Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע , עד עכשיו תמיד אמרתי שהצורה הכי טוב לבחור מערכות זה על פי נתונים , של תדרים , רמס , נפח , שטח וכו'....

לא יודע מה השתנה אבל בקשר לסאבים עשיתי עבודה של ערבים , בודקים עד שמגיעים למה שאוהבים , מה שהכי טוב לוקחים ,

וזה מה שעשיתי , בקשר לפורט ,

הפורט של התיבה של ה50 ליטר הוא 15 על 8 ושלי עכשיו זה 20 על 8

פורסם

יותר גרוע, התיבה של ה50 ליטר כוונה לתדר 36.

בעוד שהתיבה שלך כרגע, מכוונת לתדר 30, אין שום ספק שהתיבה הנוכחית תישמע יותר טוב, משום שהתיבה הקודמת לא היתה מכוונת כמו שצריך.

אז אי אפשר לעשות השוואה ולתת לתיבה אחת להיות מכוונת לתדר נמוך, מהתדר של התיבה המומלצת.

זה כמו לקחת מכונית של מרצדס, עם 200 כוחות סוס, ולהשוות אותה למכונית של פגו, עם 400 כוחות סוס

ולהגיד , הנה, השוואתי בין מרצדס לפגו, ופגו לוקחת אותה ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
חחחחחח, מיקמיק אתה צודק במאה אחוז בקשר לחמור ולסוס ,חחחח

אבל תראה אני אחד שאין לי בעיות לבנות תיבות , מוצא קרשים ג'קסון מקצועי , שעה ויש לי תיבה מוכנה עם חור לסאב

.......ידה ידה ידה....

קודם כל תיתחדש ואני מקווה שתהנה מהמערכת(עכשיו אתה יודע שכל מה שאני הולך לגיד זה ברוח טובה:-))

התגובה של EYAL באמת מסכמת את המערכת שלך ואת האשכול והתוגות של האנשים והתגובה שלך אלהם ואלי גם את מה שאני יגיד :-)

דבר שני "ג'קסון" זה שם מישפחה

בעיברית זה ניקרה "מסור אנכי" אבל אם באינגליש עשקינן זה JIG-SAW ...לא ג'ק-סון ..גי'גסאוו..

בקשר למערכת:

שוב תיתחדש ותהנה

בקשר לתיבה:

אוי ואבוי אויי ואבויי

בקשר לפיר (פורט אין-אינגליש):

אוי ואבוי אוי ואבוי

למה ? :

סתכל אין דבר כזה מה שמתאים לי..סאב שיקבל תיבה שלא מתאימה לו..לא ישמע כמו שצריך

אם הייתה יודע איך הסאבים שלך אמורים להישמע בתיבה שמתאימה להם

תאמין לי שלא הייתה מרוצה מהבנייה של התיבות שלך

במיקום של הפורט לא משנה, אולי הקוטר שלו הוא לפי ההנחיות יצרן אבל מה עם האורך ? זה דיי מרכיב קריטי לפורט וכיוון תיבה

ומאיפה לך לדעת שלא רצית תיבות אטומות ?

אז בניתה תיבה לפי סתם מידות של האוטו וקדחתי 2 חורים, דחפת פורטים ג'נריים ואתה חושב שככה זה אמור להישמע ואתה מרוצה מזה

בישביל זה יש את המישפט :

סוף מעשה במחשבה תחילה"

והוא מכוון אליך

בימקום להראות לנו תמונות של "אחרי" הייתה בא לישאול "ליפני"

אז גבר הכל ברוח טובה וכמו שאתה אומר בקלי קלות ...קח את הג'יגסאוו ותחתוך תיבה לפי הוראות היצרן ואז תבוא לפה עם כזה חייך :-D

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הקטע ששאלתי לפני הרבה , אף אחד פה לא הבאתי אותי לנקודה שבא אני אומר אלה המידות בוא נתחיל לבנות , כל אחד אומר משהו אחר , והרוב אמר 60 ליטר פתוח עם פורט של 8 ס"מ על 10-15 ס"מ ,

זה מה שיצא , ויצא הכי נורמלי.....

פורסם

מה קורה אתכם אנשים?

נתתם המלצה, סבבה. אתם חושבים שאתם צודקים? סבבה.

לבנאדם טוב עם התיבות שהוא ייצר בעצמו.

בסאונד אין חוקים. מה שנשמע טוב עושים.

זכותכם להמליץ, ולהביע דעה, אך זכותו של אחר שלא לקבל את הצעתכם/דעתכם.

השלימו עם זה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

gsi16v מצדד בכל מילה שלך, באמת התגובה שלך מרשימה וקולעת בול למצב, ובאמת חבל שלא מתייעצים קודם, למרות שהוא טוען שהוא כן התייעץ וקיבל תשובות מאוד לא לגיטימיות בנושא !

audio-feel בסאונד אין חוקים ?

סבבה, תקח את הטוויטר שלך ותדחוף לו 200 וואט של באס, ואז תבוא ותגיד שאין פה חוקים

זה לא פוטבול אמריקאי, שאפילו סטרואידים מותר לקחת שם.

כמובן וכמובן שיש חוקים, וכמובן וכמובן שיש המלצות יצרן, שאמורים לעבוד לפיהם, ואם לא תעבוד לפיהם

לא תדע איך המוצר אמור להישמע כמו שהיצרן מגדיר לך, אם הוא היה שומע את המלצת היצרן, ואז היה בא ואומר

"לי יותר מתאימה התיבה שיצרתי"

הייתי מוריד את הכובע, כל אחד והעדפה שלו, אבל הוא לא שמע את המלצת היצרן, וכמו שהטעו אותו, ונתנו לו נתונים לא לגיטימיים, משמע, הוא פוגע באחרים, שיבואו ויגידו גם הם, "אמרו לי 60 ליטר עדיף, הרוב מכינים 60 ליטר".

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מהי הקטנוניות הזו ?

תראה לי מישהו שייתן לטוויטר 200W ויטען שהוא נשמע טוב...

אמרתי ומסתבר שלא הבנת, היצרן יכול לתת ההמלצות שלו, אך יכול להיות שזה לא יתאים לי

ואני אעשה מה שאוכל כדי לכוון לצרכים שלי. יש מבין?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

על זה בדיוק עניתי לך. אין לי שום בעיה עם זה

אתה לא חייב להסכים עם המלצות היצרן

אבל אם לא שמעת את הגדרות היצרן, איך אתה יכול לטעון לרגע שזה לא מתאים לך ?!

הוא לא שמע את הגדרות היצרן, והחליט שהתיבה שלו, עדיפה.

וזה לא מקובל משום שזה נותן רושם מטעה, לשאר החבר"ה שיתחילו להכין תיבות על פי דעתם..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...