Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.

3. אני לא אובייקטיבי אומנם, אבל אם אתה רוצה לעשות השוואה אז זה Jetseal מול המנזרנה, כי לשניהם מרקם זהה. מי יותר טוב? תעשה גוגל על Hybrid ועל JetSeal תראה מה משתמשים אובייקטיבים כותבים בחו"ל.

.

השאלה איך יהיה האיחוי/חיבור בין Black Light ל Power Lock

אני חייב לבדוק את זה תרם אכנס להרפתקה הזו. בסה"כ Power Lock אוטם צבע טוב שמחזיק יפה על הרכב

אבל זה לאחר יישום פוליש שהצבע נקי מכל חומרים אחרים. אם אחשוש שזה לא יתחבר טוב? ארכש את

JeatSeal109 בלי לחשוב הרבה.

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בטוח שזה הורס ?

תיראה למשל כאן =

http://forums.corvetteforum.com/1569612439-post2.html

נכון שישנם חומרים יעודיים לנושא ההסרה = אבל ממליצים גם עירבוב של 50% אלכוהול עם מיים

שניראה לי יותר אגרסיבי מסבון שגם נוגע בידיים....לא ?

על שימוש באלכוהול מדולל להסרת שאריות אוטם ישן ממליצים הרבה דיטיילרים.

כאן מאמר איך לדלל אלכוהול.

עם אזהרות כמו לבדוק במקום נסתר לפני השימוש, לא מתאים לצבע טרי, ללבוש כפפות

פורסם

אני רוצה להזמין black light וv7, הv7 מתכלה (כמו ווקס שעם הזמן "נעלם) וכדי להוריד אותו ולשים עוד פעם צריך לעשות פלסטלינה וזהו או שצריך את הכל הסיפור עם האלכוהול ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
תודה

את הישום הראשון שבוצע ברכב שלי = עשו עם JETSEAL ( שתי שכבות) = לאחר פוליש מיקצועי ביותר

זה היה לפני כחודשיים = כשעוד לא הבנתי כלום לגבי דיטיינילנג

מאוד מרוצה = למשל בתוצאה על הגנטים = ששום דבר לא נידבק אליהם

חוץ מיזה יש לי כבר QUICK-DEATAILER שקניתי בגלון = של מגוואיירז = מוצר מעולה

בימים האחרונים שמתי לב לכך שהטיפות המתהוות על הרכב = מאוד גדלו

ומאוד רציתי לנסות עכשיו = את ה Black Light ....כי איך שהוא התחושה שלי שאני יכול להגיע ליותר ברק

ולכן ההגיון שלי אומר לי שהוא לא יעבוד על שאריות / חלקי או מלא >> של חומר האיטום הקודם

שמעתי שאם אשתמש בסבון כלים כמו FEIRY >> נגיד ב 35 גרם לדלי >>> ונגיד שתי שטיפות רצופות

יש סיכוי שאסיר את החומר הקודם

1. האם הגיוני ?

2. איך אני יכול למעשה לדעת אם הרכב מוכן ליישום של ה Black Light

3. כמה זמן לאחר ה Black Light אני יכול ליישם את ה אוטם צבע ?...כל שהוא?

4. ובאותה הזדמנות שאלה לגבי ה G6 = ליישום על הפלסטיקים הפנימיים=> אם כבר השתמשתי בעבר ב מוצרים של STP + טרטלוואקס...בלי להסיר אותם

( גם לא הייתי מרוצה - כאילו שלא עשיתי כלום)....איך אני מסיר אותם לפני ה G6 ? או שאין צורך?

תודה מראש!

תודה מראש

שלום,

תראה, כמו שעניתי לפני כן, להורדה בטוח של ווקס יש להשתמש בלסטלינה או בשמפו מאוד חזק, או בכלל במוצרי פוליש עדינים כמו Micro Prime.

את Black light יש ליישם על שכבה נקייה ככל האפשר, ולאטום אותו בעזרת אוטם צבע או ווקס איכותי, זה מה שיתן לך תוצאה מצויינת שתחזיק מעמד למשך זמן רב.

את האוטם אתה יכול ליישם שעה לאחר יישום ה Black Light, אין שום בעיה, רק תוודא שזה אוטם שמתאים לעבודה איתו ולא יצור מריחות כלשהן.

לגבי G6, אתה חייב לנקות את שאריות החומרים השומניים והזולים טרם תמרח אותו, אחרת לא עשית בזה כלום.

כדי לנקות אותם אפשר להשתמש בחומרי ניקוי כמו Chemical Guys All Clean, ולאחר מכן למרוח את G6 על שכבה נקייה וחדשה, וכךל הוא יתחבר לפלסטיקה בצורה טובה ויחזיק מעמד כמו שצריך.

אם משהו נוסף לא ברור, תרגיש חופשי לפנות בהודעה פרטית.

פורסם
השאלה איך יהיה האיחוי/חיבור בין Black Light ל Power Lock

אני חייב לבדוק את זה תרם אכנס להרפתקה הזו. בסה"כ Power Lock אוטם צבע טוב שמחזיק יפה על הרכב

אבל זה לאחר יישום פוליש שהצבע נקי מכל חומרים אחרים. אם אחשוש שזה לא יתחבר טוב? ארכש את

JeatSeal109 בלי לחשוב הרבה.

תראה, האוטם של מנזרנה אומנם אינו מיובא או נמכר על ידנו, אבל אני יודע מביקורות שהוא מוצר טוב.

לגבי התאמה? תצטרך לבחון את זה בדרך כלשהי, או לבדוק בגוגל אם מישהו ניסה לפניך.

מה שכן אוכל להבטיח לך, זה ש JetSeal טוב לפחות כמו המנזרנה, אם לא הרבה יותר, ויש לו מוניטין מכובד מאוד.

מה שבטוח הוא שהוא מתאים ב-100% ל Black Light.

בכל מקרה, אם תעשה נסיונות כלשהן, תעדכן אותנו בתוצאות :)

פורסם
אני רוצה להזמין black light וv7, הv7 מתכלה (כמו ווקס שעם הזמן "נעלם) וכדי להוריד אותו ולשים עוד פעם צריך לעשות פלסטלינה וזהו או שצריך את הכל הסיפור עם האלכוהול ?

לא צריך שום סיפור עם אלכוהול, אלא אם כן תחליט למרוח חומר נוסף עליו לאחר שבוע.

גם אז, לא אמורה להיות שום בעיה וזה תלוי במוצר, לפעמים זה יכול רק לשדרג.

אני יודע שהרבה אנשים משתמשים ב V7 לאחר שטיפה באופן קבוע, גם כשיש על הרכב ווקס מאוד יקר כמו Celeste, הם נותנים חיזוקים אחרי השטיפות עם V7.

פורסם

שלום, VIX :-)

1. האם הווקס של Dodo מומלץ?

2. אריזת ניסיון של 30ml כמו שאתם מוכרים תספיק ליישום אחד מלא של מאזדה 3 2006?

3. איזה ווקס של Dodo הכי מומלץ? לפי המידע באתר שלכם הבנתי שהם מותאמים לצבע הרכב, אז אם זה באמת משנה צבע הרכב הוא שמפניה\בז' זהוב

תודה!

פורסם
תראה, האוטם של מנזרנה אומנם אינו מיובא או נמכר על ידנו, אבל אני יודע מביקורות שהוא מוצר טוב.

לגבי התאמה? תצטרך לבחון את זה בדרך כלשהי, או לבדוק בגוגל אם מישהו ניסה לפניך.

מה שכן אוכל להבטיח לך, זה ש JetSeal טוב לפחות כמו המנזרנה, אם לא הרבה יותר, ויש לו מוניטין מכובד מאוד.

מה שבטוח הוא שהוא מתאים ב-100% ל Black Light.

בכל מקרה, אם תעשה נסיונות כלשהן, תעדכן אותנו בתוצאות :)

אני יודע שמנזרנה אוטם טוב (רואה/חש את זה בכל שטיפה) זו לא הנקודה.

אנחנו הרי בפורום דיטייליג ורוצים להגיע לתוצאות הטובות ביותר שאפשר- אם כבר קיים אצלי

Power Lock עדיף ליישם איתו מאשר להשאיר אותו במחסן אפל. כאמור אין לי אינפורמציה (לא מצאתי זמן לבדוק)

שמאשרת את השילוב,אשמח כמובן שהשילוב יהיה טוב. אם אדע מראש שהשילוב לא מומלץ? אעדיף לרכוש את JetSeal

Black Light כבר יש בבית.עדיין לא ראיתי את החבילה... (מחר אראה)

פורסם
שלום, VIX :-)

1. האם הווקס של Dodo מומלץ?

2. אריזת ניסיון של 30ml כמו שאתם מוכרים תספיק ליישום אחד מלא של מאזדה 3 2006?

3. איזה ווקס של Dodo הכי מומלץ? לפי המידע באתר שלכם הבנתי שהם מותאמים לצבע הרכב, אז אם זה באמת משנה צבע הרכב הוא שמפניה\בז' זהוב

תודה!

שלום רועי,

Dodo juice זו חברה שמתמחה וידועה בזכות הווקסים שלה, אשר מיוצרים כולם בעבודת יד באנגליה.

אריזת נסיון של 30ml על פי היצרן מספיקה ל4-5 רכבים, מאחר שהווקס מאוד מרוכז ולא צריך יותר משכבה דקה מאוד כדי לכסות רכב שלם.

לגבי צבע, אם הרכב שלך בצבע בז' הייתי לוקח Hard Candy שמתאים לכל הצבעי ביניים, אלו שאינם כהים ומצד שני אינם בהירים.

אתה יכול גם ללכת על Orange Crush או Banana Armour שמיועדים לצבעים חמים, והם יתנו לך בוסט קטן של צבע צהבהב חם.

לבחירתך.

פורסם
אני יודע שמנזרנה אוטם טוב (רואה/חש את זה בכל שטיפה) זו לא הנקודה.

אנחנו הרי בפורום דיטייליג ורוצים להגיע לתוצאות הטובות ביותר שאפשר- אם כבר קיים אצלי

Power Lock עדיף ליישם איתו מאשר להשאיר אותו במחסן אפל. כאמור אין לי אינפורמציה (לא מצאתי זמן לבדוק)

שמאשרת את השילוב,אשמח כמובן שהשילוב יהיה טוב. אם אדע מראש שהשילוב לא מומלץ? אעדיף לרכוש את JetSeal

Black Light כבר יש בבית.עדיין לא ראיתי את החבילה... (מחר אראה)

חיפוש בגוגל של הצירוף "blacklight power lock" יתן לך מגוון תוצאות.

אני מתפלא כל פעם מחדש איך אנשים לא מנצלים את גוגל כמו שצריך...

התשובה שאתה מחפש בפוסט הרביעי -

http://www.autogeekonline.net/forum/auto-detailing-101/35056-chemical-guys-black-light.html

פורסם
שלום,

אם משהו נוסף לא ברור, תרגיש חופשי לפנות בהודעה פרטית.

תודה רבה על כל ההסברים...

לגבי JETSEAL 109 - האם אתם מייבאים אותו? כי לא ראיתי באתר...?

.

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

פורסם
חיפוש בגוגל של הצירוף "blacklight power lock" יתן לך מגוון תוצאות.

אני מתפלא כל פעם מחדש איך אנשים לא מנצלים את גוגל כמו שצריך...

התשובה שאתה מחפש בפוסט הרביעי -

http://www.autogeekonline.net/forum/auto-detailing-101/35056-chemical-guys-black-light.html

קראתי את זה לפני שעה.

תודה

פורסם

מצטער, רוב האנשים לא "שמעו" על גוגל.

אם אתה יודע את התשובה אז מה הבעיה? :wink:

בדרך כלל תשובות לשאלות "אקזוטיות" ניתן למצוא בגוגל.

• תוכן חדש...