Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם אני יכול להשתמש בספריי סיכוך של DODO JUICE בתור קוויק דייטלר?

לא, הוא שומני וצמיג יחסית.

אם היית שואל האם ניתן להשתמש בקוויק דיטיילר של Dodo Juice כחומר סיכוך, התשובה הייתה כן.

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם כבר נכנס למלאי מברשות לג'נטים וספוגים לפוליש ידני?

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

מה קורה vix, רציתי להתייעץ לגבי פוליש, הרכב שלי אומנם חדש אבל מלא בסרוויליס ויש גם שריטות יותר עמוקות (המצלמה של האייפון לא תופסת אותם ולכן אין תמונות), האם המוצר הזה http://www.amazon.com/Meguiars-G3500-DA-PowerSystem-Tool/dp/B009OBVRY4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1367139554&sr=8-1&keywords=meguiars+da+power+system (למרות שהוא של המתחרים שלכם בארץ) מומלץ ? פוליש ידני הבנתי שזה קשה, ונקודת חשמל לפולישר אין לי, האם המוצר הזה פותר לי את הבעיה או שמספיק בכלל black light וv7 וזהו ?

במידה והוא מתאים, באיזה פוליש עדיף לבחור, v38 או הפוליש האולטרה עדין של Dodo Juice או אחר ?

נ.ב. אני זאת הפעם הראשונה שאני יעשה פוליש.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מה קורה vix, רציתי להתייעץ לגבי פוליש, הרכב שלי אומנם חדש אבל מלא בסרוויליס ויש גם שריטות יותר עמוקות (המצלמה של האייפון לא תופסת אותם ולכן אין תמונות), האם המוצר הזה http://www.amazon.com/Meguiars-G3500-DA-PowerSystem-Tool/dp/B009OBVRY4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1367139554&sr=8-1&keywords=meguiars+da+power+system (למרות שהוא של המתחרים שלכם בארץ) מומלץ ? פוליש ידני הבנתי שזה קשה, ונקודת חשמל לפולישר אין לי, האם המוצר הזה פותר לי את הבעיה או שמספיק בכלל black light וv7 וזהו ?

במידה והוא מתאים, באיזה פוליש עדיף לבחור, v38 או הפוליש האולטרה עדין של Dodo Juice או אחר ?

למרות שפנית לVIX אני אתייחס

2 לינקים מעניינים שמלמדים קצת על המוצר, תקרא גם את התגובות של הרוכשים מאמזון, ממש בלינק שפרסמת.

http://www.meguiarsonline.com/forums/showthread.php?57275-DA-Power-System-I-took-it-for-a-spin

http://www.meguiarsonline.com/forums/showthread.php?57520-Review-Meguiar-s-DA-Power-System

בהחלט נראה מוצר מעניין ושווה לבקש מהיבואן בארץ שבאחד המפגשים יעשה הדגמה ויעלה סרטון.

במידה והמוצר יוכיח את עצמו אני חושב שהרבה יקנו כזה.

לגבי פוליש ידני

תשפוט בעצמך... התוצאה לא מושלמת אבל לדעתי בהחלט טובה ובעזרת גלייז מעל אתה די מסודר.

, ראיתי בחיי תוצאות ברמה גבוהה מאוד של פוליש ידני. אם היום אתה עושה גג ומחר דלתות ומחרתיים מכסה מנוע...

תצליח להגיע לתוצאה טובה, לא מדהימה אבל בהחלט מספקת. אין ספק שעבור היצרנים זה פתרון נח שכל אדם שעובד את רכבו יקנה פולישר מקצועי אבל זה לה המצב וזה לא מתאים לכולם. אם יש לך סבלנות וידיים טובות תצליח לעשות עבודה יפה באופן ידני.

מכיוון שרשמת שאין לך נק' חשמל זמינה, אני מניח שאתה מעוניין לעשות את זה עם מברגה/מקדחה חשמלית..

אז לדעתי זה לא יהיה מספיק מוצלח, או שתצטרך מכשיר מאוד איכותי או לחילופין מכשיר שמחובר לחשמל.

עריכה:

מבחן של מוצרי פוליש/גליייז שונים בתצורה ידנית.

שים לב לתוצאות השונות וקח בחשבון שדייב (הבחור המיישם) הקדיש כמה דקות לכל מוצר ולא שאף להגיע ל 100% תוצאה אלא רק רצה להדגים את יכולות המוצר.

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=10656

כנ"ל http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=19316

שים לב לתמונה האחרונה ב2 המוצרים שנוסו. הייתי אומר בהערכה גסה ש60%-75% ירדו (אולי אני מגזים)

ואת השאר הגלייז יסדר.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מה נשמע rupni? :wink:

בכנות? אין לי מושג לגבי המכשיר הזה, לא ניסיתי מעולם.

תבדוק בגוגל ביקורות של משתמשים בחו"ל, בטוח כבר יש כמה משתמשים שדיווחו על זה.

לגבי פוליש, אם אתה רוצה להסיר Swirls שאינם עדינים, ושריטות, קח את V36

אם אתה רוצה רק להסיר Swirls עדינים, קח V38 או Micro Prime, שניהם מצוינים.

פורסם

זה מאוד לא נח להקליד מהטלפון. סליחה..

עובד את רכבו = אוהב את רכב

זה לה המצב = זה לא המצב

הערה אחרונה- מכיוון שלא עושים פוליש כל יום ולא כל יומיים, תשקול לנצל את האופציה של לשכור מכונה ל24 שעות/סופ"ש.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

Kenworth תודה רבה רבה. חשבתי על לשכור מכונה אבל פשוט אין לי נקודת חשמל בשום מקום ויעקוב אלטר לא בא בחשבון כי אני מחיפה.

vix פדים ידניים לפוליש, כמה יעלו שיהיו ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
Kenworth תודה רבה רבה. חשבתי על לשכור מכונה אבל פשוט אין לי נקודת חשמל בשום מקום ויעקוב אלטר לא בא בחשבון כי אני מחיפה.

חס וחלילה ידני, אפשר למות מהעומס !

איפה היית בכמה ימים האחרונים ?

יש עכשיו מכונות של מגס להשכרה בגם בחיפה.

מחיר נוח והמכונה חדשה, זאת או אומרת שכנראה עוד לא הספיקו להרוס אותה.

פורסם

כמו שציינו מקודם,לא חייב לסיים את כל הרכב במכה.אפשר לעבוד כל יום על חלק אחר ואם צבע חדש ושמור ניתן להגיע לתוצאה יפה גם ידני.

אגב מה הבדל בין גלייז לנגיד פוליש מאד מאד עדין? הרי שניהם "מנקים" שכבה של צבע?

תודה

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

nir-G בגלל זה חשבתי אם לעשות את זה ידני או לא, בימים האחרונים הייתי פה, איפה אתה הייתה בימים האחרונים אמרתי שאין לי מקום עם נקודת חשמל ושחשבתי כבר על המכונות להשכרה.

98civic אין אפשרות לעבוד על הרכב כמה ימים, זה רכב ליומיום שלא משמש אותי בלבד.

ההבדל בין פוליש עדין לגלייז זה צורת העבודה, פוליש מוריד שכבה של לכה וככה מוריד את הסרווליס וגלייז ממלא אותם בחומר וככה לא רואים אותם.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
nir-G בגלל זה חשבתי אם לעשות את זה ידני או לא, בימים האחרונים הייתי פה, איפה אתה הייתה בימים האחרונים אמרתי שאין לי מקום עם נקודת חשמל ושחשבתי כבר על המכונות להשכרה.

98civic אין אפשרות לעבוד על הרכב כמה ימים, זה רכב ליומיום שלא משמש אותי בלבד.

ההבדל בין פוליש עדין לגלייז זה צורת העבודה, פוליש מוריד שכבה של לכה וככה מוריד את הסרווליס וגלייז ממלא אותם בחומר וככה לא רואים אותם.

רגע יכול להיות שהבנתי לא נכון...

לפי הבנתי הם משכירים נגיד מקום ליד החנות + מכונה לפוליש ?!

מה הם נותנים לאנשים לקחת את המכונה הביתה ?

פורסם

כן אתה לוקח את המכונה הביתה.

אולי באוטוסטור יש מקום ליד אבל בחיפה אני לא יודע.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

39 ש"ח

• תוכן חדש...