Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי התלבטות בין שני רמקולים 6x9 או gto938 או מורל טמפו

מגבר jbl 1004

רדיו דיסק clarion cz702

מה שלי הכי חשוב זה הבאסים כי אני לא רוצה סאב!!!!

תודה מראש

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

בכללי המורל עדינים יותר בצליל שלהם, ה- JBL יותר צעקניים

מה סגנונות המוזיקה שאת שומע? האם יש לך סט מקדימה?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
בכללי המורל עדינים יותר בצליל שלהם, ה- JBL יותר צעקניים

מה סגנונות המוזיקה שאת שומע? האם יש לך סט מקדימה?

אני שום המון רמיקסים ודאבסטפ אני שומע מלא שירים עם באסים וגבוהים ונמוכים

ויש לי כרגע סט של קומפוננטים של דרק סטאר 35 רמס בהמשך אני משדרג למורל DOTECH הבעייה אצלי שהקומפוננטים אין לי ממש בחירה כי אני 4 אינץ'

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

אין לך אופציה לשים טבעות הגבהה מ-MDF בשביל לעלות מידה ל- 5.25 לפחות?

יצא לי לשמוע דוטק 4 והייתי מופתע- נשמע דיי טוב יחסית ל-4 אינץ' ולמחיר שלו.

בגדול, טמפו ודוטק הם שילוב טוב.

אבל בכל זאת אני מציע לך לשמוע גם את המורל וגם את ג'יי בי אל 6X9 ואז להחליט.

בהצלחה :wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
אין לך אופציה לשים טבעות הגבהה מ-MDF בשביל לעלות מידה ל- 5.25 לפחות?

יצא לי לשמוע דוטק 4 והייתי מופתע- נשמע דיי טוב יחסית ל-4 אינץ' ולמחיר שלו.

בגדול, טמפו ודוטק הם שילוב טוב.

אבל בכל זאת אני מציע לך לשמוע גם את המורל וגם את ג'יי בי אל 6X9 ואז להחליט.

בהצלחה :wink:

תודה האמת זה מה שעשיתי בסוף בג'יי בי אל יותר מספק אותי מבחינת הבאס אז קניתי אותו

והבעייה אצלי שהקומפוננטים נמצאים אצלי בדשבורד אז אם אני ישים טבעת הפלסטיק שמסתיר את הרמקולים לא יסגר וזה יהיה מכוער

פורסם

JBL אכן מומחים גדולים בכל מה שנוגע לבאסים ונצילות, אבל צריך ממש לאהוב את הטוויטרים שלהם בכדי להיות מסוגלים להקשיב להם ליותר משתי דקות [לפחות בסדרות היותר נמוכות].

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

• תוכן חדש...