Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרגע קניתי דרך האתר ווקס ספריי אופטימום וכמה מברשות ניקוי....תהיה/יש חנות שלכם באיזור הדרום? (ב"ש)

שיהיה אפילו נוח יותר וזמין.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
הרגע קניתי דרך האתר ווקס ספריי אופטימום וכמה מברשות ניקוי....תהיה/יש חנות שלכם באיזור הדרום? (ב"ש)

שיהיה אפילו נוח יותר וזמין.

כן תהיה בקרוב.

פורסם
מעניין איזו תשובה היית מקבל אם היית שואל את אותה השאלה בשרשור המקביל...:roll:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=474491

תשאל את השאלה הזו בפורום של AutoGeek או של DetailingWorld, שם יש דיטיילרים מקצועיים והמון משתמשים ותיקים ומנוסים.

רק בישראל תהיה השוואה בין 2 החברות הללו, מאחר שהן היחידות שקיימות כאן.

פורסם
אין תחרות בין 2 החברות, ואין השוואה ביניהן, הן שונות לגמרי ופונות לקהלי יעד שונים.

סתם לדוג', ווקס J97 שעולה 900 דולר, זה מוצר שמגייורס לעולם לא ייצרו כי הלקוחות שלהם יגחכו וימשיכו הלאה.

לעומת זאת, ל CG יש קהל לקוחות גדול מאוד שיהיה מוכן לשלם סכומים כאלו על ווקס, ומוצרים נוספים אחרים שיהיו יקרים יותר, אבל גם שונים בהרכבם ובתוצאה שהם יתנו.

.

לדעתי רוב הלקוחות יגחכו על המחיר הזה גם לקוחות קבועים של Chemical Guys

בסה"כ מדובר על מוצר אקזוטי שמיוצר ביחידות בודדות ומופנה לציבור מאוד ספציפי ורכבים מאוד מיוחדים

כלל הציבור "הרגיל" יסתפק בדברים לא פחות טובים שעולים די הרבה ביחס למה שמקובל בתחום

אבל עדיין, בתחום השפוי.

שלא ישתמע שיש לי בעיה אם המוצר ומחירו,בכלל לא.מי שרוצה לשלם מחיר כזה? בכיף.

רק לא צריך להיסחף שבשביל להגיע לתוצאות מעולות בטיפול דיטיילינג צריך להוציא משכורת שקרובה לשכר יסוד במשק

על מוצר בודד אחד.

נכון שיש תחביבים יקרים יותר פי כמה-אני למשל בא מתחביב ש 900$ זה ממש גרושים...

פורסם

איזה שמפו עדיף לשטיפה בשיטת 2 דליים: Mr.Pink או Citra Wash And Gloss ?

עריכה:

לאחר גלישה קצרה באינטרנט הבנתי שהשם הנכון הוא Citrus ולא Citra כמו שרשום באתר שלכם.

פורסם

אין משהו עדיף.

עדיף מה שעושה לך כיף, מריח לך טוב, נעים לך לעבוד איתו, ולא לוקח לך שנים להוריד את הסבון מהרכב.

כמו כן עדיף מוצר שנותן תמורה טובה ביחס למחירו ולא גומר לך את הארנק..

"העדיף" שלי זה ONR

היות ואתה עובד ללא צינור, שמפו שמקציף הרבה יכול רק להקשות על התהליך, להאריך אותו ובסופו גם להשאיר כתמי מים/סבון.

אני כמוך עובד לרוב ללא צינור ואין ספק שלאחר הרבה שטיפות אני מוצא את ה- ONR הכי יעיל לסגנון שטיפה זה..

אני חושב שהוא מנקה טוב מאחרים, מקציף פחות שזה מעולה עבורי, ויורד בקלילות.

דרך אגב אין שום קשר בין כמות הקצף ששמפו מוציא לאיכות שלו- זכור זאת.

בהצלחה

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

עריכה:

לאחר גלישה קצרה באינטרנט הבנתי שהשם הנכון הוא Citrus ולא Citra כמו שרשום באתר שלכם.

שם הדגם הוא Citra, אך הוא מכיל תמציות Citrus (הדרים).

שמםפו סיטרה הוא יותר אגרסיבי מ Mr Pink, מוריד לכלוך קשה יותר, אך הוא פחות מקציף ממנו, ופחות עדין לווקס ואוטמי צבע (אך עדיין עדין, ולא מסיר אותם).

הכל תלוי בצורך שלך, אם אתצה שוטף כל שבוע, והרכב שמור ונקי בד"כ, Mr Pink מומלץ הרבה יותר.

פורסם

הזמנתי ביום שלישי בלילה וקיבלתי את המוצרים היום (חמישי בבוקר),

המוצרים הגיעו עם שליח ואפילו הוסיפו מתנה! אחלה של שירות, אחלה מחירים ואחלה מוצרים.

תודה רבה לכם! אמשיך להזמין מכם.

Lexus CT200H

פורסם
הזמנתי ביום שלישי בלילה וקיבלתי את המוצרים היום (חמישי בבוקר),

המוצרים הגיעו עם שליח ואפילו הוסיפו מתנה! אחלה של שירות, אחלה מחירים ואחלה מוצרים.

תודה רבה לכם! אמשיך להזמין מכם.

שמחים שאתה מרוצה :-)

פורסם

עברתי עכשיו על האתר שלכם, ונתח עיקרי שאתם מפספסים זה כפפות שטיפה ומטליות ייבוש.

כל ההיצע המפואר של הווקסים ואין לכם מה לספק כדי להוריד את הלכלוך.

ולראיה ההתארגנות הקבוצתית למטליות, כי לגבות 150 שקל על מטלית ייבוש זה לא ריאלי.

אולי לגבות זו לא המילה המתאימה, אבל אולי יש לשקול ייבוא של כפפות ומטליות זולות, כי זה הלחם והחמאה כמו שאומרים.

פורסם
+1 לבחור שמעלי

+1 לבחור שמעלי

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...