Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברשותי סופר לנסאר 1997. לאחרונה שהנעתי את הרכב יש צליל שבא מכיון המנוע. הצליל הוא מין טקטוק כזה אפילו נשמע קצת כמו טרקטור. לא העלתי סל"דישביל לדעת עם זה מהמנוע בכוונה בישביל לא לעשות יותר נזק. יש לציין שהרכב עמד הרבה זמן ויש לו בעיית חשמל מוזרה שהוא מדליק לעצמו את האורות חירום מידי פעם אני חושב שזה (אזקה שקטה) השכן דווח לי שהוא רואה את הרכב מידי פעם במצב זה. למרות זאת הרכב נדלק במכה ראשונה בלי שום גמגום וקושי. השמח מאד לתשובות

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם

כמה ק״מ יש לרכב? ומתי פעם אחרונה נעשה כיוון שסתומים למנוע?

כבעלים לשעבר של אחת כזו,הרעש שאתה מדבר עליו מאוד מזכיר לי טיקטוק של שסתומים.

כדי לבדוק את זה,תבקש ממשהו שיתן קצת גז ותראה האם קצב הטיקטוק נעשה מהיר יותר בהתאם לסלד המנוע.

אם כן-אני ממליץ לכוון את השסתומים כנה שיותר מהר.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה diveman וסורי שלא יכולתי לענות הרבה זמן. היום ירדתי עם שכן שלי חשמלי רכב הוא האזין למנוע, ואמר שהשסתומים דופקים. וצריך לעשיות כיון. הוא אמר שזה יכול להיות בגלל שהרכב עמד הרבה זמן. (חודש וקצת) רציתי לדעת לגבי עלויות של כיון שסתומים. ועם צריך לפרק גם את הקרנק בישביל זה.

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם

צריך לפרק מכסה שסתומים לכוון ולהחליף גומיה על הדרך ככה תפחית גם נזילות שבטוח יש לך שם

לי יש מיצובישי קולט 95 ידנית, זה אותו מנוע

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

• תוכן חדש...