Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לדעת מה אומר החוק בקשר לקניית צמיגים מחוץ לארץ

האם הם צריכים לעבור איזהשהם בדיקות לפני שהם מגיעים\נכנסים לארץ

והאם בכלל יאשרו לי להכניס צמיגים לארץ או שזה דבר שרק חברה עם רישיון ייבוא יכולה לעשות

יש לי מידה ברכב שהיא קצת לא שגרתית וקצת נדירה פה בארצנו לכן שקלתי את האופציה של קניה מחו"ל

המידה המדוברת היא 235/40/19

תודה לכל מי שיעזור.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
שלום, רציתי לדעת מה אומר החוק בקשר לקניית צמיגים מחוץ לארץ

האם הם צריכים לעבור איזהשהם בדיקות לפני שהם מגיעים\נכנסים לארץ

והאם בכלל יאשרו לי להכניס צמיגים לארץ או שזה דבר שרק חברה עם רישיון ייבוא יכולה לעשות

יש לי מידה ברכב שהיא קצת לא שגרתית וקצת נדירה פה בארצנו לכן שקלתי את האופציה של קניה מחו"ל

המידה המדוברת היא 235/40/19

תודה לכל מי שיעזור.

שלום וברכה,

לגבי קניית צמיגים בחו"ל התשובה היא שזה לא כל כך פשוט ולא בטוח שיתנו לך להכניס את זה לארץ בגלל שהם מחוייבים בתו תקן וחבל להשקיע את הכסף ולהשאיר את הצמיגים במכס.

במידה הזו לא כל היצרנים מייצרים אז נשאלת השאלה כמה הנושא דחוף וכמה אתה מוכן להשקיע בזה.

מבדיקה שלי גיליתי כי בריגסטון וקונטיננטל מייצרים במידה הזו.

נשלחה הודעה בפרטי.

פורסם
שלום וברכה,

לגבי קניית צמיגים בחו"ל התשובה היא שזה לא כל כך פשוט ולא בטוח שיתנו לך להכניס את זה לארץ בגלל שהם מחוייבים בתו תקן וחבל להשקיע את הכסף ולהשאיר את הצמיגים במכס.

במידה הזו לא כל היצרנים מייצרים אז נשאלת השאלה כמה הנושא דחוף וכמה אתה מוכן להשקיע בזה.

מבדיקה שלי גיליתי כי בריגסטון וקונטיננטל מייצרים במידה הזו.

נשלחה הודעה בפרטי.

אין שום בעיה להכניס צמיגים וגאנטים כל עוד הם חדשים לגמרי. עשו את זה לפניך ויעשו עוד אחריך.

פורסם

אני מעוניין בצמיגים מסויימים של קונטיננטל

הדגם הינו Continental Sport Contact 3

זה צמיגים שיושבים כעת על הרכב ואני מעוניין להשאר איתם.

יש לצמיגים שלי עוד זמן לחיות אבל אני רוצה לדעת מה יהיה כאשר ארצה להחליף

אני מפחד להתקע עם אוטו בלי צמיגים לתקופה עד שאמצא.

Arcticat DVX400 2008

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הרכב שלי נועל סט שקניתי בארה״ב, וגם הסט הקודם הובא משם.

אם אני זוכר נכון, הצמיגים צריכים להיות בני פחות מ9 חודשים.

הם צריכים להיות רדיאליים וצריכים לשאת סימון תו תקן dot (מוטבע על הצמיג).

כשאני קניתי את הסט, ביקשתי מהמוכר צמיגים בני פחות מחודשיים.

מבחינת אישורים בארץ, יש צורך בהוצאת אישור משרד התחבורה לייבוא חלפים. בשביל זה תצטרך שהמוכר ישלח לך תמונות של המידה, תאריך ייצור וסימון הdot. כמובן שצילום רישיון הרכב יאמת שהמידה נכונה.

כמו כן, על תיאור הצמיג בחשבונית הקניה צריך להיות מצויין שהצמיג בתקן dot.

קח בחשבון שעלות ההובלה הימית יקרה. אני קניתי רק כשהיה לי קונטיינר שנשלח לארץ עבור משהו אחר.

כמו כן, בזמנו מידת הצמיגים שלי היתה נדירה מאוד. היום המצב השתפר. אני לא משוכנע שהסט הבא ייקנה בחו״ל.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

יש איזו חברה בארה"ב שאתה משלם להם דמי מנוי חודשיים ואתה פשוט שולח את הצמיגים אליהם והם שולחים את זה לארץ

שכחתי איך זה נקרא אבל זה יוצא הרבה יותר זול מלשלוח ישירות לארץ בדברים בנפח כזה,

המידה אצלי היא גם דיי נדירה בארץ ולא כל חברת צמיגים מייצרת במידות האלה, על SP3 של קונטי קיבלתי הצעת מחיר

של 9000 ש"ח לפני מע"מ, בייבוא מחו"ל אני לא אעבור את ה 5500 ש"ח כולל משלוח, אז ככה שזה יוצא לי מאד משתלם דווקא.

Arcticat DVX400 2008

פורסם
הרכב שלי נועל סט שקניתי בארה״ב, וגם הסט הקודם הובא משם.

אם אני זוכר נכון, הצמיגים צריכים להיות בני פחות מ9 חודשים.

הם צריכים להיות רדיאליים וצריכים לשאת סימון תו תקן dot (מוטבע על הצמיג).

כשאני קניתי את הסט, ביקשתי מהמוכר צמיגים בני פחות מחודשיים.

מבחינת אישורים בארץ, יש צורך בהוצאת אישור משרד התחבורה לייבוא חלפים. בשביל זה תצטרך שהמוכר ישלח לך תמונות של המידה, תאריך ייצור וסימון הdot. כמובן שצילום רישיון הרכב יאמת שהמידה נכונה.

כמו כן, על תיאור הצמיג בחשבונית הקניה צריך להיות מצויין שהצמיג בתקן dot.

קח בחשבון שעלות ההובלה הימית יקרה. אני קניתי רק כשהיה לי קונטיינר שנשלח לארץ עבור משהו אחר.

כמו כן, בזמנו מידת הצמיגים שלי היתה נדירה מאוד. היום המצב השתפר. אני לא משוכנע שהסט הבא ייקנה בחו״ל.

מה הכוונה "בזמנו המידה היתה נדירה מאוד והיום המצב השתפר"? הצלחת לשנות את מידת הצמיגים המקורית ברשיון הרכב כחוק?

אגב,איזו מידה היתה לך בעבר(המקורית) ולאיזה שינית?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

בזמנו כמעט ולא שווקו צמיגים במידה הזו בארץ. לאט לאט עם התגברות הביקוש, החל יבוא סדיר.

הרכב הוא מיבוא אישי.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...