Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח לנסות.

לכמה יישומים זה מספיק? האם לאחר פתיחה זה יכול להחזיק מעמד עד הרכב הבא?

בקבוק אחד מספיק ל4-6 רכבים

וחיי המדף של המוצר לפני ולאחר פתיחה זהים, בערך 3 שנים עד לרגע בו יעילות המוצר פוחתת.

בקבוק אחד לא מיועד ליישום חוזר על אותו רכב, שכל כן שכבה עמידה מאוד למשך שנים גם כן, לכן בקבוק אחד אמור לשמש על 4-6 רכבים שונים.

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוודאי, אין טעם ליישם שוב על אותו רכב-ולא זו הייתה כוונתי.

אני מדבר על חי מדף על מנת לבצע שוב יישם של Second Skin 6 על רכב אחר

במידה ואחליף את הרכב שלי או רכב נוסף בבית למשל.

בכל אופן נראה לי שעדיף לרכוש מוצר כזה כמה חבר'ה ביחד (שתיים שלושה זה מספיק)

ולבצע במשותף ציפוי. (לא חייבים באותו זמן אלא כל אחד לפי זמנו הפנוי)

הבעיה שכרגע זה מוצר חדש ואין עליו מספיק פידבקים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תןדה רבה ל VIX, הגיעו המוצרים:

1. JetSeal109

2. Supernatural caranuba glaze

3. vertua-bond408

ה vertua-bond408 הגיע בתור צ'ופר, הייתי מסתפק גם בפיצוי קטן יותר :). כל הכבוד ל VIX או כל חברה אחרת שיודעים לתת ללקוחות שלהם הרגשה טובה, לחברה אין דבר יותר חשוב מזה.

תודה רבה.

cropped.jpg

פורסם

החל משבוע הבא, קו המוצרים מתרחב מעט ויכלול מספר מוצרים חדשים ומעניינים. הכנו עבורכם סקירה תמציתית במיוחד על המוצרים הבולטים בקו החדש כדי שתדעו את העיקר על כל מוצר.

מלבד אלו שמצוינים בסקירה, יהיו מוצרים נוספים, אך ריכזנו עבורכם באמת את המרכזיים והבולטים כדי שלא תפספסו אותם.

אתם כבר מכירים את מרבית המפיצים שלנו, אך עד שנעלה את הרשימה המלאה והעדכנית הנה רשימה קצרה של המפיצים האחרונים שהצטרפו אלינו:

"אלירן מערכות" (איתוראן)- טבריה

"סנקר אביזרי יוקרה" (איתוראן) תל אביב

"Nano Sun/PDR Plus" - פתח תקווה

Steam Me- תל אביב

"עולם הרכב"- אשקלון

"יעקב אלטר"- פתח תקווה

"Car Master Detailing"- אשקלון

ועוד נוספים שנציין ברשימת המפיצים.

אגב, אנחנו בימים האחרונים של עדכון והעלאת האתר החדש, בתקווה שיעלה עוד השבוע :wink:

1209271_234059920080013_1663311471_n.jpg

פורסם

כל הכבוד לכם על מלאי המוצרים החדש....אכן נראה מעניין ועושה חשק לנסות! במיוחד את הסירום שכתוב שהוא למגוון שימושים מעניינים.

אגב, עוד מחכים בקוצר רוח למפיץ בבאר שבע שמשום מה עוד לא נראה באופק.

בנוסף, גם אוטוסטור התחדשו במספר מוצרים חדשים ואריזות חדשות....

גלון של אוטם/דיטיילר V7 , גלון של G6 HYPER, גלון של APC של כמיקל גייז שלדעתי מבחינת המחיר אינו מהווה חלופה ל APC האגדי של מגווירס.

יש גם כמה פלסטלינות חדשות, ניקוי שמשות חדש של CG GLASS SS CLEANER, מנקה שמשות מנטול של דודו ג'וס.

בקיצור יש המון המון מוצרים!!! כיף לראות.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
נראה מעניין מאוד מאוד, רק תעלו את האתר אנחנו במתח!

יש צפי למכונות da?

גם אני מצטרף לשאלה, מעוניין מאוד.

אגב, ראיתי את המוצרים באוטוסטור, הם פרסמו בפייסבוק - המחירים של הגלונים של כימיקל גייז יקרים בצורה מפחידה, הגלונים של מגווירס הרבה יותר משתלמים לדעתי

פורסם
כל הכבוד לכם על מלאי המוצרים החדש....אכן נראה מעניין ועושה חשק לנסות! במיוחד את הסירום שכתוב שהוא למגוון שימושים מעניינים.

אגב, עוד מחכים בקוצר רוח למפיץ בבאר שבע שמשום מה עוד לא נראה באופק.

בנוסף, גם אוטוסטור התחדשו במספר מוצרים חדשים ואריזות חדשות....

גלון של אוטם/דיטיילר V7 , גלון של G6 HYPER, גלון של APC של כמיקל גייז שלדעתי מבחינת המחיר אינו מהווה חלופה ל APC האגדי של מגווירס.

יש גם כמה פלסטלינות חדשות, ניקוי שמשות חדש של CG GLASS SS CLEANER, מנקה שמשות מנטול של דודו ג'וס.

בקיצור יש המון המון מוצרים!!! כיף לראות.

אם רק היית יודע על יתר המזימות שאנחנו רוקמים בחדרי חדרים...

מזל שאנחנו כל כך מאופקים, ומחלקים לכם את ההפתעות למנות קטנות, כדי שתוכלו להתמודד איתן :lol:

או במילים אחרות, בשבועות הקרובים תקבלו מגוון רחב של חברות חדשות שעד כה לא היו בישראל, ערימות של מוצרים שיבלבלו אתכם לחלוטין, וגל ענק של משתמשים אנגליים שעוזבים את DetailingWorld ופותחים יוזר בקארס פורום!

פורסם
גם אני מצטרף לשאלה, מעוניין מאוד.

אגב, ראיתי את המוצרים באוטוסטור, הם פרסמו בפייסבוק - המחירים של הגלונים של כימיקל גייז יקרים בצורה מפחידה, הגלונים של מגווירס הרבה יותר משתלמים לדעתי

כן, בקרוב מאוד אנו נשווק רשמית את מכונות FLEX ומכונות Rupes, שני המותגים המובילים בעולם לייצור מכונות DA.

לא מתוכננת להיות מכירה ללקוחות פרטיים דרכנו, אלא למוסכים ואנשי מקצוע בלבד.

אך אנו מבטיחים לדאוג לכם לרכישה מרוכזת בפורום, עם מחירי מפיץ כמו למוסכים.

שווה לחכות.

פורסם
כן, בקרוב מאוד אנו נשווק רשמית את מכונות FLEX ומכונות Rupes, שני המותגים המובילים בעולם לייצור מכונות DA.

שווה לחכות.

מחכה לראות את המחיר של הFLEX VRG 3401,ואני לא היחיד שמתעניין במכשיר הזה..

פורסם

דבר ראשון- כל הכבוד שמישהו טורח לייבא מוצרים איכותיים לארץ ושובר לפחות בקצת את התבנית של העדר שמתאבד על מכוני שטיפה מגעילים

דבר שני- אני כבר כמה חודשים מחפש חומר לשטיפה ללא מים, שיהיה מספיק חזק כדי להסיר חרקים וג'יפה שנדבק לרכב בזמן הנסיעה (להסרה בין שטיפות ולריכוך לפני שטיפה) + שימוש כQD להסרת אבק/ הברקה

ושיהייה חסכוני- תרכיז כלשהו שאפשר להכין ממנו כמות גדולה יחסית של חומר (כדי לא להזמין כל חודשיים)

האופציה היחידה שמוכרת לי זה ONR. יש לכם או מתוכנן להיות לכם משהו טוב/ משתלם יותר?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

האמת שעלות החומרים היא באמת יקרה בצורה קיצונית בהשוואה למגווירס , שני המותגים מובאים מארה"ב שניהם עוברים את אותו הליך שחרור נמל.

גלון V7 עולה באוטו גיק 47 דולר ובארץ ובאוטוסטור 445 שקלים ,

כאשר גלון Meguiar’s D101 All Purpose Cleaner עולה 20 דולר ובאוטוסטור 89 שקלים.

אני מאוד אוהב את המוצרים והשירות אבל אולי כדי לבדוק את התמכור של הגלונים , אחרת זה יתקע בחנויות.

פורסם
האמת שעלות החומרים היא באמת יקרה בצורה קיצונית בהשוואה למגווירס , שני המותגים מובאים מארה"ב שניהם עוברים את אותו הליך שחרור נמל.

גלון V7 עולה באוטו גיק 47 דולר ובארץ ובאוטוסטור 445 שקלים ,

כאשר גלון Meguiar’s D101 All Purpose Cleaner עולה 20 דולר ובאוטוסטור 89 שקלים.

אני מאוד אוהב את המוצרים והשירות אבל אולי כדי לבדוק את התמכור של הגלונים , אחרת זה יתקע בחנויות.

נערך -

התייחסתי אך ורק למחיר הגלונים. כל השאר הם בסדר

פורסם

שווה לחכות.

אני יותר משמח שחיכיתי ולא רכשתי מכונה מחו"ל, ממתין בציפייה למכירה של הפורום, אני בטוח שבמחיר הנכון הן יימכרו בכמות מכובדת במיוחד במכירה של הפורום.

• תוכן חדש...