Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורים חסרי אחריות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מצויין, מי שמספיק אידיוט לעשות דברים כאלו בימינו אני לא רוצה שהגנטיקה שלו תמשיך להתגלגל ע"פ כדוה"א.

כן ירבו, מי שאידיוט שישלם, מדובר בוורסיה המודרנית ל"החזק שורד".

אני גם חסיד של הברירה הטבעית, אבל סה"כ מדובר בילדים, שלא בהכרח יודעים מה מותר או אסור, ולדעתי לא צריכים לשלם על החוסר אחריות של הוריהם. הורים שאכלו פרי בוסר, צריכים לשלם על זה בעצמם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חברים,

מכונית זה לא משחק, זה בכלל לא משנה מה הילד יכול לעשות או לא לעשות.

אם אתם בשטח סטרילי ניחא, אבל בכביש ציבורי?

אם הוא כ"כ רוצה לשחק במכוניות, יש מחשב עם הגה ודוושות.

אל תקלו ראש בדברים האלה.

אגב אני יכול לתת אלפי דוגמאות גרועות יותר של הורים ש"רק נוסעים 500 מטר לגן", אין חגורות והילדים משתוללים מאחור.

פורסם

אני זוכר בגיל 5 אבא היה מושיב אותי על הרגליים שלו בזמן הנסיעה ואני הייתי רק מסובב את ההגה, קלאץ', דוושות, הילוכים הוא היה מעביר.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
מי אתה שתצעק עליה?....

כמו שכבר הסבירו לך, ילד בן 4-5 לא יכול לשחק בו זמנית עם הדוושות וההגה.

נניח והגיר ידני והרכב מותנע, איכשהו הילד הצליח לשלב להילוך- הרכב יקפוץ והמנוע יכבה.

בגיר אוטומט ברכב מודרני ילד לא יצליח לשלב להילוך כי ברוב הרכבים אכן צריך ללחוץ על הבלמים כדי לשלב הילוך.

מעבר לכך- כן יכול או לא יכול לשחרר בלם יד- בשביל זה לא משאירים ילד לבד בתוך רכב אלא רק עם מבוגר שמפקח, בטח ובטח ברכב ידני.

אני כן נותן לילד שלי לשבת ליד ההגה (כאשר אני צמוד אליו כמובן), הוא נהנה לשחק בידיות השונות ולסובב את ההגה\לצפור וכו', לא צריך לעשות מזה היסטריה מיותרת.

אתה פשוט הזוי, וגם סותר את עצמך בהודעה.

מי אני שאני יצעק עליה? מישהו שכמעט איבד בן דוד בגלל שהשאירו אותו ברכב, הם אומרים שכבל בלם היד נקרע אך עמוק בפנים אני יודע שהוא כנראה שיחרר את בלם היד.

אז תפסיק לשחק לי אותה חסיד, רכב זה לא משחק! רוצה שהבן שלך ישחק? קנה לו הגה למחשב.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אתה תנהל את משפחתך כראות עינייך ואחרים ינהלו את משפחתם כראות עיניהם.

לא סתרתי את עצמי בהודעה ואם לא הבנת משהו אני יכול לחזור על עצמי בשנית אבל זה שכמעט איבדת בן דוד לא נותן לך לגיטימציה להתחיל לצעוק על אנשים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ראיתי אותו דבר גם ביונדאי I30 CW.

אנשים אנשים לוקחים אחריות ואז משלמים על זה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אתה תנהל את משפחתך כראות עינייך ואחרים ינהלו את משפחתם כראות עיניהם.

לא סתרתי את עצמי בהודעה ואם לא הבנת משהו אני יכול לחזור על עצמי בשנית אבל זה שכמעט איבדת בן דוד לא נותן לך לגיטימציה להתחיל לצעוק על אנשים.

מישהו עושה דבר שמסכן את עצמו, סבבה, אבל גם את הסובבים שלו, פה אני כבר לא ישב בשקט.

מאחל לך ולמשפחתך רק טוב.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
הבן שלי בן ה5 מוריד את הבלם יד ללא שום בעייה.

איך אתה יודע את זה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כשאני הייתי בן 5 אבא שלי היה נותן לי לשחק עם ההגה בחנייה (בית פרטי + שער).

אני זוכר שפעם כל כך התלהבתי, חשתי את עצמי נהג המירוצים הכי "קול" שיש, כשפתאום אני נותן מכה קטנה לידית ההילוכים (הזה של האוטומט ברח לי השם של זה) והורדתי את זה מ P למשהו אחר.

ישר נלחצתי ואח שלי (בן 6 אז) התחיל להשתגע "מה זה מה עשית אבא עכשיו יהרוג אותנו הרסנו לו את האוטוווווו" ישר ברחנו מהאוטו רצנו אליו בוכים "אבא בבקשה תסלח לנו זה היה בטעות סליחה אבא". הוא בא לאוטו ומסתבר שאפילו לא הורדתי את ה P. רק נגעתי בזה בקטנה ולא קרה כלום.

עכשיו לנושא:

עד שלא יקרה משהו להורים לא יהיה אכפת.

וזה לא משנה אם תצעק על אותם ההורים או לא, זה לא יזיז להם.

Volkswagen Golf 06' 1.6

פורסם
איך אתה יודע את זה?

כי בתחילת נסיעה הוא פוקד לשים חגורות,מוריד את בלם היד ,מדליק מזגן מדליק את הרדיו ואנחנו יוצאים לנסיעה...ילד מוטורי

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

רע מאוד.

ילד צריך לדעת דבר אחד - שאסור לו לגעת בכל דבר שקשור לתפעול רכב. היום הוא נוגע בזה ברשות, מחר מסקרנות.

ילד צריך לדעת דבר אחד על הילוכים/הגה/דוושות וכו' - זה לא לילדים וזה לא משחק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ילדים:

לפני כ 40 שנה, הייתה תצוגה של חיל שריון שבה נתנו לילדים לטפס על טנקים בתצוגה.

אני בתור ילד קטן לא פיקששתי את ההזדמנות ונכנסתי לתא הנהג שהיה פתוח ושיחקתי גם בכפתורים...

אחרי שיצאתי, נכנס חייל בכדי להניע את המנוע. אין לי מושג למה, אולי בכדי להלהיב את הקהל ברעש או אולי בגלל סיבה אחרת.

מיד אחרי שהוא הניע פתאום כל האיזור החל להתמלא עשן שרק עלה והפך לסמיך יותר.

בהלה גדולה בקהל וחיילים/קצינים החלו לרוץ ולצעוק ולסמן לנהג שידומם...

אחר כך בהמולה, הספקתי לשמוע אותו מנסה להסביר - "מישהו הפעיל את מיסוך העשן..."

בקיצור - לא נותנים לילדים לגעת במה שאסור.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

+1 :roflmao:

אני חושב ששי סיכם את זה בצורה הכי טובה שיש. תנו להם גלידה ושיסתכלו, בלי לגעת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא שזה תקין, אבל ילד בן 5 לא יכול לשחק עם הדוושות או אפילו להוריד בלם יד.

טעות,כשהייתי בן 5 הורדתי את בלם היד באוטו של אבא שלי והאוטו החל להדרדר,המזל שהיה לי זה שהוא הגיע בזמן ושזה היה בחניה של הבית.

• תוכן חדש...