיונית של לא יותר מ400 ש"ח בצורה הכי יקרה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

שמן 5W40 של LIQI-MOLY עולה כ120 ש"ח 5ליטרים (ב107 צריך 3,5L אם אני לא טועה).

כמו כן מסנן הכי יקר יכול להגיעה ל-49 ש"ח לכל היותר, מספיק גם ב30 ש"ח מסנן.

עבודה להחלפה - היתי אומר אם יש לך טיפה ידיים ורקע טכני מעט - אז עשה זאת בעצמך. ראה ב YOUTUBE פרטים.

הנך לא מעבד אחריות - לניו דעתי אם הינך שמור קבלות.

כמו כן הינך יכול לחכות לפחות עןד חצי שנה עד לטיפול כי שמן שבא אם רכבך "מתחמצן" רק אחרי שנתיים + !!!!!!

שלא ימכרו לך סיפורים !!!! מורשים למינהם !!!!

ההבדל הוא פי 4 במחיר.

אני במקומך הייתי ממתין.

שאר הדברים מי אלא הינך יודיעה ומכיר את הרכב, הכוונה לבדיקה של נורות, וישרים וכל דבר וויזואלי אשר ניתן לראות בעין מדי יום ופשוט לשים לב - הרי זה רכב שלך - אתה מכיר אותו הכי טוב !!!

ודבר האחרון - ברקסים - תראה דרך הגלגלים אם יש עוד "בשר" ברפידות לפחות 5 מ"מ, אם אין שגם בדיסקיות במיוחד קדמי.

כמו כן האם בזמן נסיעה איו חריקות, (לא שריקות - זה בסדר) חריקות של ממש בזמן בלימה.

לניו דעתי אחרי 5K עדיין לא צריך לגעת בכלום, ברקסים לאחר כ 25K לפחות. (רכבי ליסינג - אשר "נאנסים בנסיעה", מחליפים ברקסים ב-30K ק"ם) הינך ברכב פרטי לאבינותי, אז יש לך עוד זמן - חבר.

בהצלחה והמשך נסיעה שקטה ובטוחה.

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

פורסם

אתה נותן את האחריות במקרה שלובינסקי מנפנפים אותו?

יש לי 107 וטיפול במוסך מורשה יבואן עלה לי לפני כ 6 חודשים 620 ש"ח כולל מע"מ. בשביל 20 ש"ח לא הייתי הולך למוסך שלא מורשה יבואן.

אסף

פורסם

אז רק קבלות ממוסך מורשה יבואן ישמרו על אחריות היצרן?

ואיפה יש באזור ת"א מוסך מורשה יבואן?

מה בעצם כוללת אחריות היצרן?

תודה

פורסם

קרא את כתב ההסכם שעליו חתמת עת הקניה בסוכנות לובינסקי, יש לך את המוסכים הבאים בתל אביב:

-מוסך ליטל 2000האחים מסלאויטה 8, תל אביב יפו

-ב ג מוסכים 2000מרדכי אנילביץ' 44, תל אביב יפו

האחריות לרכבך הנה למכלולים כדוגמת המנוע ותיבת ההילוכים ושאר הרכב באם הרכב טופל במוסכי הקבוצה.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...