Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רציתי להיכנס לחנייה של הבניין שלי אותתי שמאלה והסתכלתי במראות, באמת שאין לי מושג מאיפה הקטנוע הזה הגיע אבל לפחות הבחור בסדר.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא הבנתי בדיוק מה הוא רצה לעשות...

לעקוף אותך תוך כדי זה שאתה מתכוון לפנות :idea:

גם אני לא הבנתי...

פתאום קלטתי אותו בצד שלי ודפקתי ברקס.

בטוח שאותת? זה נראה כאילו הבחור מתבאס ממך כי האטת והוא רצה לעקוף.

אתה יכול לשמוע בסירטון שאותתי.

פורסם

לפני כמה ימים ראיתי בדיוק את אותו המקרה (וחבל שאין לי מצלמה, זה היה בדיוק מולי בצומת), כאשר נהג מכונית אותת שמאלה לפנות לכיוון הכביש שאני עמדתי בו, ונהג אחר פשוט עקף אותו מצד שמאל ועוד צפר לו(!!!) ועצר לאחר מכן והביט בכעס בנהג שאותת. הייתי בהלם טוטאלי, שכן עוד שניה העוקף היה מאשים את הנעקף בתאונה שכמעט התרחשה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
רגע כאשר עצרת והכל, שאלת את הבחור לפשר העניין ? אולי מדוע נסה כך ? קיבלת תשובה או משהו ?

מה המשך הסיפור?

ידוע ששליחים עם קטנועים הם לא בדיוק הנהגים הכי זהירים..

עצרתי את הרכב יצאתי אליו שאלתי אותו אם הוא בסדר אם הוא צריך משהו, בנתיים הבעלים של הרכב שהוא פגע בו יצא אליו והם כבר החליפו פרטים.

בקשר לתשובה למה הוא ניסע לעקוף אותי אין לי מושג.

פורסם

עזבו את השליח המתאבד הזה,

האיכות של המצלמה נראית די טוב!

אשמח לפרטים כמו מחיר, דגם ומאיפה קנית :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...