Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אם כבר ביקורות טובות ותשבוחות.

גם אני הזמנתי סופסוף מהאתר ביום א בלילה... והחבילה הגיעה היום בריאה ושלמה.

כמובן שדין פינק במשלוח זריז ובמגבת מיקרו.

ומעבר לזה דאג לעדכן אותי מיד על חוסר במוצר מסוים.ושאל אותי איך לפעול הלאה.

פשוט תענוג!! מה אני יגיד לכם בסוף נצא מפונקים משירות כזה איכותי.(תפתח בית ספר לשירות :lol:)

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב אז אם כבר ביקורות טובות ותשבוחות.

גם אני הזמנתי סופסוף מהאתר ביום א בלילה... והחבילה הגיעה היום בריאה ושלמה.

כמובן שדין פינק במשלוח זריז ובמגבת מיקרו.

ומעבר לזה דאג לעדכן אותי מיד על חוסר במוצר מסוים.ושאל אותי איך לפעול הלאה.

פשוט תענוג!! מה אני יגיד לכם בסוף נצא מפונקים משירות כזה איכותי.(תפתח בית ספר לשירות :lol:)

תודה על הפרגון :wink:

פורסם

גם אני קיבלתי את ההזמנה שלי עם המטלית מתנה, תודה רבה!:-D

היום השתמשתי הפעם הראשונה בגלייז הזה:

http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/53-supernatural-caranuba-glaze

והתוצאה מדהימה! מוסיף המון ברק ועומק לצבע! הרבה יותר משציפיתי!

מה גם שהחומר מאוד קל לעבודה, וחסכוני מאוד. עשיתי רכב גדול שלם (S CLASS) והמפלס שבבקבוק ירד רק ב-1.5 ס"מ!

פורסם
גם אני קיבלתי את ההזמנה שלי עם המטלית מתנה, תודה רבה!:-D

היום השתמשתי הפעם הראשונה בגלייז הזה:

http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/53-supernatural-caranuba-glaze

והתוצאה מדהימה! מוסיף המון ברק ועומק לצבע! הרבה יותר משציפיתי!

מה גם שהחומר מאוד קל לעבודה, וחסכוני מאוד. עשיתי רכב גדול שלם (S CLASS) והמפלס שבבקבוק ירד רק ב-1.5 ס"מ!

בשמחה, טוב לשמוע שאתה מרוצה מהמוצר, הוא אחד המוצרים הטובים ביותר בסדרת Supernatural!

פורסם
בשמחה, טוב לשמוע שאתה מרוצה מהמוצר, הוא אחד המוצרים הטובים ביותר בסדרת Supernatural!

מה היית ממליץ כגלייז לצבע כהה? את הגלייז הזה או את הבלאק לייט?

פורסם

אני רוצה להודות לדין, מנהל שירות הלקוחות של VIX. עשיתי הזמנה באתר למוצר Chemical Guys Stripper Scent Air Freshener 4oz, שעקב טעות של הדואר, בלא אשמת VIX לא הגיע. לאחר בירור מהיר של הנושא חזר אליי דין, טיפל בכל הנושא בצורה הטובה ביותר! אחרי שירות כזה, אני בטוח שאני אזמין עוד מהחבר'ה המעולים האלה!

לגבי המוצר - מדהים, מדהים, מדהים! אי אפשר לתאר את הריח, אבל בשאיפה הראשונה ממנו הוא לקח אותי אחורה, לאותו לילה מדהים :lol: עכשיו רק צריך שיתחילו לייצר בושם כזה, שמפו כזה, ואני מרוצה עד הגג :lol:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
מה היית ממליץ כגלייז לצבע כהה? את הגלייז הזה או את הבלאק לייט?

אני חושב ששניהם מצויינים, הם שונים בהרכב שלהם מאחר שהאחד מבוסס על קארנובה ונותן ברק חמים כמו שרק קארנובה נותן, והשני הוא סינטטי ומאוד "חכם" באופן פעולה שלו.

אני חושב שבסוף הבחירה תלויה באופן בו תעדיף ליישם את המוצר, אחד תרסיס והשני קרם, זה הבדל מהותי שנוגע גם לאורך זמן העבודה, תלוי בך.

פורסם
אני רוצה להודות לדין, מנהל שירות הלקוחות של VIX. עשיתי הזמנה באתר למוצר Chemical Guys Stripper Scent Air Freshener 4oz, שעקב טעות של הדואר, בלא אשמת VIX לא הגיע. לאחר בירור מהיר של הנושא חזר אליי דין, טיפל בכל הנושא בצורה הטובה ביותר! אחרי שירות כזה, אני בטוח שאני אזמין עוד מהחבר'ה המעולים האלה!

לגבי המוצר - מדהים, מדהים, מדהים! אי אפשר לתאר את הריח, אבל בשאיפה הראשונה ממנו הוא לקח אותי אחורה, לאותו לילה מדהים :lol: עכשיו רק צריך שיתחילו לייצר בושם כזה, שמפו כזה, ואני מרוצה עד הגג :lol:

בשמחה ובכיף, תודה על הפרגון!

לקחת מוצר מגניב ביותר, אין ספק :lol:

פורסם
אני חושב ששניהם מצויינים, הם שונים בהרכב שלהם מאחר שהאחד מבוסס על קארנובה ונותן ברק חמים כמו שרק קארנובה נותן, והשני הוא סינטטי ומאוד "חכם" באופן פעולה שלו.

אני חושב שבסוף הבחירה תלויה באופן בו תעדיף ליישם את המוצר, אחד תרסיס והשני קרם, זה הבדל מהותי שנוגע גם לאורך זמן העבודה, תלוי בך.

:-D

גרמת לי להתלבט עוד יותר, עכשיו אני רוצה לנסות את שניהם :lol:

פורסם
:-D

גרמת לי להתלבט עוד יותר, עכשיו אני רוצה לנסות את שניהם :lol:

אתה מוזמן להגיע אליי ולנסות בעצמך את הגלייז של DODO :wink:

פורסם

אחח בשעה טובה הגיעו אלי המוצרים שהזמנתי....מברשת ארוכה לניקוי ג'אנטים, סט קטן ויעיל של מברשות לפנים הרכב והווקס ספריי של אופטימום שהוא הכי מסקרן אותי ואצטרך לבדוק אותו בשבוע הבא בעת השטיפה ואני אצרף תמונות של לפני ואחרי שגם תוכלו להתרשם.

אגב, כמובן שלפי כל הפרסומים על המגבת שמקבלים מתנה, גם אני קיבלתי אחת כזו, צהובה עם פס שחור סביב.

אני חייב לציין שעד עכשיו הייתי משתמש במגבות מיקרופייבר תוצרת סנו שקונים בסופר סט של 3 ב 22 ש"ח וכשנגעתי במגבת שהגיעה אלי הבנתי על מה כולם מדברים, הרכות ואיכות הסיבים מדהימה וזה עוד לפני שהשתמשתי בה.

תוצרת מי המגבת? מה מחירה באתר?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
אחח בשעה טובה הגיעו אלי המוצרים שהזמנתי....מברשת ארוכה לניקוי ג'אנטים, סט קטן ויעיל של מברשות לפנים הרכב והווקס ספריי של אופטימום שהוא הכי מסקרן אותי ואצטרך לבדוק אותו בשבוע הבא בעת השטיפה ואני אצרף תמונות של לפני ואחרי שגם תוכלו להתרשם.

אגב, כמובן שלפי כל הפרסומים על המגבת שמקבלים מתנה, גם אני קיבלתי אחת כזו, צהובה עם פס שחור סביב.

אני חייב לציין שעד עכשיו הייתי משתמש במגבות מיקרופייבר תוצרת סנו שקונים בסופר סט של 3 ב 22 ש"ח וכשנגעתי במגבת שהגיעה אלי הבנתי על מה כולם מדברים, הרכות ואיכות הסיבים מדהימה וזה עוד לפני שהשתמשתי בה.

תעודת זהות:

שם המגבת = Chemical Guys Gold Elite Microfiber Towel

יצרן = Chemical Guys

גודל = 41 על 41

מחיר באתר = ₪29.00

מרוצה :-D:?:

פורסם

המגבת היא של Chemical Guys ומחירה באתר 29 שקלים.

מחכים לתמונות! :wink:

• תוכן חדש...