Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיומנו של דפקט-פרק 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכתב על השבת האחרונה,תהנו!

עוד סוף שבוע הגיע,וזה אומר שהגיע הזמן לחוות נהיגה והרבה,שבת בבוקר,השעה 6 ואפילו שזה היום היחידי בשבוע שאני יכול להרשות לעצמי לישון יותר מ5-6 שעות,אני מחליט לקום מוקדם ולגשת לעניינים,פותח את המגירה ולוקח את המפתח לגברת מיאטה,מכין קפה ויוצא לבדיקה מהירה של הנוזלים הרלוונטיים,לחץ אוויר בצמיגים ויצאנו לרקוד,רק אני והיא..

עשר דקות ראשונות של נהיגה רגועה,משחק מקדים אם תרצו להגדיר את זה ככה,צריך לתת לגברת מיאטה להתחמם לקראת הריקוד הסוער,בנתיים מסתפקים בסלואו צמוד,האנדרנלין מתחיל לדגדג לי בין האצבעות אבל אני נשאר מאופק,מת כבר להדביק את הדוושה לשטיח..היא מתחילה להרגיש את זה,וכשעשר הדקות האלה מתקרבות לקיצם..הקצב עולה ומתחיל להיות פה שמח..

מאחד הסיבובים מגיחה מולי שיירה,S2000,ג׳ולייטה תלתן ירון וגולף GTI,קהל המחורעים יוצא לפקוד את הכבישים הנכונים,הם עוברים מולי במהירות ומצליחים בשבריר שניה לגרום לשד הטזמני הרדום שבי להתעורר,״בוקר טוב חביבי,זמן להתעורר,זמן להכות בדוושה״ וואלה?שאני אתנגד?חלילה!

אני והמיאטה מגיעים לקטע כביש מעניין וריק מאדם,סיבוב קצר של הלוך וחזור רק כדי להיות בטוח שהכל בסדר,שאין הפתעות,פתיחה זריזה של הגג,ויוצאים במחולות!יוהווו!

המשך יבוא.

פורסם

רוטוטו!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

Last time I jizz in my pants. אז מחכה להמשך...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יפה, אבל הפרק הראשון ריגש יותר, ככה זה עם פרקי המשך, כמו שאומרים אין כמו הפעם הראשונה....:wink:

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
יפה, אבל הפרק הראשון ריגש יותר, ככה זה עם פרקי המשך, כמו שאומרים אין כמו הפעם הראשונה....:wink:

+1.

מעניין אותי איזה מיאטה יש לך דגםA.B.C /שנה ?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...