Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה אתם אומרים? לעשות למישהו הזמנה?

בדיוק קורא על זה ברשת. כמה עולה התענוג? ולמה רק 5 יחידות?

עריכה, עכשיו ראיתי בפייסבוק את המחיר- ממש מפחיד !

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה אתם אומרים? לעשות למישהו הזמנה?

זה נסגר עם ברגים ?!:?, אתם שומרים את זה בכספת מיוחדת ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
בדיוק קורא על זה ברשת. כמה עולה התענוג? ולמה רק 5 יחידות?

עריכה, עכשיו ראיתי בפייסבוק את המחיר- ממש מפחיד !

רק 5 יחידות כי יש בכל יצור מס' יחידות מצוצמם, כמובן כדי לשמור על אקסקלוסיביות, וגם כי אין מספיק אנשים שישלמו 3450 ש"ח :roll:

rupny,

כל עובד כאן לקח איתו קופסא אחת לבית, ישן איתה מתחת לכרית, מתקלח איתה, ולא עוזב אותה לרגע.

GUGY,

בנינו עקומת למידה מאוד מושקעת לצרכן הישראלי, אל תהרוס לנו את ההפתעות הבאות :lol:

פורסם
היום הגיעה ההזמנה השניה שלי מהאתר, תוך 3 ימים החבילה כבר הייתה אצלי, כמובן שגם הפעם היה צ'ופר (המטלית האדומה).

זה המקום להודות לדין על הייעוץ וההמלצות שנתן לי בהודעות פרטיות.

בשמחה :wink:

פורסם
רק 5 יחידות כי יש בכל יצור מס' יחידות מצוצמם, כמובן כדי לשמור על אקסקלוסיביות, וגם כי אין מספיק אנשים שישלמו 3450 ש"ח :roll:

לא חייבים לשים אמוטיקון כזה. השאלה נשאלה לפני שראיתי את המחיר.

בהצלחה במכירה של Project J97

פורסם
לא חייבים לשים אמוטיקון כזה. השאלה נשאלה לפני שראיתי את המחיר.

בהצלחה במכירה של Project J97

לא הבנת את כוונתי עם הסמלון הזה, אני נדהם מהמחיר בדיוק כמוך.

אך שוב, זה לא ווקס שאני מתעתדים למכור עשרות ממנו, הוא מאוד יחודי ולא מתאים לכולם.

פורסם

מה מחירו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

:shock: :shock:

קצת יותר זול מהביטוח לפנדה.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
3450 ש"ח:shock:

בוא נקנה אחד לשנינו:-)

אחד לשניכם ? אולי אחד לכול פורום דיטיילינג ?

אגב vix יש לאריזה איזשהו קונספט ? או שסתם זה אמור להיות יותר אקסקולוסיבי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

rupny,

כל עובד כאן לקח איתו קופסא אחת לבית, ישן איתה מתחת לכרית, מתקלח איתה, ולא עוזב אותה לרגע.

GUGY,

בנינו עקומת למידה מאוד מושקעת לצרכן הישראלי, אל תהרוס לנו את ההפתעות הבאות :lol:

אישי,לא הבנת,אני שואל בשביל עצמי!.

פורסם

כמה שאלות...:-)

1. איזה חומר מוודא הסרה של שאריות אוטמי צבע קודמים?

2. אם רוצים ליישם שתי שכבות של HybridV7....כמה צריך לחכות בין שכבה לשכבה?

3 אובייקטיבית.... האם HybridV7 נחשב מוצר טוב יותר מ Menzerna PL Power Lock

בהיבט שמירה על הברק (שיושג לדוגמא עם Black Light ) וההגנה / האיטום עצמו?

תודה מראש

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

פורסם

הזמנתי כמה פריטים ביום שלישי וכבר אתמול הם הגיעו אליי ואפילו צירפו מטלית מקרופייבר איכותית מתנה. תודה :) בין היתר הזמתי מגבת ניגוב woolly mammoth והדבר הזה פשוט מטורף, המגבת עצומה בגודלה, ועשוייה ממקרופייבר עדין ביותר, עדיין לא ניסיתי אותה על הרכב, וכשאעשה זאת, אעדכן.

רק שאלה קטנה, הזמנתי גם "all purpose cleaner", עכשיו לא הבנתי האם צריך לדלל את החומר? יעוד השימוש של החומר הוא על הפלסטיקה החיצונית, המנוע וצירי הדלתות.

תודה

פורסם
כמה שאלות...:-)

1. איזה חומר מוודא הסרה של שאריות אוטמי צבע קודמים?

2. אם רוצים ליישם שתי שכבות של HybridV7....כמה צריך לחכות בין שכבה לשכבה?

3 אובייקטיבית.... האם HybridV7 נחשב מוצר טוב יותר מ Menzerna PL Power Lock

בהיבט שמירה על הברק (שיושג לדוגמא עם Black Light ) וההגנה / האיטום עצמו?

תודה מראש

1. שטיפה עם שמפו חזק תסיר חלק מהווקס (אם הווקס לא איכותי, אז את כולו), ואם תרצה להסיר ממש הכל אז לאחר השטיפה תעשה פלסטלינה, או שתשתמש במוצר כמו Micro Prime.

2. אני אמליץ לך על יום שלם, גם אם תמצא באיזשהו מקום שאפשר אחרי שעה, אני עדיין חושב שלהמתין יום זה הכי טוב. לחומר הזה יש מרקם מאוד מיוחד, הוא לא נוזלי ב100%, ולכן אני חושב שהמתנה של יום תתן לו להתיישב טוב ותוכל ליישם שכבה נוספת שתתפוס גם בצורה יעילה.

3. אני לא אובייקטיבי אומנם, אבל אם אתה רוצה לעשות השוואה אז זה Jetseal מול המנזרנה, כי לשניהם מרקם זהה. מי יותר טוב? תעשה גוגל על Hybrid ועל JetSeal תראה מה משתמשים אובייקטיבים כותבים בחו"ל.

בהיבט הברק, ללא ספק שה HybridV7 יתן לך את התוצאה הטובה ביותר, הם מאותה חברה, מותאמים לעבוד יחד בצורה מושלמת, והחברה ממליצה בחום ליישם אותם יחד למרות שיש לה עוד 8 אוטמי צבע, תנסה את שניהם יחד ותחזור לפה לתת לנו רשמים, אני בטוח שאתה תהיה ממש ממש מרוצה מהתוצאה :-).

• תוכן חדש...