Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטן לאמא, 15 אלף. הייתכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אימי זקוקה לרכב, הוא יהיה שני במשפחה.

חשבנו ללכת בכיוון הזה, לא מחפשים הפתקאות, הוצאות על דלק מיותרות, וטיפולים סבירים.

עלתה המחשבה לגטס / פונטו / 206 - אני לא כל כך מבין בסגמנט הזה.

אשמח אם תוכלו לשפוך אור על הנושא, טיפים לרכישת רכבים מהסוג הזה (רובם אצל צעירים / תפרנים - איך לא ליפול על גרוטאה?)

משה

פורסם

פונטו ו 206 באוטומט לא כל כך אמינות בתקציב הזה.

לדעתי יונדאי גטס אפילו שהיא אוכלת יותר דלק תראה על אמינות, וגם הגיר שלה לא בעייתי כמו הרובוטי בפונטו וה AL4 ב 206.

פורסם

אם יתמזל מזלך בתקציב הזה אולי תוכל למצוא פיאט פנדה 2005 רובוטית רכב אמין מאוד וחסכוני בטירוף.

אומנם גיר רובוטי אינו ממש כמו אוטומט,אבל מסתגלים לזה מהר...

פורסם

נבהלתי מהכותרת!

בכל מקרה, בהצלחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

YRV - רועשת מקרקשת ללא ABS אבל חסכונית מאוד, מרווחת ואמינה הרבה מעבר לפונטו ושות' (206 אוטו' בכל מקרה לא הייתי ממליץ גם בשל צריכת הדלק).

פורסם
פונטו ו 206 באוטומט לא כל כך אמינות בתקציב הזה.

לדעתי יונדאי גטס אפילו שהיא אוכלת יותר דלק תראה על אמינות, וגם הגיר שלה לא בעייתי כמו הרובוטי בפונטו וה AL4 ב 206.

רוב הגירים האוטומטים של פונטו הם גיר רציף מתוצרת אייסין היפאנית והוא אמין מאוד.

פורסם

בררתי על ה - YRV, על פניו נראה כמו רכב שעונה לדרישות, אם כי אני רוצה לחדד שהרכב ישמש שני במשפחה, הדבר היחיד שהוא יסיע זה את אימי לעבודה וקצת בעיר. עניין של 10 קילומטר ביום. המטרה לקנות רכב כמה שיותר אמין מול צריכת דלק נמוכה.

ה - YRV מציע עסקה נוחה למשפחה הקומפקטית, לא לנהגת יחידה שמחפשת צריכת דלק מזערית. אין לי צורך אפילו ב - 5 מקומות, שיהיה קצת רועש, שלא יהיה הכי נוח, סה"כ 10 קילומטר.

עוד הצעות?

פורסם

הYRV - עושה בתוך העיר 1\15 ללא בעיה מרווחת הרבה יותר מהגטס.

הגטס גם אמינה מאוד אבל שותה הרבה יותר דלק יותר שקטה אבל לא נוחה בכלל.

• תוכן חדש...